he walla dünyanın yazısını yazdım tık yok heee naptım kıslar ben size küstükmü
bende bir ilaç var hem adeti duzenlıyor hemde hamıle kalma şansını yukseltıyor aarştrın ıstersenız ama bu dedıgım dogum konturol hapı gıbı degıl dogum konturol hapı hamıle klmanızı engellıyor ama benım dedıgım ikisi içinde olum lu etkılıyor (Cyclo--Proginova) bı tavsıye ama araştırın ılk sebb olmk ıstemm sadece tvsıye doktorunuza da sora bılırsınız isterseniz
sinemis küstüm valla sana akşamdan beri cvb vermiyosun banasenağlama
merhaba hoş buldum
canım kontrol hapı dediğin ben adet düzenleyici kullanıyordum şuan bebiş istiyorum canımgülüm farlutalı bende kullandım 3 ay düzeldi benimkide ama onun etkisi geç gidiyor yasmin kullanmak daha mantıklı yavrucum ben 1 paket farlutal kullandım sonra yasmine devam ettim
bende bir ilaç var hem adeti duzenlıyor hemde hamıle kalma şansını yukseltıyor aarştrın ıstersenız ama bu dedıgım dogum konturol hapı gıbı degıl dogum konturol hapı hamıle klmanızı engellıyor ama benım dedıgım ikisi içinde olum lu etkılıyor (Cyclo--Proginova) bı tavsıye ama araştırın ılk sebb olmk ıstemm sadece tvsıye doktorunuza da sora bılırsınız isterseniz
slema kızlar bizim kızlar gene kayıp valla
valla ben 8 gün oldu kullanalı acaip yemek yiyiyorum yani herkeste aynı etkiyi yaparmı bilemem tabi cokacimcoook
slım escales daha önce karşılaşmamıştık
slm canım denk gelmemişizdir valla ben hafta içleri hep burdayım canım :CüvCüv::CüvCüv:
hafta içi akşamları giriyorum ben de.escales hecelerin birleşimi mi yoksa anlamlı bir kelime mi.merak ettim de:1rolleyes:
yok gülüm bunu erkek kardeşim söylemişti bana escales prenses anlamına geliyormuş canım ve ben bunu yıllardan beri her yerde kullanıyorum benim çok hoşuma gidiyor güzelim. ben gündüzleri girebiliyorum canım çalışıyorum iş yerinden girdiğiden karşılaşmamışızdır canım. sen ne zamandan beri bebiş istiyorsun canım benim. :CüvCüv::CüvCüvg
güzelmiş anlamı.ben 17 aydır falan istiyorum canım.sende durum ne
nasılsın? anltırmısın kendını burda olma sebebini yani sakıncası yoksa sanırım tnşmmştık senınle =):1hug:
yok gülüm bunu erkek kardeşim söylemişti bana escales prenses anlamına geliyormuş canım ve ben bunu yıllardan beri her yerde kullanıyorum benim çok hoşuma gidiyor güzelim. ben gündüzleri girebiliyorum canım çalışıyorum iş yerinden girdiğiden karşılaşmamışızdır canım. sen ne zamandan beri bebiş istiyorsun canım benim. :CüvCüv::CüvCüvg
güzelmiş anlamı.ben 17 aydır falan istiyorum canım.sende durum ne
canım benim allah hepimize yardımcı olsun canım benim 3.ayım canım ama bu ay nedense pek umutlu değilim bu ayda olmaz benim diye düşünüyorum canım :çok üzgünüm:
canım benim allah hepimize yardımcı olsun canım benim 3.ayım canım ama bu ay nedense pek umutlu değilim bu ayda olmaz benim diye düşünüyorum canım :çok üzgünüm:
senin daha çok yeniymiş.ama gerçekten çok yeni.düşünmene bile gerek yokmuşş.bebeklerin gelecek zamanı belli de işte...herkes için hakkında hayırlısı olsun arkadaşım
senin daha çok yeniymiş.ama gerçekten çok yeni.düşünmene bile gerek yokmuşş.bebeklerin gelecek zamanı belli de işte...herkes için hakkında hayırlısı olsun arkadaşım
haklısın canım yeniyim ama ne bileyim bazen korkuyorum işte ya olmazsa diye önceden bu kadar düşünmüyordum aman olmazsa olmaz falan diye bile düşünüyordum ama şuan eşimden ve benden bir bebiş istiyorum bizim canımızdan bizim kanımızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?