iyide ben ecz bulamımyorum o testleri çıldırıcam ya soruyorum o ne diyo istetiriz falan diyo garip kötükedihüso
bende varım ve burdayım 7-8 aydır deniyoruz..3 gün kaldı bu ayda umutla bekliyorum..inşallah umutlarım suya düşmez bu ayda..allahım hepimize nasip etsin:)
))))) evettttttt))))))
busabah yine yaptım yine çıktı kızzzz ay yine silik ama biraz daha belirgin silikliğpi yani kendimi zorlamadan karşıdan baksam bile gözüküyordu....ay ben hamileyim sanırım canımcım....
bugun kan verecektim eşim yarın ver diye tutturdu kıl oldum ..işe geldik şuan ama 5dk çıkıp geleyim falan dedim bişi demedi..birazdan yine yoklamaya gidicemyanına....ayyyy taktı oda bu teste ..yarın neolacak anlamadım yaa sinir oldum...belki giderim bakalım
evt canım bende zor bulmuştum..kiminin hiç haberi yok o ne hamilelik testimi diyen olmuştu banada..hayır yani bu farklı ovelasyon testi demiştim..sonra acıbadem hastahanesinin yanındaki eczaneden bulmuştum...biraz iyi görüntüdeki eczanelere sor canım biraz özel ürün gibi sanki heryerde yokkk:1no2:
))))) evettttttt))))))
busabah yine yaptım yine çıktı kızzzz ay yine silik ama biraz daha belirgin silikliğpi yani kendimi zorlamadan karşıdan baksam bile gözüküyordu....ay ben hamileyim sanırım canımcım....
Bugun kan verecektim eşim yarın ver diye tutturdu kıl oldum ..işe geldik şuan ama 5dk çıkıp geleyim falan dedim bişi demedi..birazdan yine yoklamaya gidicemyanına....ayyyy taktı oda bu teste ..yarın neolacak anlamadım yaa sinir oldum...belki giderim bakalım
hımmmm teşekkürler arkadaşlar valla şu stres benim algılarımıda kapadı anlama güçlüğü çekiyorum he :) yaptım testi biz o günleri değerlendirmiştik zaten bakalım belkide vardır iştahım çok açıldı benim ama ya inanılmaz hemde allahım inşallah
günaydın cumalarınız mübarek dualarınız makbul olsun inşallah kızlarrrr
şu eczane testleri beni çıldırtıyo ben ilk düşügümü birazda o testler sonucunda yaptım ilk şüphelendim yaptım testi var çıktı bir hafta sonra tekrar denedim yok çıktı ve belirtide yoktu öle hamilelik adına ama hamileymişim ve dikkat etmedim minübüse bindim ve acı son o yüzden sevmedim ben o testleri ya
takma kafanı güzelim onu düşünme bile doktorum bana stres yok olucağı varsa bile stresten olmaya bilir dedi heray hiç olmamış gibi bekle dedi
canımmmm yaaaaaahihoyyyt
teste yanılgı olsaydı ikinci kez çıkmazdı...hadi hayırlısı hamişsin ya işte:CüvCüv::CüvCüv:
günaydın cumalarınız mübarek dualarınız makbul olsun inşallah kızlarrrr
günaydın bayanlar hepinizin cuması mübarek olsun
kıslarrr bugunde hasta olmadım olmam gerekıodu.anlatmıştım hatırlarsınız 176 gelıd ama ped ble dolmamıştı ogundur kahverengı akıntı var unde bıras pembe geldı bugun hıçbışey yok gögusllerım dolgunlastı neden bılmıyorum.kasıklarımda agrı var ama tset yapsammıkı bugun?
Kıslarrr bugunde hasta olmadım olmam gerekıodu.anlatmıŞtım hatırlarsınız 176 gelıd ama ped ble dolmamıŞtı ogundur kahverengı akıntı var unde bıras pembe geldı bugun hıÇbıŞey yok gÖgusllerım dolgunlastı neden bılmıyorum.kasıklarımda agrı var ama tset yapsammıkı bugun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?