Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

iyide ben ecz bulamımyorum o testleri çıldırıcam ya soruyorum o ne diyo istetiriz falan diyo garip kötükedihüso

evt canım bende zor bulmuştum..kiminin hiç haberi yok o ne hamilelik testimi diyen olmuştu banada..hayır yani bu farklı ovelasyon testi demiştim..sonra acıbadem hastahanesinin yanındaki eczaneden bulmuştum...biraz iyi görüntüdeki eczanelere sor canım biraz özel ürün gibi sanki heryerde yokkk:1no2:

bende varım ve burdayım 7-8 aydır deniyoruz..3 gün kaldı bu ayda umutla bekliyorum..inşallah umutlarım suya düşmez bu ayda..allahım hepimize nasip etsin:)

h.g 3 gün hastalanmana kaldı sanırım ama o 3 günün sonunda test yhapma istersen cnm 1 hafta 10 gün beklemeyi tavsiye ediyor hekimler ayyyy inşallah hamişsindir cnm

günaydın cumalarınız mübarek dualarınız makbul olsun inşallah kızlarrrr

canımmmm yaaaaaahihoyyyt
teste yanılgı olsaydı ikinci kez çıkmazdı...hadi hayırlısı hamişsin ya işte:CüvCüv::CüvCüv:

hımmmm teşekkürler arkadaşlar valla şu stres benim algılarımıda kapadı anlama güçlüğü çekiyorum he :) yaptım testi biz o günleri değerlendirmiştik zaten bakalım belkide vardır iştahım çok açıldı benim ama ya inanılmaz hemde allahım inşallah

hmm anladım napim artık istanbul kazan ben kepçe olucak :çok üzgünüm:

ayyy cnm benım ınsallah dedıgın gıbıdır hamıssındır bır an once test yaptır kan testı boşver dınleme kocişını

şu eczane testleri beni çıldırtıyo ben ilk düşügümü birazda o testler sonucunda yaptım ilk şüphelendim yaptım testi var çıktı bir hafta sonra tekrar denedim yok çıktı ve belirtide yoktu öle hamilelik adına ama hamileymişim ve dikkat etmedim minübüse bindim ve acı son o yüzden sevmedim ben o testleri ya

takma kafanı güzelim onu düşünme bile doktorum bana stres yok olucağı varsa bile stresten olmaya bilir dedi heray hiç olmamış gibi bekle dedi

cnm çok üzüldüm ya rabbim hayırlısını versin sen yinede hep bebeişin varmış gibi hareket et

takma kafanı güzelim onu düşünme bile doktorum bana stres yok olucağı varsa bile stresten olmaya bilir dedi heray hiç olmamış gibi bekle dedi

öle tabide sabırsız oluyo insan böle durumlarda ve eşim bana allahtan çok destek oluyo oda farklı davransa ne olur bilmem artık

canımmmm yaaaaaahihoyyyt
teste yanılgı olsaydı ikinci kez çıkmazdı...hadi hayırlısı hamişsin ya işte:CüvCüv::CüvCüv:

bu üçüncü test yapışım canımcım)))))))))))))))))))
3 tane almıştım yaaa..sonuncu olandada çoktı hemde belirginleşmiş diğerlerine göre...3üde aynı markanın tetiydi ama bende ondan tereddüt ettim ..keşke farklı markalar alsaydım dedim ama eczacıda çok garanti verdi bu teste.....kan vermeden içim rahat etmeyecek....bide dün gece kasıklarıma ağrılar girdi hafif hafif ..belki gaz falandır dedim ama bilmiyorum...:1no2:
bugün kan vermessem çatlıcam taktım kafayaa....halletmem lazım bugün bu işi..bide yarın cumartesi.yoğunoluyoruz burada yaaaa...dur eşime yine aynen gideyim yoğunuz yarın diyee....ayyy gitmem lazım yaaa kavga çıkcak valla aramızda şimdi...benneyaptımki

Kıslarrr bugunde hasta olmadım olmam gerekıodu.anlatmıŞtım hatırlarsınız 176 gelıd ama ped ble dolmamıŞtı ogundur kahverengı akıntı var unde bıras pembe geldı bugun hıÇbıŞey yok gÖgusllerım dolgunlastı neden bılmıyorum.kasıklarımda agrı var ama tset yapsammıkı bugun?

canım benim şüpheliysen ben yap derim için rahatlamış olur öle degilmi

ayyy ciddimisinn))))) canım mutlaka testt yapman lazım..hiç bekleme ...işallahh çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…