Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

anaa pc yada site kafayı mı yedi ne ben bi tane yazdım o bi sürü göndermiş ne iş anlamadım valla kıslar yanlış anlamayın kasıtlı olarak göndermedim yazıları özür hata oldu

herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr bugün topiğin ilk mudavimi benim sanırım içinizde kızım bu satte ne işin vardı diyen olabilir ama uyku tutmadı naapppppiiiimmmmmmm ((1shok:

herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr bugün topiğin ilk mudavimi benim sanırım içinizde kızım bu satte ne işin vardı diyen olabilir ama uyku tutmadı naapppppiiiimmmmmmm ((1shok:

günaydın cnm nasılsın bugun dun gıremedım evde degıldım:teytey:

ay pardon şekerim alta atmıştım sayfayı kimse yoktur diye :)))))) iiiim sen nasılsın ay aynen valla dün ahava güzeldi bende dışardaydım saat 12 falandı eve geldiğimizde ama güzel bir gündü koçişle kendime neler neler aldırdrım dahada mutlu oldum şu hatun milleti çok şeytan mı ne yahu kötükedihüso

ıyıyım bende cnm dun bende ızınlıydım koçişi zorla sahıle getırdım :) adam evden cıkmaz oldu .

ay negüzel kız işte hep yanında valla ben heran özlüyorum eşimi allahım hiç bozmasın 4 yıllık beraberlik 11 aylık evlilik hala ilk günki gibi özlüyorum allahım herkese agız tadı versin valla kaydirigubbakcemile2

heyyyyyttttt şekerkız nerdesin yahuuuuuuuuuuuu kısım bir ortayı bulamadık gerçekten :1no2:

kısss varya bısey anladım bız yazıorus ya sayfayı bır ılerı yada bır gerı yaptıgımızda yazılar gozukuo.yok sa aynı sayfada durunca cıkmıyoı yazılar

kısss varya bısey anladım bız yazıorus ya sayfayı bır ılerı yada bır gerı yaptıgımızda yazılar gozukuo.yok sa aynı sayfada durunca cıkmıyoı yazılar

aynen şekerim ama f5 e bas arada yenilio sayfayı ondan buluşamıyoz ortada ay komedi alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey:

eee sende çalışmalar ne durumda günün falan nezaman ????

calışmalara ara verıyoruz cunku cumartesı doktora gıttım 3mm kıst meydana gelmış sökulemedıgım ıçın ılaç verdı 3.gunu testlerını ıstedı ıste esımın sperm testı falan ondan sonra bellı olucak hersey ne oluyo ne gıdıo bellı degılyane bıras cnm sıkkındı cunku 4 ay oncede aynı ılacı kullandım hala adetleerım duzene gırmedısositososito

anladım canım stres yapma ya biliyon herşeyin başı moral olmalı pozitif olmaıyız ki herşey güzel olsun bendede vardı kist 3 ay önce ilaçlarla düzene girdim ve şimdi düzene giriyorum sabır lazım sabırrrrr bide hep bunu düşünmemek lazım yani hep aman buseferde olsun mantığıyla yaklaşmamak gerek valla doktor böle diyo bende boşverdim ve valla tadını çıkarıyorum alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…