Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bu ilacı ben kullanıyorum şuan acaip iştah açtı doğum kontrolü için uygun deil hormonları düzenliyomuş canım

sinemis küstüm valla sana akşamdan beri cvb vermiyosun banasenağlama

kıs valla denk düşemedik aşk olsunnnnn üzülürüm ağlarım bakkkk yoksa ben sana slm vermemmi canımcım birtürlü biranda burda olamadık şekerim barıştıkmı :?alkisalkisalkisalkisalkisalkis

gülüm farlutalı bende kullandım 3 ay düzeldi benimkide ama onun etkisi geç gidiyor yasmin kullanmak daha mantıklı yavrucum ben 1 paket farlutal kullandım sonra yasmine devam ettim
canım kontrol hapı dediğin ben adet düzenleyici kullanıyordum şuan bebiş istiyorum canım

anam iştah açıcı özelliği varsa ben almıyayım zaten benim iştahım açık kapatamıyorum valla....cokacimcoookcokacimcoook

valla ben 8 gün oldu kullanalı acaip yemek yiyiyorum yani herkeste aynı etkiyi yaparmı bilemem tabi cokacimcoook

hafta içi akşamları giriyorum ben de.escales hecelerin birleşimi mi yoksa anlamlı bir kelime mi.merak ettim de:1rolleyes:

yok gülüm bunu erkek kardeşim söylemişti bana escales prenses anlamına geliyormuş canım ve ben bunu yıllardan beri her yerde kullanıyorum benim çok hoşuma gidiyor güzelim. ben gündüzleri girebiliyorum canım çalışıyorum iş yerinden girdiğiden karşılaşmamışızdır canım. sen ne zamandan beri bebiş istiyorsun canım benim. :CüvCüv::CüvCüv:

nasılsın? anltırmısın kendını burda olma sebebini yani sakıncası yoksa sanırım tnşmmştık senınle =):1hug:

teşekkürler iyiyim ben yeni üyeyim arkadaşımın tavsiyesi üzerine üye oldum paylaştıklarınız gerçekten çok güzel şeyler benim hiç bir sorunum olmadığı halde sizlerin yazdıklarınızı ve arkadaşlığınızı görmek beni mutlu ediyor o yüzden burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…