buarada pazartesi yine gelin dedi ..normal değerlerde yükselipyükselmediğine bakacaklarmış...bugün benim adet günüm kızlar..26 çıktı sonuçç..daha düşük ya eğer normal yükselirse normal gebelikmiş...işallahh değerler normal yükselir bi sorun çıkmaz....
ben nasıl hamileyim hala inanamıyorum yaaa....
kızlar incir ve adaçayında şifa var galiba vallaaa....herkeze tavsiye ediyorum...
İnşallah oda yükselir canım sen merak etme bunca emekten sonra Allahım mutluluğunu bozmaz inşallah tadını çıkar Şenizbuarada pazartesi yine gelin dedi ..normal değerlerde yükselipyükselmediğine bakacaklarmış...bugün benim adet günüm kızlar..26 çıktı sonuçç..daha düşük ya eğer normal yükselirse normal gebelikmiş...işallahh değerler normal yükselir bi sorun çıkmaz....
ben nasıl hamileyim hala inanamıyorum yaaa....
kızlar incir ve adaçayında şifa var galiba vallaaa....herkeze tavsiye ediyorum...
slm kızlarrrr nilüfer çok sevindim cnm tebrikler:1hug::1hug:
kocamın haberi yok kız )))))))))daha yeni öğrendim))))hemen sizle paylaştım canlarım...zaten o şuanda toplantıya girdi...amannn artık ona ihtiyacım yokzaten)))hehehe))))))))))
şaka şaka kızlarrr...valla ben sizle daha çok şey paylaştığımdan hemen sevincimide sizle paylaştım..onada birazdan özdilekten bi resimçerçevesi alıp bebeğimizin ağzından mektup yazarım..babacım resmimide buraya koymayı unutma derim en sonuna)))))))))öyle bişi düşünüyorum...
seninde günün gelmiş tatlım bugün yarın olman lazım tabi düzenliyse a.s
canım istersen mujdeni paztsi ver daha iyi olur ama sen bilirsin bu arada verecegin hediye çok güzel canım fikrini begendimm kağıtlarınıda içine koy cercevenin altınada bi bebeğin agzından çıkcak şeyleri yazz ne güzel olurr
valla süper fikir alkışı sende hakettin alkisalkisalkisalkisalkisalkis sırnaşık şeykocamın haberi yok kız )))))))))daha yeni öğrendim))))hemen sizle paylaştım canlarım...zaten o şuanda toplantıya girdi...amannn artık ona ihtiyacım yokzaten)))hehehe))))))))))
şaka şaka kızlarrr...valla ben sizle daha çok şey paylaştığımdan hemen sevincimide sizle paylaştım..onada birazdan özdilekten bi resimçerçevesi alıp bebeğimizin ağzından mektup yazarım..babacım resmimide buraya koymayı unutma derim en sonuna)))))))))öyle bişi düşünüyorum...
adetlerim düzenli ama ilacla ben pko hastasıyım.sassa sassa 1 .2 gün gecikiyor veya erken geliyor
ozaman şimdi bize bunları nasıl yaptın bir bir açıkla canım bizde fazla gecikmeyelim gelelim arkandan süprizzzzztamam canımcım .....ay kızlar allahhh işallahhh buay sizede nasibetsin...canıgönülden diliyorum bunu..işallahh yarabbim....destekleriniz için sağolun...
incir suyunuda için kızlar...tarçın adaçayı bunları deneyin bakalım ben eminim ki sizdede işe yarayacak...
ozaman bugün yarın olursun canım sıkma canını ama niloş gibi sende de bişeyler varsa onuda bilemem yani :CüvCüv:
güle güle canımsagol canım aksama görüsürüz
merhaba kızlar topiğimiz gelmiş yerine nasılsınız?
nilüfer hamile sanırım geçmişten gördüğüm kadarıyla :CüvCüv:
kocamın haberi yok kız )))))))))daha yeni öğrendim))))hemen sizle paylaştım canlarım...zaten o şuanda toplantıya girdi...amannn artık ona ihtiyacım yokzaten)))hehehe))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?