kızlarrr müjdeeeeeehihoyyyt
hamileyimmmmhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
allah hepinizee nasibetsin işallah canlarım...şu incir suyunu ihmal etmeyin canlarım valla incirmi yaptı bu işi bilmem...incir ve eşimin destekleriyeeeeee hamileyimm yaaaaaaaaaaaaaahihoyyyt
inanamıyorum hallaaa nasıl hamile kaldığıma çok şükür...darısı size olsun işallahhhh
dil nur hb canım.kızlar ben gecen ayın 28 de adet oldum bu ay ayın kacında olmam gerekiyor.
merhaba arkadaşlar..bende bekliyorum 3 gün kaldı..
allah hepinizee nasibetsin işallah canlarım...şu incir suyunu ihmal etmeyin canlarım valla incirmi yaptı bu işi bilmem...incir ve eşimin destekleriyeeeeee hamileyimm yaaaaaaaaaaaaaahihoyyyt
inanamıyorum hallaaa nasıl hamile kaldığıma çok şükür...darısı size olsun işallahhhh
h.b. canım sorma hasta oldum bennn off bademciklerim şiştii yataga düşmem inş temizlik yapmıstım pazar gunu üç gün daha dün bos bos oturdum evde sanırım üşüttütm iş yaparken havada mubarek insanı yanıltıyo bi yakıyo bi üşütüyoo yaff alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis bu smileyi çok sevdim ben yaff yeni çıkmışş surata bağğğ alkisalkisalkisalkisalkisalkis
buyuk ihtimal 28 iyle 30 arası olman lazım eğer düzenliyse adetleerin hadi hayırlısı canım
geçmiş olsun canım sositosositosositosositosositosositosositososito
seninde günün gelmiş tatlım bugün yarın olman lazım tabi düzenliyse a.sdil nur hb canım.kızlar ben gecen ayın 28 de adet oldum bu ay ayın kacında olmam gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?