Benİ kırmızılar yİne geldİ tık yok kızlar yaaaaaaaaa offfffff
öle tabide sabırsız oluyo insan böle durumlarda ve eşim bana allahtan çok destek oluyo oda farklı davransa ne olur bilmem artık
şu eczane testleri beni çıldırtıyo ben ilk düşügümü birazda o testler sonucunda yaptım ilk şüphelendim yaptım testi var çıktı bir hafta sonra tekrar denedim yok çıktı ve belirtide yoktu öle hamilelik adına ama hamileymişim ve dikkat etmedim minübüse bindim ve acı son o yüzden sevmedim ben o testleri ya[/QUOMRH ÜZÜLDÜM CANIM YAAA AMA DÜŞÜKTEN SONRA GEBE KALINMASI YÜKSEKMMİŞŞ YANİ Bİ 6 AY SONRA KALINA BİLİYOMUŞ CANIM AMA SENİN NE KADAR OLDU DÜŞÜĞÜN OLALI
GÜnaydın bayanlar hepİnİzİn cuması mÜbarek olsun
aman canım kavga etmeyin de senin için çok önemli olduğunu ve belirsizliğin seni üzdüğünü falan söyle,ikna olur belkibu üçüncü test yapışım canımcım)))))))))))))))))))
3 tane almıştım yaaa..sonuncu olandada çoktı hemde belirginleşmiş diğerlerine göre...3üde aynı markanın tetiydi ama bende ondan tereddüt ettim ..keşke farklı markalar alsaydım dedim ama eczacıda çok garanti verdi bu teste.....kan vermeden içim rahat etmeyecek....bide dün gece kasıklarıma ağrılar girdi hafif hafif ..belki gaz falandır dedim ama bilmiyorum...:1no2:
bugün kan vermessem çatlıcam taktım kafayaa....halletmem lazım bugün bu işi..bide yarın cumartesi.yoğunoluyoruz burada yaaaa...dur eşime yine aynen gideyim yoğunuz yarın diyee....ayyy gitmem lazım yaaa kavga çıkcak valla aramızda şimdi...benneyaptımki
şekerkız canım ne duruyosun test yapsanaaaa...hadi koşşşKıslarrr bugunde hasta olmadım olmam gerekıodu.anlatmıŞtım hatırlarsınız 176 gelıd ama ped ble dolmamıŞtı ogundur kahverengı akıntı var unde bıras pembe geldı bugun hıÇbıŞey yok gÖgusllerım dolgunlastı neden bılmıyorum.kasıklarımda agrı var ama tset yapsammıkı bugun?
canım benim şüpheliysen ben yap derim için rahatlamış olur öle degilmi
öncelikle meraba öle offfllaammaaa mübarek cuma canım kalbini ferah tut bu ay olmadı öbür ay oda olmadı öbür ayyyyyyy sen kalbini ferah tut :))))
aman canım kavga etmeyin de senin için çok önemli olduğunu ve belirsizliğin seni üzdüğünü falan söyle,ikna olur belki
şekerkız canım ne duruyosun test yapsanaaaa...hadi koşşş
çok bereketli olucak bu ay inşallahhhhhihoyyythihoyyythihoyyyt
şu eczane testleri beni çıldırtıyo ben ilk düşügümü birazda o testler sonucunda yaptım ilk şüphelendim yaptım testi var çıktı bir hafta sonra tekrar denedim yok çıktı ve belirtide yoktu öle hamilelik adına ama hamileymişim ve dikkat etmedim minübüse bindim ve acı son o yüzden sevmedim ben o testleri ya[/QUOMRH ÜZÜLDÜM CANIM YAAA AMA DÜŞÜKTEN SONRA GEBE KALINMASI YÜKSEKMMİŞŞ YANİ Bİ 6 AY SONRA KALINA BİLİYOMUŞ CANIM AMA SENİN NE KADAR OLDU DÜŞÜĞÜN OLALI
8 ay oldu şekerim ama biz o ara yani hamile kaldığımda korunuyoduk yani doğum kontrol hapı kullanıyodum ama zayıf bünyelerde işe yaramıyomuş bazen sonra son 2 aydır korunmuyoruz bakalım artık kısmet
günaydın melikecim hoşgeldin...a.s.
8 ay oldu şekerim ama biz o ara yani hamile kaldığımda korunuyoduk yani doğum kontrol hapı kullanıyodum ama zayıf bünyelerde işe yaramıyomuş bazen sonra son 2 aydır korunmuyoruz bakalım artık kısmet
HAYIRLISI CANIM İNŞ EN YAKIN ZAMANDA MÜJDELİ HABERİ ALIRIZ SENDENa.s.
Benİ kırmızılar yİne geldİ tık yok kızlar yaaaaaaaaa offfffff
inş canım ama 3 yıl olacak hep bekliyorum biyerdede indanın dayanma gücü azalıyo nerdeyse eşimden boşanmayı bile düşünür oldum hakkım yok onu çocuksuz bırakmaya diye düşünüyorum
inş canım ama 3 yıl olacak hep bekliyorum biyerdede indanın dayanma gücü azalıyo nerdeyse eşimden boşanmayı bile düşünür oldum hakkım yok onu çocuksuz bırakmaya diye düşünüyorum
canım üzülme
rabbim en hayırlı zamanı biliyo ve bebbişinde zamanını bekliyo
gelicek ay inşallah hayaırlı haberleri verirsin:saruboceq:
oooooo saçmalama öle şey olurmu ya bak asla asla deme diye bir laf vardır o yüzden böle içini karartma ya ben ne vakkalar gördüm asla çocugu olmaz onca tedavi boşuna sonra kendi kendine 17 seneden sonra bebeği olanlar var o yüzden böle daraltma kendini eşini :1no2:
Kızlar benİm gİbİ doktor tedavİsİ gÖren varmı aranızda benİm doktor bana hİÇbİr test yaptırmadı sadece ultrasyonla bakıyo acaba doktorumu degİŞtİrsem ne olur bana akıl verİn kızlar
güzel allahım bu mübarek cuma gününde burada bebek özlemi çeken herkese en yakın zamanda meleklerini kucaklarına almayı nasip et yarabbim amiiiiiiiiiinnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?