Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

cnm tam olarak fiyat ne yani aşılama iğne falan filan hepsi kaça geliyo merak ettim piyasa araştırması yapıyom

canikom bu menogon iğnesi bende işe yaradı yumurtam oluştu ve 18 mm oldu fakat o ay çatlamadı adet oldum ve sonraki ay tekrar vurulcam oluşuncada çatlama iğnesi dedi. aşılamayla ilgili bilgi vermedi

cnm tam olarak fiyat ne yani aşılama iğne falan filan hepsi kaça geliyo merak ettim piyasa araştırması yapıyom

canım ben iğneyi arkadaşımdan almıştım 175 ona odedik onlar aldıktan sonra hamile kaldı arkadaş kullanamadı ama onlar aldıktan sonra ilaca zam gelmiş 3 kutu gonal-f bide çatlatma iğnesi hepsi birlikte sperm yıkama ucreti 150 150 de dr.a verdik canım

hmm ok anladım cnm
zaten mecburen ona gidecem ilk doktorumda oydu
diğer cadı garıdan hiç memnun kalmadım...hemde bayan yani tercihim herzaman bayandan yana a.s

kız benim dr erkek adam artık benimkini kocamdan iyi biliyo yüz kızartıcı yaaa

canikom bu menogon iğnesi bende işe yaradı yumurtam oluştu ve 18 mm oldu fakat o ay çatlamadı adet oldum ve sonraki ay tekrar vurulcam oluşuncada çatlama iğnesi dedi. aşılamayla ilgili bilgi vermedi

pahalı işte pahalı...biz nasıl verecez yaaaa
300 kira.... 50 aidat....en az 70-80 telefonlar....30 adsl....500 alış-veriş extralar taksitler hariç:bbo: evin yolunu bulamıyoz allah yardım etsinbenneyaptımki

vildan83 senin sorun neydi cnm

canım bende ve eşimde sorun görünmüyor tek yumurtalığım var ve diğerinde kist oluşuyor sık sık ama dr. onun sorun yaratmıycağını söylüyor ama eylülde 3 yıl dolacak evleneli hala olmadı daha önce 2 ay klomen kullandım bu ayda ilk defa aşılama yapıldı ama olmadı herşeyde vardır bi hayır napalım

ya dşlnur ne zaman gelır.
bu ay bayagı hamıle patlaması oldu nılude hamıleymısss coks evındım onada.herkes gitcek ben kalıcakmısın gibi hissedıyorum

pahalı işte pahalı...biz nasıl verecez yaaaa
300 kira.... 50 aidat....en az 70-80 telefonlar....30 adsl....500 alış-veriş extralar taksitler hariç:bbo: evin yolunu bulamıyoz allah yardım etsinbenneyaptımki

çok tanıdığım var bu uğurda evini arabasını satan

naparsan yap cnm zamanını saatini bekliyo işte aynı dert bendede varrr ahhah

yazın 3sene olucak ama ben 2 yıl korundum işte eylülden berıdır düşünüyoruz ama olmadı.dr a gittim bişeyım yokmus öle işte

çok tanıdığım var bu uğurda evini arabasını satan

oofffff üleen off bakalım soğan glukofen klomen bu ay bende ne kadar işe yarıycak
bide spora başladım zayıflıycam 7-8 kilo verecem
zayıflayınca hamile kalmak kolaylaşıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…