inşallah canım oda bize güzel bir haber verir mutluluğumuz bir kat daha artar kaydirigubbakcemile3
saol canım durmak yokk çalışmalara devamm son süratt devamm :lepi:
geçmiş olsun canım hastamısın :teselli: öptüm seni kendine iyi bak Şenizkısslarr ben çıkıyorumm hastayımm uzanacagım birass en kısa zamanda tekrar görüşüürüz inş ölmezsek eğer allaha emanet olunn sağlıcakla kalın hepinizii öpüyomm
kısslarr ben çıkıyorumm hastayımm uzanacagım birass en kısa zamanda tekrar görüşüürüz inş ölmezsek eğer allaha emanet olunn sağlıcakla kalın hepinizii öpüyomm
sağol ebrar..benim adetimle ilgili bir problem yaok.sanırım ben konuyu yarısında yakaladım..ve yanlış anladım..teşekkürler..
ay inşallah canım ya alkisalkisalkis
ama senle biz tembeliz biraz bu ay sıkı çalışmamız lazım kaydirigubbakcemile3
kısslarr ben çıkıyorumm hastayımm uzanacagım birass en kısa zamanda tekrar görüşüürüz inş ölmezsek eğer allaha emanet olunn sağlıcakla kalın hepinizii öpüyomm
Kız benim motor bozuk anacım habire su kaynatıyo sırnaşık şeyhe valla ha anacım biz adamlara motor takalım kız olmuyor böyle
geçmiş olsun canım hastamısın :teselli: öptüm seni kendine iyi bak Şeniz
he valla ha anacım biz adamlara motor takalım kız olmuyor böyle :roflol::roflol::roflol:
mavi gozlu geçmiş olsun canım dikkat et kendineiç yi gelir.
valla sevinçten anlayamamışız canım tekrar geçmiş olsunevet canım boğazım şiştii ates grip ne varsa var iyileşmem lazım yataga düşmek istemiyom cabuk hastalanıyom ben niloşun haberiyle hasta oldugumu okuyamadınız canım yazdım gidiyodum niloşun haberiyle takıldım burda şimdi cıkcam öptüm görüşürüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?