Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

zaten film çekilirken açıldığıda oluyomuş.eğer açılmazsa ameliyatla açıyolar heralde
karamsar olma canım açıktır belki seninkide

demi kız belki acıktır simdiden kendimi kasa kasa tüplerimi psikolojik tıkıyacagım.simdi vildan burada olsa bayan stres hosgeldin derdiiii:1no2::1no2::1no2:

hg canım allahın askına su incir kürünü hangi tarihlrde yapmamız gerekiyor bir yazsana birde her kez farklı bir incir sayısı veriyorCADIARZU

selraa bence tuplerın acıktır bır kzıın varmıs neden kapansınkı.bence kapanmamıştır o kızın normalmı oldu tedavıylemı
sumos selam verdık ama oralı olmadın bir daha vermem

demi kız belki acıktır simdiden kendimi kasa kasa tüplerimi psikolojik tıkıyacagım.simdi vildan burada olsa bayan stres hosgeldin derdiiii:1no2::1no2::1no2:

tabi canım şimdiden öyle düşünme güzel düşün güzel olsun dimi

dyd ıns tedavıye gerek kalmaz bedne o süeçten tırsıyorum yaa ..senınde hemencık olur ıns canım ya valla bensenın 1tane var sandım ama benım böle sandıkalrım hamiş kaldı send ebu ay dıkkat et kalabılirsın.1mayısta adet olucak varmı bırlıkte bekleyelım benım olma ihtimalım cok cok düşük ama belkıde hamıle kalmıssındır dıyor içimden bir ses dıyor:)malum 1ay evde yoktum:)

hg canım allahın askına su incir kürünü hangi tarihlrde yapmamız gerekiyor bir yazsana birde her kez farklı bir incir sayısı veriyorCADIARZU

bayan stres hoşgeldın...:))) hemserımın yerıne ben dıyım
ya ben kür mür yapmam cok sıkıcı bir ara ıncıre başlıyım dedım ama basaramadım dah beter stres oldum.bu ay sadece ada cayı kafama yattı onu denıcem bırı bana yazsınnn.ama o adetın ilk 14gunu oluyor öbur ay baslarım.nülüden isterım o yapmıshihoyyyt

inş.hepimizin olur canım
rabbim büyük

selraa bence tuplerın acıktır bır kzıın varmıs neden kapansınkı.bence kapanmamıştır o kızın normalmı oldu tedavıylemı
sumos selam verdık ama oralı olmadın bir daha vermem

insallah canım.benim basıma hep olmayacak seyler gelirde.kızım tedavi ile oldu ama hemen ilk ay tedaviye basladık oldu.gamyoncuiremsu

ben sogan yemezken sogan kürü bile yaptım.hemde 1 .ay 15 gün 2.ay 5 gün ictim berbat birsey

Son düzenleme:
iyilik tatlım senden nbrŞeniz
ben de tam senin o mesajlarını okuyordum bana da yapsın yazmışsın ya vildoşa isabet oldu sırnaşık şey
tabi yaparım
sende evlilik tarihini ver ayarlıyım oksüprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…