Tabiki psikoloji de çok önemliymiş canım sadece çocuk olsun diye sıkıntı stresle birşey yaparsan iyi değilmişa.sya bide bişey saracağım arkadaşlar ilişkide kadının zevk alamamasıhamile kalmayı engelleyen faktörlerden birimidir ?
:CüvCüv::CüvCüv:
inşallah canım allah hepimizin gölüne göre versin
geçmiş olsun inşlh aramadan çocuk sahıbı olursun rabbım kımseye aratmasın herseyın başı morall=)) unutma kımse senden önemlı degıl
yani banada mantıklı gelmiyo ama bunu bir doktor agzından duydum ne yani allah göstermesin e tecavüze ugrayıp hamile kalanlar zevkmi alıyo ala ala bencede haklısın esila neyse bu soruda ben,im için soru olmaktan çıktı oh beeeeee tasdik nekadar önemliymiş teşekkürler canımcım :)[/QUOT
rica ederım cnm yardımcı olabıldıysem ne mutlu kusura bakmayın ben konuşmayı bıraz fazla sevıyorum=))))) dusuncelerımı soylemktende cekınemm hiç herseye maydonz olmm bundan dolayı=))
Bende iyiyim tatlım ama biraz yoğunum kayınvalide torun bakmaya gitti işler bana kaldı bir kayınpeder gelir yemeğe bir kaynım gelir bir biz acıkırız derken iflahım kesildi valla :bbo:iyiyim bitanem sen nasılsın
Tabiki psikoloji de çok önemliymiş canım sadece çocuk olsun diye sıkıntı stresle birşey yaparsan iyi değilmişa.s
Bende iyiyim tatlım ama biraz yoğunum kayınvalide torun bakmaya gitti işler bana kaldı bir kayınpeder gelir yemeğe bir kaynım gelir bir biz acıkırız derken iflahım kesildi valla :bbo:
neyseki şimdi yalnız kaldım oh bee
biz o ceketini üstüne atsan hamile kalan kadınlar grubunda değiliz ya ondan olmuyo canım sırnaşık şeyyani orasıda ölede ay ne biliiiiiim yahu karman çorman :1no2:
hımmmmm anladım da ozaman ben külliyen problemliyim ben 11 aylık evliyim ve hiçbir ilişkimde zevk alamıyorum((((
sana 23 nisan tatili yok dimi canım sanırım özel sektördesin :teselli:oh ıyıy bakalaım bende saatın 6 bucuk olmasını beklıyoum ısten cıkmam ıçın erken kalkıgım ıcın cok yoruluyorum bır an once eve kendımı atıyım dıyorum
biz o ceketini üstüne atsan hamile kalan kadınlar grubunda değiliz ya ondan olmuyo canım sırnaşık şey
Biraz açık olacak ama geçen gün bir arkadaşımızda bu konu hakkında konuşmuştu kadının zevk alıp ıslanması spermlerin yolunu daha hızlı almasına neden oluyormuş
neden canım aslında bence bu bir sorun olarak bile kabul edilebilir CADIARZUhımmmmm anladım da ozaman ben külliyen problemliyim ben 11 aylık evliyim ve hiçbir ilişkimde zevk alamıyorum((((
hehehm sende bendensın :) bende8 aylık evlıyım ve hala kasıyorum:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?