Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

üzülme canım geç olsun güç olmasın.Bizde birsürü aşamalrdan geçtik yani öle kolay hamile kalamdık hatta ben bi ara bunalıma bile girdim.Rabbim büyük zamanı gelince sende alıcaksın inş. bebişini kucağına.

haklsıısn ama aynı tedavıyı 3 ay oncede gordum hala yenı yenı adetlerım duzene gırmıştı:çok üzgünüm:

haklsıısn ama aynı tedavıyı 3 ay oncede gordum hala yenı yenı adetlerım duzene gırmıştı:çok üzgünüm:

doğru tatlım seni anlıyorum kimi işte böle şıppadanak hamile kalıyo kimileride bizim gibi uğraşa uğraşa.Yani tedavi gerçekten çok zor bi süreç ben seni anlıyabiliyorum haftada 3-4 kez çatala oturan hergün sağlı sollu kıçım iğnelerle delik deşik(yani bide iğneyi öle çok severimki kan aldırmaya bile titreye titreye gidiyorum)Bu iğneler için verdiğim kanlarda cabasıydı.İşte diyorum ya kimi ceket atmayla hamile kalır kimimizde belimiz altına yastık yorgan bacak diksek gene kalamayız Allah ın takdiri işte ...fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…