benım ev hele vıldos carsamba pazarı yanında halt etmıss:))) azcık dolap düzenledım dedım kadın cagırayım o bir yandan dip köşe temızlesın öbur yandan ben kişisel esyalarımı topluyum gerı kalanı gunluk yaparım zaten suan ev batık girsem cıkamam napıyım bu ayda böle olsun
umut fakırın ekmegı ıklım tuna
canım olsun en azından hapla oluyosa ne mutlu bak benim bi iğnem 12o ytl hele bu ay 3 kutuyla başlayalım dedi dr battı bennn :bbo:
vildangelcim bak yazıyorum buraya 1 yada 2 aya kalmaz hamileyiiiiiimmmmm diye yazıcaksın sende
aşılama bizim burda 260 civarı iğnenin fiyatını falan bilmiyomda ucuzmu sizcecanım olsun en azından hapla oluyosa ne mutlu bak benim bi iğnem 12o ytl hele bu ay 3 kutuyla başlayalım dedi dr battı bennn :bbo:
h.b.canım ben uye olalı yaklaşık 1 yıl oldu ama son zamanlarda fazla giremiyorum nete oyüzden karşılaşamıyoruz
adaşım sen nasılsın inş klomenle olur bebişine kavuşursun canım nezaman başlıyorsun ilaca
ben evime kimseyi dokundurtmam kendim yaparım yavaş yavaş
tabi senle ben bir değilim cnm sen çalışan bayansın ben evde yan gelip yatıyomsırnaşık şey
vildan hoşgeldin cnm sen napıyon Şeniz
h.b. canım
ne iğnesi canım o
aşılama bizim burda 260 civarı iğnenin fiyatını falan bilmiyomda ucuzmu sizce
hemde özel hastane sivasın en iyi hastanesi yani
iyiyim cnm uğraşıp duruyoruz işte 4 ay aradan sonra tekrar start verdik bakalım hayırlısıyla
senin aşılamanın sonucu ne zaman belli olacak
ben yazamıcakmıyımmmmmmmmmmmmmm
canım ben nerdeyse hiç adet görmüyorum yumurtam sadece bitane falan o yüzden yumurta oluşturucu klomenden daha üstün bi iğne geçen ay 3 kutu kullandım bu ayda 3 kutu dedi ve pahalı yaa
canım ben nerdeyse hiç adet görmüyorum yumurtam sadece bitane falan o yüzden yumurta oluşturucu klomenden daha üstün bi iğne geçen ay 3 kutu kullandım bu ayda 3 kutu dedi ve pahalı yaa
aşılama bizim burda 260 civarı iğnenin fiyatını falan bilmiyomda ucuzmu sizce
hemde özel hastane sivasın en iyi hastanesi yani
iyiyim cnm uğraşıp duruyoruz işte 4 ay aradan sonra tekrar start verdik bakalım hayırlısıyla
senin aşılamanın sonucu ne zaman belli olacak
hadi hayırlısı olsun canım ben bugün adet oldum tutmadı işte napalım inş önümüzdeki aylarda canım hayırlısı artık
iğnenin adı ne canım
canım ben aşılama olayına henüz girmedim fiyat bilmiyorum ama en iyisi oysa git bencee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?