Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Günaydınlar size müjdem var hamileyimmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey:
Aksam yine test yaptım bu kez çift çıktı ve net belli oluyordu. Darısı tüm isteyenlerin başına.:teytey::teytey::teytey::teytey:

cnm benım cok sevındım yaa ALLAH tamamına erdırsın:teytey::teytey::teytey:

hlymms geçmişten bugüne gelemedi galiba gene tık yok kızımızda bu arada yeni gelenler selamlar ve hayırlı cumalar kızlar

ayy cnm yaa sorma anca dun yoktum yaaaaa

cnm tekrar tebrık ederım ne guzel bı gunde ıkı guzel haber Allah tamamına erdırsın cnm bak bursa sokuldu hadı kılzlar:teytey::teytey::teytey::teytey:

cok gecmıs olsun cnm

kızlaar niloş test yaptımı dur bakim geçmişe bişey kaçırdım galiba.

gize hoşgeldin tatlım ama ben kaçar hepini öptüm Şeniz
güle güle canım.:a015:
ay çok sevindiiiiiim darısı inşallah bizim başımıza..:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar meraba cumanız mubarek olsun ıns

saol canım seninde mübarek olsun.a.s.

nloşuuuuummm sana hamiş kalda halay çekcem demiştim hadi bakalım.:teytey::teytey::teytey:

bayanlar tekrar merhaba

ay topiğe bak hamilelerle doldu valla ne kadar çok sevindim nilüfer muhasebe allah tamamını erdirsin tadını çıkarın mutluluğun tebrikler ikinizede alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlaar niloş test yaptımı dur bakim geçmişe bişey kaçırdım galiba.

ohoooo gize testi yaptı test pozitif çıktı biz halay çektik gel kız senlede çekelim halayı ben bugün aşırı enerjiliyim benim adam ayvayı yedi valla akşam :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:dance::dance::dance::dance::dance:

ALLAHIM bu mübarek cuma günü sen sesimizi duy rabbim bizede sağlıklı hayırlı evlatlar nasibet niloşum,hlymms vede diyer hamişlerimiz gibi ALLAHIM .AMıN.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

şükür hlymms cim okuyabildin sonunda geçmişi buarada aramıza hoşgeldin şekercim ne haber bebiş nasıl anacım

TARıH : 23.04.2009 SAAT : 12:30

HAMıLE LıSTESı

ıSıM____________________ SAT ______________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK___________
3.Çıtos2903 :______________10 OCAK____________erkek
4.beryal: _________________12 OCAK ____________
5.bırcan:__________________25 OCAK
6.sÜprız_mucıze : __________6 OCAK
7.ıNTERHAT:
8.merve_85: ________________6 ŞUBAT
19.ÖZLEMıMSıN: ___________ 9 ARALIK
10.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
11.mervevatan:
12.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
13.missmiss : _____________
14.hlymms: ________________8 MART
15.sessizdeniz:____________21 MART
16.sevgii:) _________________
17.nilüfer79 ________________24 MART

UMUT LıSTESı

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.lucian
11.pinkrose
12. yeb2004
13.sumos23
14.benbilirim
16.dyd
17.kurnaz
18.alin
19.yadel
20.ezgicik
21.eylull
22.pingu................... aramıza hg canım
23.funda41 ...............aramıza hg canım
24.selra
25.huzeyfe
26.smhsmh
27.yosun2003
28.orays
29.butha...............aramıza hg canım
30.ozle_mm..........aramıza hg canım
31.bilgen35..........aramıza hg
32.tatl : ...............aramıza hg
33.SivriBiber: ........aramıza hg
34.NAZ87 : ..........aramıza hg
35.melike25:
36.burcinn:
37.hayrun:
38.meryem82.
39.zahidem:
40.triyandafil:
41.Eski_dünya:.........aramıza hg
42.umutlu16:.............aramıza hg
43.ekince:
44.gaye: .................hg aramıza
45.ceylanmelek: .....hg aramıza
46:srncr : ...............hg aramıza
47:daisy24: ............hg aramıza
48.34nesli: .............hg aramıza
49.vildan83: ............hg aramıza
50.bengl :...............hg aramıza
51.&ayla&:.............hgaramıza
52.cesica:..............hg aramıza
53.mavi_gozlu:.......hg aramıza
54.ebrar42: ...........hg aramıza
55.osmaniye80:
56.fransiyum:
57.ALARA1983:
58.muhasebe22:
59.angel_eda:
60.talyaa:
61.ktg:
62.belenay:
63.datlum:
64.zeyn77:
65.yagmur2009:
66.windy:
67.niran77:
68.yldz:
69.iklimtuana:
70.tekecen:
71.ESCALES:
72.dezy:
73.gize:
74.ozbek83:
75.sedcan:
76.k.a.y.r.a.

