Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hımm halaya yani :teytey: :teytey: :teytey:

çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza :Saruboceq:

vildan hala beklemede umarım ondanda alırız güzel haberi allahım bizlerede nasip et isteyen burdaki arkadaslarımada banada bi bebiş ver yarabbim sen en buyuksun sen yaradansın herseyin en iyisini en hayırlısını sen bilirsin yarabbim dualarımızı kabul eyle aminn

cnm benım ne mutlu teyze oluyorum rabbım saglıcakla devamını nasıp etsın cok sevıdım:sm_cool::teytey::hooray:

:Saruboceq: amin inşaallah canım

inşallah vildanım da hamiledir sabırsızlıkla onun sonucunu da bekliyorum alkisalkisalkisalkisalkisalkis

arkadaşlar merhaba benimde bebşim olmuyor..3 günüm kaldı 27 nisan bu ayda umutla bekliyorum :)

canım nilüferin yazdığının ben çıktısını almıştım dur sanada ben yazayım . adetin bitince başla 7 inciri iki bardak klorsuz suda tencerenin ağzı kapalı 20 dk kaynat ılıyınca süzüp iç... sabah akşam açkarnına diye yazmıştı canım bu arada adet bitiminden sonra ilk 10 gün günde iki 3 bardak adaçayı iç yazmıştı bak ben derslerime iyi öalışıyom he inşallah bende gelicek ay bebiş sahibi olurum kızlar

tavsiyesi olan varmı..şu inciri bende deniyeceğim..

al canım arkadasım açıklamalı yazmıs ayrıca 21 gun uygulanıyo bu incir

saol canım durmak yokk çalışmalara devamm son süratt devamm :lepi:

tavsiyesi olan varmı..şu inciri bende deniyeceğim..

canım sorunun ne olduğunu biliyomusun ? tamam bitkisel ilaçlardan zarar gelmeyebilir ama yinede bazı horman seviylerini yükseltebilir incir adet düzensizliği olan veya gecikmeler yaşayanlar uyguluyor diye biliyorum bebiş elbetteki önemli ama sağlığınında önemli olduğunu unutma umarım rabbim sanada güzel hayırlı bi evlat verir :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…