Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

allaaaaahhhhhhhhhhhhhh allah gel kız seni öpem çok süper bir müjde verdin kızlar halayaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

niloşş allah analı babalı buyutsun allah tamamına erdirsin inş sağlıklı kucagına almayıda nasip etsin rabbim bize hemencecik bi dua ediver kıss cuma bugun ve taze hamişsin duaların kabul olur canımm

kız valla gözlerim doldu heee allah sağlıkla eline almayı nasip etin canım benim hihoyyyt:teytey:hihoyyyt:teytey:hihoyyyt:teytey:hihoyyyt:teytey:hihoyyyt:teytey:hihoyyyt:teytey:

:teytey::teytey::teytey:
ALLAH BıNKERE RAZI OLSUN SıZDEN CAN YOLDAŞLARIM YAA ÇOK DUYGULANDIM SıZıNDE OLSUN HEMEN ıŞALLAHHH...yakın zamanda toppiğimiz hamileler toppiği olsun yine aynı dönemleri birlikte geçirelim...herşey için destekleriniz için tek tek teşekkürederim size

ben gecen ay 15 gün sogan kürü yaptım bu ayda 5 gün simdi üzerine incir kürünü adetim olursa ondan sonramı yapayım.nilüfer sen incir kürünü nasıl yaptın

Ayyyyyyyyyyyyy nilüfercim inanamazsın nasıl sevindim alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Allah sağlıkla kucağına versin inşallah bebişini.....Valla şimdi işten kaçıp atlayım gelcem yanına heeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

geçmiş olsun canım sositosositosositosositosositosositosositososito

nilüfercim allah hayırlı uğurlu etsin kucanada al ay canım inan şu ana ağlıyorum çok sevindim adına allah bizlerede nasip etsin

ooo canımmmm hayırlı uğurlu olsun inş.Allahım tamamına erdirsin inş....hiii ayyyy nasıl bir duygudur o şimdiii.

niloşumm koçişi naptınn kıss tepkisini merak ettim adamcagızınn ayy inanamıyorum yaa çok sevindim gercektenn

buarada pazartesi yine gelin dedi ..normal değerlerde yükselipyükselmediğine bakacaklarmış...bugün benim adet günüm kızlar..26 çıktı sonuçç..daha düşük ya eğer normal yükselirse normal gebelikmiş...işallahh değerler normal yükselir bi sorun çıkmaz....
ben nasıl hamileyim hala inanamıyorum yaaa....
kızlar incir ve adaçayında şifa var galiba vallaaa....herkeze tavsiye ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…