teşekkürler iyiyim ben yeni üyeyim arkadaşımın tavsiyesi üzerine üye oldum paylaştıklarınız gerçekten çok güzel şeyler benim hiç bir sorunum olmadığı halde sizlerin yazdıklarınızı ve arkadaşlığınızı görmek beni mutlu ediyor o yüzden burdayım
haklısın canım yeniyim ama ne bileyim bazen korkuyorum işte ya olmazsa diye önceden bu kadar düşünmüyordum aman olmazsa olmaz falan diye bile düşünüyordum ama şuan eşimden ve benden bir bebiş istiyorum bizim canımızdan bizim kanımızdan
ben nişanlandığımdan beri hep diyodumki ya olmazsa, ben bununla savaşırsam falan diye.ilk 3 ay korundum mesleğimi biraz yapayım rahat diye.sonra dayanamadım olsun istedim ve şimdi böyle.ama insanın bebiş istemesi kadar doğal ne olbilirki fıstık seni çok iyi anlıyorum.şimdi biraz da aile baskısı oluyor.en zoru da bu oluyo.artık ben herkese daha düşünmüyoruz demekten yoruluyorum mesela
ben nişanlandığımdan beri hep diyodumki ya olmazsa, ben bununla savaşırsam falan diye.ilk 3 ay korundum mesleğimi biraz yapayım rahat diye.sonra dayanamadım olsun istedim ve şimdi böyle.ama insanın bebiş istemesi kadar doğal ne olbilirki fıstık seni çok iyi anlıyorum.şimdi biraz da aile baskısı oluyor.en zoru da bu oluyo.artık ben herkese daha düşünmüyoruz demekten yoruluyorum mesela
gülüm ben ilk zamanlar hadi birbirimiz tanıyalım borçları kapatlım derken oldu bir sene o bir sene içerinde ben korunmadım o konuyu ben eşime bıraktım. kilo alırım falan diye en son 4 ay önce doktora gittim adet düzensiliğim yüzünden o an ultrasonda jinekolog bana gebe olma ihtimalin var diyince neye uğradığıma şaşırdım kan testinde negatif çıktı tabi işte ozaman bebiş ister oldum sanki allah ozaman içime bir sevgi verdi. anlatamam sana olmayıncada üzülüyorum eşime yansıtmamaya çalışıyoru ama ne bileyim dokunuyor bana geçen alışverişe gittik tam regli olduğum zaman diyeyim ben sana orda bebek yerlerinden geçerken bir anda gözlerimden yaşlar dökülü verdi allahım hayılrıını versin yaradanım benim. bu bir isyan değil sakın yanlış anlamayasın ama ne bileyim kelimeler dökülü verdi valla
kıslaaaaaaaaaaaaaarrrr.... ben geldim naber? hamiş olan var mııııııııı?
gülüm ben ilk zamanlar hadi birbirimiz tanıyalım borçları kapatlım derken oldu bir sene o bir sene içerinde ben korunmadım o konuyu ben eşime bıraktım. kilo alırım falan diye en son 4 ay önce doktora gittim adet düzensiliğim yüzünden o an ultrasonda jinekolog bana gebe olma ihtimalin var diyince neye uğradığıma şaşırdım kan testinde negatif çıktı tabi işte ozaman bebiş ister oldum sanki allah ozaman içime bir sevgi verdi. anlatamam sana olmayıncada üzülüyorum eşime yansıtmamaya çalışıyoru ama ne bileyim dokunuyor bana geçen alışverişe gittik tam regli olduğum zaman diyeyim ben sana orda bebek yerlerinden geçerken bir anda gözlerimden yaşlar dökülü verdi allahım hayılrıını versin yaradanım benim. bu bir isyan değil sakın yanlış anlamayasın ama ne bileyim kelimeler dökülü verdi valla
sanırım çok isteyen her anne adayı aynı şeyleriyaşıyor fıstık.ben de regl olduğum gün bütün öğrencilrimi tek teek göğsüme bastırıorum.iyice sarılıp kokularını içime çekiyorum aynı zamanda da boğazıma bişeyler düümleniyo tabi.seni çok iyi anlıorum
sanırım çok isteyen her anne adayı aynı şeyleriyaşıyor fıstık.ben de regl olduğum gün bütün öğrencilrimi tek teek göğsüme bastırıorum.iyice sarılıp kokularını içime çekiyorum aynı zamanda da boğazıma bişeyler düümleniyo tabi.seni çok iyi anlıorum
benimde eşimin akrabasının çocuğu var ben iki haftada bir oraya gidiyorum görsen çok tatlı bir şey içime sokasım geliyor onu bol bol seviyorum sıkıyorum onu gördükçe yiyesim geliyor anneside hiç ellemiyor ben gittiğimde bırakıyor bana uyutuyorum yada ne bileyim mamasını yediriyorum öylelikle bebiş sevgisini gideriyorum
nilüfer miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3evet var canım bu arada hoşgeldin 1 hlymms 2 sessizdeniz 3 sevgi 4 muhasebe 5 nilüfer anacım valla topic hamişlerle doluyor darısı bizlerin başına anacım cokacimcoook:CüvCüv::CüvCüv:
kıslar neredesiniz yahu bu arada herkese selammmmmm :))))
ben geldimmmmmmmmm slmmmmmmmmmmmmmm herkeze
pinkrose selam kaydirigubbakcemile5
ben geldimmmmmmmmm slmmmmmmmmmmmmmm herkeze
selam kızlar selamladım ve repledim sizia.s.
ayşen74cim selam nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?