Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ya niye herkez girip kaçıyoki muhabbet ederdik oysa ne güzelll lülülülülülü

seninkide fanatik fenerli desene doğacak bebişiniz önnce fener tulumu giyecek

ewt sorma kız erkek hiç farketmez hatta kaynım dediki feneryumdan alcam ilk fbli tulum benden dedi o öle yapıyosa düşün benimki neler yapmaaazzzdelikafadulden:dance:kaydirigubbakcemile

iklim sen napıyon senı hatrlıyorum nıkın tanıdık.kızlar siz nakadarlık evlisiniz ve ne kadar korundunuz ne zmaandır bebek beklıyonuz bu 3 nü istiyorum:)))))))))))))

iklim sen napıyon senı hatrlıyorum nıkın tanıdık.kızlar siz nakadarlık evlisiniz ve ne kadar korundunuz ne zmaandır bebek beklıyonuz bu 3 nü istiyorum:)))))))))))))

ewt canım bende seni hatırladım.. saol napim tamam soruna cevap veriiimmm. 3 yıllık evliyim. 8 ay falan korunduk sayılır. 2 yıla yakın zamandan beri bekliyorum:CüvCüv: kalmayııı

iklim senle aynı sayılırız ben yazın 3yıl olucak 2,5yıllık evliyim eylülden berıdır işte ama olmadı sen dr agittinmı ne dedı

ya aslında benim de 2 buçuk 27 ağustosta 3 olcak ben kıssadan hisse 3 diyom neyse evt dr gidiyorum yumurtlama problemim var benim senin neyin vardı

benım bişeyım yokmus ama 0,5cm yara varmıs onada 5gunluk ilaç tedavısı verdı kullandım ama kontorle gidemedım gectımı geceemdımı bilmıyorum

sağol ya anlamadımkı hiç de şikateyım yoktu yok cnm gidicem ama dedımkı reglıye kadar belkı hamış kalırım gitmıyım birde burda dr da yoktu vaktımde yoktu daha yenı zaten gecen hafta gitmem gerektı bende haftaya gitcem işte bırını buldum özelıne gidicem napıyım.inş. gecmiştir ya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…