Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

öle tabide sabırsız oluyo insan böle durumlarda ve eşim bana allahtan çok destek oluyo oda farklı davransa ne olur bilmem artık

belki farkında değiliz ama onların hayatımızdaki rolü çok büyük güzelim destek olucaklar tabi bende küçük bi operasyon geçirdiğimde eşim başucumdan ayrılmamış bile:asigim:

aman canım kavga etmeyin de senin için çok önemli olduğunu ve belirsizliğin seni üzdüğünü falan söyle,ikna olur belki
şekerkız canım ne duruyosun test yapsanaaaa...hadi koşşş
çok bereketli olucak bu ay inşallahhhhhihoyyythihoyyythihoyyyt

öncelikle meraba öle offfllaammaaa mübarek cuma canım kalbini ferah tut bu ay olmadı öbür ay oda olmadı öbür ayyyyyyy sen kalbini ferah tut :))))

inş canım ama 3 yıl olacak hep bekliyorum biyerdede indanın dayanma gücü azalıyo nerdeyse eşimden boşanmayı bile düşünür oldum hakkım yok onu çocuksuz bırakmaya diye düşünüyorum

amin amin cnm sabah erkn saatte yapılıo normalde ya oyuzden beklıodum ama zor duruom

yok artık neden bu kadar karamsarsın ki dr gittinmi muayene oldunmu yada şöyle diyelim rabbime şükret daha kötü olanlar var etrafımızda buu kadar düşünme çok düşünce ve stresle bile olmaıyo insan bende başta stres yaptım hastalanmadım 1 ay hamileyim sandım ama meğer stresten dolayı oluyormuş kendini rahat bırak rabbim yerini ve zamanını biliyordur

oooooo saçmalama öle şey olurmu ya bak ASLA ASLA DEME diye bir laf vardır o yüzden böle içini karartma ya ben ne vakkalar gördüm asla çocugu olmaz onca tedavi boşuna sonra kendi kendine 17 seneden sonra bebeği olanlar var o yüzden böle daraltma kendini eşini :1no2:

Kızlar benım gıbı doktor tedavısı gÖren varmı aranızda benım doktor bana hıÇbır test yaptırmadı sadece ultrasyonla bakıyo acaba doktorumu degıŞtırsem ne olur bana akıl verın kızlar

GÜzel allahım bu mÜbarek cuma gÜnÜnde burada bebek Özlemı Çeken herkese en yakın zamanda meleklerını kucaklarına almayı nasıp et yarabbım amıııııııııınnnnnnnn

ama ne yaaaa ne yapıyım tutamıyorum artık kendimi

benim bir doktor var kadın jinekolog çok iyi derdini anlat senin anlıycğn şekilde izah ediyo istersen yardımcı olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…