Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Eşin ne yaptı ne tepki verdi nilüfercim iyi ki yarın sabahı beklemeişsiniz.bak ben sana demedimmi rep verirken yazdım bugün cuma mübarek gün iyi haberler alcan diye.... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kocamın haberi yok kız )))))))))daha yeni öğrendim))))hemen sizle paylaştım canlarım...zaten o şuanda toplantıya girdi...amannn artık ona ihtiyacım yokzaten)))hehehe))))))))))
şaka şaka kızlarrr...valla ben sizle daha çok şey paylaştığımdan hemen sevincimide sizle paylaştım..onada birazdan özdilekten bi resimçerçevesi alıp bebeğimizin ağzından mektup yazarım..babacım resmimide buraya koymayı unutma derim en sonuna)))))))))öyle bişi düşünüyorum...

inş yukselir canım tadını çıkar sen değerini düşünme simdi yukselcekmi die kıss koçişi naptınn onu anlatt

İnşallah oda yükselir canım sen merak etme bunca emekten sonra Allahım mutluluğunu bozmaz inşallah tadını çıkar Şeniz

canım istersen mujdeni paztsi ver daha iyi olur ama sen bilirsin bu arada verecegin hediye çok güzel canım fikrini begendimm kağıtlarınıda içine koy cercevenin altınada bi bebeğin agzından çıkcak şeyleri yazz ne güzel olurr

test kağıdını yani canım altınada baba geliyomm ben hazır ol dee anaaa ne güzell yaa:1hug:

nilüfercim sen içini rahat tut allah büyüktür canım hamilesin kızzz

valla süper fikir alkışı sende hakettin alkisalkisalkisalkisalkisalkis sırnaşık şey

tamam canımcım .....ay kızlar allahhh işallahhh buay sizede nasibetsin...canıgönülden diliyorum bunu..işallahh yarabbim....destekleriniz için sağolun...
incir suyunuda için kızlar...tarçın adaçayı bunları deneyin bakalım ben eminim ki sizdede işe yarayacak...

nilüfercim sen içini ferah tut tatlım.bak ne güzel allahın izniyle değerlerinde yükselir.inş.ay aman Allahım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahç...

ozaman şimdi bize bunları nasıl yaptın bir bir açıkla canım bizde fazla gecikmeyelim gelelim arkandan süprizzzzz

merhaba kızlar topiğimiz gelmiş yerine nasılsınız?

nilüfer hamile sanırım geçmişten gördüğüm kadarıyla :CüvCüv:

gülüm inan varya şuan gözlerimden yaş geliyor ben bu kadar duygulanacığımı düşünmezdim kız inşallah pazartesi değerler düzgün çıkar da rahat bir gebelik geçirisin canım anacım valla bir adet olayım dediklerini kesinlikle yapcam ben :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…