KIZLAR EN YENı LıSTE BU LÜTFEN ıSMı OLMAYANLAR BıLDıRSıN
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

Son düzenleme:

aaaayyy canım benim ya inan sevinçtn gözlerim doldu artık ne dicemi bilmiyorumm.enerjin bol olsunki sende hamiş kal biran önce....:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool:sırnaşık şeyalkisalkisalkisŞeniz

ayy kızlar bende biraz sakinleştim..şimdi yaptıklarımı anlatıcam geçmişte sordunuz ben çıkmıştım içim içime sığmıyor..şimdi işyerinde bağırasım geliyo hamileyim ben diye)))))
ben herakşam adetim bitince başladım son günü..herakşam 6-7 inciri ikiye üçe böldüm klorsuz suya attım 20 dk.kaynattım.sonra balkona koydum ılıyınca süzdüm içtim..ama bukür sabah akşam uygulanırsa daha iyiymiş.ben bitek akşamları içebildim...
güniçerisinde 2-3 bardak adaçayı içtim.adetim bitince başladım tam 10 gün içtim..yumurtlama günü içilmemesi iyi olurmuş.
çaybardağının yarısına balı döktüm 1 tatlıkaşığı tarçını karıştırdım sabah evden çıkmadan 1 kaşık yedim..akşam evegelincede yedim..yatarkende yedim ...öyle gelip gidip bikaşık attım ağzıma işte....
arısütüde iyiymiş galiba kızlar isterseniz bala bide arısütü karıştırın....
bide eşime konstre oldum..afedersiniz ama zevk almaya baktım yanii...çünkü kadının sıvısı spermi yaşatıyormuş ve daha hızlı yolalmasını sağlıyormuş diye söylemişti arkadaşım...
birliktrliktrn sonra peçeteyi dayadım öylece tuttum akmasın diye ince biyazstığı kalçamın altına koydum dizlerimi büktüm havaya....yarımsaat öyle durudum sonra hiç kalkmadan yavaşyavaş yatakta giyindim öyle uyudum..sabah 6 da kalkıp banyomu yapıp işe gidiyordum...baya uykusuz kalmıştım o dönem ama çok şükür işe yaradı ..allhım bimlerce kere şükürler olsun sana çok büyüksün yarabbim.....
ALLAHIM ıSTEYEN HERKEZE NASıBET YALVARIYORUM ....
ben bunları denedim..bide bende küçük küçük kistler vardı kızlar..hatta işeyaramasaydı bu kürler ben soğana başlayacaktım..adetimde çok düzenli değildi...değişip duruyordu...16 gün bile gecikmişti iki ay önce..geçen ayda 5-6 gün gecikmişti...
ben bunları yaptım kızlar...işallah sizede yardımı olur bu yaptıklarımın..buarada ben hamilelikle ilgili ne göğüslerimde koyulaşma ne kirpiklerimde karışıklık hiç bi belirti göremiyorum...anlaşılmıyor yaniii....
bitek 2 gün aşermem olmuştu 1 hafta önce galiba...deli gibi sarma kokusu almıştım çok canım istemişti..sonrada lahmacun kokuları almıştım...tek belirtim buydu benim..

hoşgeldin beryalcim nasılsın? bebiş nasıl ? gamyoncuiremsu

nilüfercim senide tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:
beryalcim niloşu hamiş listesine transfer et bakalım terfi etti.:CüvCüv:

kızz llah iyiliğini vermesin)))))))))heheh)))))))))
valla geçen ay bende çok enerjiktim kızzz ..kürler mürler gaza gelmiştim..buay çok çalış enerjini kaybetme sen de başarırsın işallah kuzummm:lepi:
ben hamiş kaldıysam ALLAHIN İZNİYLE hepiniz kalırsınız kızlarr...buna inanın benimde ümidim yoktuu yaniii..ama oluyormuşşşş:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…