herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr bugün topiğin ilk mudavimi benim sanırım içinizde kızım bu satte ne işin vardı diyen olabilir ama uyku tutmadı naapppppiiiimmmmmmm(( 1shok:
ay pardon şekerim alta atmıştım sayfayı kimse yoktur diye :)))))) iiiim sen nasılsın ay aynen valla dün ahava güzeldi bende dışardaydım saat 12 falandı eve geldiğimizde ama güzel bir gündü koçişle kendime neler neler aldırdrım dahada mutlu oldum şu hatun milleti çok şeytan mı ne yahu kötükedihüso
kıs nereye gıttın bugun bı normal konuşamadık he:)
ay negüzel kız işte hep yanında valla ben heran özlüyorum eşimi allahım hiç bozmasın 4 yıllık beraberlik 11 aylık evlilik hala ilk günki gibi özlüyorum allahım herkese agız tadı versin valla kaydirigubbakcemile2[/Q amin cnm amin ama soyle bıde durum var bız aynı iş yerınde calışıoz o genel mudur ben yardımcısı yanı her an bırlıkteyız oyuzden bazen uzaklasmak bıle ıstıyorum malum ıs stresı falan sositososito
ay negüzel kız işte hep yanında valla ben heran özlüyorum eşimi allahım hiç bozmasın 4 yıllık beraberlik 11 aylık evlilik hala ilk günki gibi özlüyorum allahım herkese agız tadı versin valla kaydirigubbakcemile2[/Q amin cnm amin ama soyle bıde durum var bız aynı iş yerınde calışıoz o genel mudur ben yardımcısı yanı her an bırlıkteyız oyuzden bazen uzaklasmak bıle ıstıyorum malum ıs stresı falan sositososito
hımmmm ozaman tabi canım arada uzaklık iiiiidir özlemek gerekir yani bir mesai sati bir mesai saatidir dime ama kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kısss varya bısey anladım bız yazıorus ya sayfayı bır ılerı yada bır gerı yaptıgımızda yazılar gozukuo.yok sa aynı sayfada durunca cıkmıyoı yazılar
hımmmm ozaman tabi canım arada uzaklık iiiiidir özlemek gerekir yani bir mesai sati bir mesai saatidir dime ama kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
evet cnm özlemek nedır bılmıyorum ama ayrı kaldıgımda hiç iyi hissetmiyorum kendımı alkisalkisalkis doktora gıttım ben senın haberın varmıydı
evet cnm özlemek nedır bılmıyorum ama ayrı kaldıgımda hiç iyi hissetmiyorum kendımı alkisalkisalkis doktora gıttım ben senın haberın varmıydı
aaaa yok ne oldu kine yada sebebep ne ?
eee sende çalışmalar ne durumda günün falan nezaman ????
calışmalara ara verıyoruz cunku cumartesı doktora gıttım 3mm kıst meydana gelmış sökulemedıgım ıçın ılaç verdı 3.gunu testlerını ıstedı ıste esımın sperm testı falan ondan sonra bellı olucak hersey ne oluyo ne gıdıo bellı degılyane bıras cnm sıkkındı cunku 4 ay oncede aynı ılacı kullandım hala adetleerım duzene gırmedısositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?