Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

evet dedı dr cnmm bazen bu bile engel dedı sansın artıcak iyileşınce dedı
ya işin aslı yogunda bir çalışma olmadı bu süreçte ya esım yoktu ya ben yoktum

iklimtuana...benbilirim naber kızlar
benbilirim hoşgeldin hakim hanım nasılsın hemşom :)))))))))) daha sayacak bişi kalmadı

ewt canım inş kavusursun bebişine zor bişey ben hep ağlıyodum bu siteye bağlanmadan öne ama şimdi rahatlıyorum.. benim eşim bıkçak diye korkuyom bendee hihhi

bende bazen dıyorum olsa olurdu ama olmadı napıyım beklıcem 5ay daha eylue kadar olmadı dr a gitcem suan herseyım normal yapcak bişey yok diyorlar.

sağol cnmmm hemserım senden hg aman nolsun a:asigim:ynı klasık dertler sen naptın bakalım
bende bu ay tedaviye başlıyorum cnm hayırlısıyla
heyecan var sanki ilk defa klomen kullanacakmış gibi hissediyom kendimi
inşallah hemen sonuç alırız klomenden....yoksa aşılamaya geçecez dedi dr
biz maddi anlamda aşılamayı kaldıramayız yani umutsuz :bbo:
hg vildancım nasısın bakalım bugün hiç karşılasamadık

hoşbuldum cnm
misafirim vardı bugün çok yoruldum daha evi bile toplamadım hemen buraya girdim ....sen napıyon cnm

canım o tabırlerı tam bilmıyorum ama ıns asılmaya gerek kalmaz sizde bana dua edın iğnesız ilaçsız normal yoldsan kalayım son 5ayım((( eylüle kadar kaldım kaldım kalamadım dr yolu görundu.ya gittim bişeyım yokmus ozaman nedne olmuyor bu veled az calışıyoruz desek ama 1keredede olsa olurdu dıye düşünüyorum bu ay sansım cok cok az zaten eve yenı geldım ama umut fakırın ekmegı stressızdım belkıde olur:)))haftaya cuma reglı olucammm belkıde olamam 1mayısta olmam gerek bakalım

bende napim vilancım işte aynı bildiğin gibi kız sana klomen iyi geliyomu benim yumurtaları kıpırdatmadı bile o yüzden ben menogon iğneye başlıcam

benım ev hele vıldos carsamba pazarı yanında halt etmıss:))) azcık dolap düzenledım dedım kadın cagırayım o bir yandan dip köşe temızlesın öbur yandan ben kişisel esyalarımı topluyum gerı kalanı gunluk yaparım zaten suan ev batık girsem cıkamam napıyım bu ayda böle olsun

canım inş olur hiç umutsuzluğa kapılma

bende napim vilancım işte aynı bildiğin gibi kız sana klomen iyi geliyomu benim yumurtaları kıpırdatmadı bile o yüzden ben menogon iğneye başlıcam

klomenle hamile kaldım ben ilkte
ikincide pek geliştirmedi dr bana glukofen verdi onunla büyüyolar işte işe yaradı yani

klomenle hamile kaldım ben ilkte
ikincide pek geliştirmedi dr bana glukofen verdi onunla büyüyolar işte işe yaradı yani

canım olsun en azından hapla oluyosa ne mutlu bak benim bi iğnem 12o ytl hele bu ay 3 kutuyla başlayalım dedi dr battı bennn :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…