Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

iyiyim bitanem sen nasılsın
Bende iyiyim tatlım ama biraz yoğunum kayınvalide torun bakmaya gitti işler bana kaldı bir kayınpeder gelir yemeğe bir kaynım gelir bir biz acıkırız derken iflahım kesildi valla :bbo:
neyseki şimdi yalnız kaldım oh bee

oh ıyıy bakalaım bende saatın 6 bucuk olmasını beklıyoum ısten cıkmam ıçın erken kalkıgım ıcın cok yoruluyorum bır an once eve kendımı atıyım dıyorum

ben bu ay hsg cektirdim ve 2 gün öce adetim bitti işallah tedaviye başlamadan hamile kalırım süpriz olur içimde öyle bir duygu var

yani orasıda ölede ay ne biliiiiiim yahu karman çorman :1no2:
biz o ceketini üstüne atsan hamile kalan kadınlar grubunda değiliz ya ondan olmuyo canım sırnaşık şey
Biraz açık olacak ama geçen gün bir arkadaşımızda bu konu hakkında konuşmuştu kadının zevk alıp ıslanması spermlerin yolunu daha hızlı almasına neden oluyormuş

hımmmmm anladım da ozaman ben külliyen problemliyim ben 11 aylık evliyim ve hiçbir ilişkimde zevk alamıyorum ((((

kızlar yarın yapcaktım karar verdım 3 gun sonra yapıcam testımı bugunde ıncır kurune baslıyorum benle beraber baslayan varmı bakem

ama birde 8 ay önce bir bebek kaybettim hamileymişim bilmiyordum minübüse bindim ve derin bir çukura girdi araba ve düşük yaptım bundan dolayı kafam çok karıştı şimdi bak

oh ıyıy bakalaım bende saatın 6 bucuk olmasını beklıyoum ısten cıkmam ıçın erken kalkıgım ıcın cok yoruluyorum bır an once eve kendımı atıyım dıyorum
sana 23 nisan tatili yok dimi canım sanırım özel sektördesin :teselli:
bugün bizimm kızların hepsi tatil yapıyor anlaşılan kaydirigubbakcemile2

cnm tezınızı çurutmek ıstmemm ama zevk suyunuzun gelmesı yanı o kaygan sıvı spermın rahıme gıtmesıne engel oluyormuş

hımmmmm anladım da ozaman ben külliyen problemliyim ben 11 aylık evliyim ve hiçbir ilişkimde zevk alamıyorum ((((
neden canım aslında bence bu bir sorun olarak bile kabul edilebilir CADIARZU
bende 8 aylık evliyim ama bende de adet düzensizliği var yumurtlayamıyormuşum da -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…