Günaydınlar size müjdem var hamileyimmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey:
Aksam yine test yaptım bu kez çift çıktı ve net belli oluyordu. Darısı tüm isteyenlerin başına.:teytey::teytey::teytey::teytey:
hlymms geçmişten bugüne gelemedi galiba gene tık yok kızımızda bu arada yeni gelenler selamlar ve hayırlı cumalar kızlar
kızlarrr müjdeeeeeehihoyyyt
hamileyimmmmhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
allah hepinizee nasibetsin işallah canlarım...şu incir suyunu ihmal etmeyin canlarım valla incirmi yaptı bu işi bilmem...incir ve eşimin destekleriyeeeeee hamileyimm yaaaaaaaaaaaaaahihoyyyt
inanamıyorum hallaaa nasıl hamile kaldığıma çok şükür...darısı size olsun işallahhhh
evet canım boğazım şiştii ates grip ne varsa var iyileşmem lazım yataga düşmek istemiyom cabuk hastalanıyom ben niloşun haberiyle hasta oldugumu okuyamadınız canım yazdım gidiyodum niloşun haberiyle takıldım burda şimdi cıkcam öptüm görüşürüzzz
he valla ha anacım biz adamlara motor takalım kız olmuyor böyle :roflol::roflol::roflol:
mavi gozlu geçmiş olsun canım dikkat et kendineiç yi gelir.
gize hoşuna gitti galiba ama doğru valla heee 1 gün dolu bir gün boş adamlarda biter valla hee :CüvCüv::CüvCüv:
güle güle canım.:a015:gize hoşgeldin tatlım ama ben kaçarhepini öptüm Şeniz
ay çok sevindiiiiiim darısı inşallah bizim başımıza..:Saruboceq::Saruboceq:cnm benım cok sevındım yaa ALLAH tamamına erdırsın:teytey::teytey::teytey:
ayy cnm yaa sorma anca dun yoktum yaaaaa
cnm tekrar tebrık ederım ne guzel bı gunde ıkı guzel haber Allah tamamına erdırsın cnm bak bursa sokuldu hadı kılzlar:teytey::teytey::teytey::teytey:
cok gecmıs olsun cnm
kızlar meraba cumanız mubarek olsun ıns
kızlaar niloş test yaptımı dur bakim geçmişe bişey kaçırdım galiba.
ohoooo gize testi yaptı test pozitif çıktı biz halay çektik gel kız senlede çekelim halayı ben bugün aşırı enerjiliyim benim adam ayvayı yedi valla akşam :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:dance::dance::dance::dance::dance:
şükür hlymms cim okuyabildin sonunda geçmişi buarada aramıza hoşgeldin şekercim ne haber bebiş nasıl anacım
ohoooo gize testi yaptı test pozitif çıktı biz halay çektik gel kız senlede çekelim halayı ben bugün aşırı enerjiliyim benim adam ayvayı yedi valla akşam :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:dance::dance::dance::dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?