Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

sağol ebrar..benim adetimle ilgili bir problem yaok.sanırım ben konuyu yarısında yakaladım..ve yanlış anladım..teşekkürler..

bu arada yeni hamişlere hayırlı uğurlu olsun allah saglıkla sıhattla kucaklarına almalarını nasip etsin :)

kısslarr ben çıkıyorumm hastayımm uzanacagım birass en kısa zamanda tekrar görüşüürüz inş ölmezsek eğer allaha emanet olunn sağlıcakla kalın hepinizii öpüyomm

sağol ebrar..benim adetimle ilgili bir problem yaok.sanırım ben konuyu yarısında yakaladım..ve yanlış anladım..teşekkürler..

rica ederim canım sen yinede araştır istersen bizde sorun eşimde sperm sayısı az onun için keçiboynuzu filan iyi geliyomuş ama bizde daha başlamadık :1no2: hayırlısı bakalım

geçmiş olsun canım hastamısın :teselli: öptüm seni kendine iyi bak Şeniz

evet canım boğazım şiştii ates grip ne varsa var iyileşmem lazım yataga düşmek istemiyom cabuk hastalanıyom ben niloşun haberiyle hasta oldugumu okuyamadınız canım yazdım gidiyodum niloşun haberiyle takıldım burda şimdi cıkcam öptüm görüşürüzzz

geçmiş olsun dilekleriniz için saolun kıslar ebrar abyosun escales dilnur teşekkür canlarım hadi kaçtım benn

valla sevinçten anlayamamışız canım tekrar geçmiş olsun
bende gidiyom kocişim geliyo dışarı çıkıcaz öptüm canım Şeniz

kısslarr ben çıkıyorumm hastayımm uzanacagım birass en kısa zamanda tekrar görüşüürüz inş ölmezsek eğer allaha emanet olunn sağlıcakla kalın hepinizii öpüyomm

çok geçmiş olsun canım kendine iyi bak evde biraz uzan cancağızım bu arada bizde seni çok seviyoz şekercim benim :CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…