Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ben evime kimseyi dokundurtmam kendim yaparım yavaş yavaş
tabi senle ben bir değilim cnm sen çalışan bayansın ben evde yan gelip yatıyomsırnaşık şey

vildan hoşgeldin cnm sen napıyon Şeniz

vildangelcim bak yazıyorum buraya 1 yada 2 aya kalmaz hamileyiiiiiimmmmm diye yazıcaksın sende

canım olsun en azından hapla oluyosa ne mutlu bak benim bi iğnem 12o ytl hele bu ay 3 kutuyla başlayalım dedi dr battı bennn :bbo:
aşılama bizim burda 260 civarı iğnenin fiyatını falan bilmiyomda ucuzmu sizce
hemde özel hastane sivasın en iyi hastanesi yani

iyiyim cnm uğraşıp duruyoruz işte 4 ay aradan sonra tekrar start verdik bakalım hayırlısıyla
senin aşılamanın sonucu ne zaman belli olacak

hadi hayırlısı olsun canım ben bugün adet oldum tutmadı işte napalım inş önümüzdeki aylarda canım hayırlısı artık

normalde bend eyaaprım ama vildan suan altından kalkamam dip köşe yapsın ben artık devam ederım ben saten cam mam silemem ayda yılda bir cagırırım:)

canım ben nerdeyse hiç adet görmüyorum yumurtam sadece bitane falan o yüzden yumurta oluşturucu klomenden daha üstün bi iğne geçen ay 3 kutu kullandım bu ayda 3 kutu dedi ve pahalı yaa

cnm tam olarak fiyat ne yani aşılama iğne falan filan hepsi kaça geliyo merak ettim piyasa araştırması yapıyom

ama ben küsmıyım dıye yazdın(( demekkı ben ana olamıcam kimse hissetmıyor aglıcammmm:1no2:
tmm duaetcem ama bazıalrı moralımı bozmaya calışlıyor yok uzun süre doğrmayanalr yaglanıyrmus bu ne ya bilimselmı buuuu sacma.bir insanın oluyorsa hep oluyrdur olmuyorsa hiç olmuyordur

canım ben aşılama olayına henüz girmedim fiyat bilmiyorum ama en iyisi oysa git bencee

hadi hayırlısı olsun canım ben bugün adet oldum tutmadı işte napalım inş önümüzdeki aylarda canım hayırlısı artık

hayırlısı oldun vildancım
benimde bu ay adetim 5 gün gecikti nasıl havaya girdim bi görsen
sonra test yaptım negatif çıktı ...dr gittiğim günde adet oldum:roflol:

canım ben aşılama olayına henüz girmedim fiyat bilmiyorum ama en iyisi oysa git bencee

hmm ok anladım cnm
zaten mecburen ona gidecem ilk doktorumda oydu
diğer cadı garıdan hiç memnun kalmadım...hemde bayan yani tercihim herzaman bayandan yana a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…