anladım canım stres yapma ya biliyon herşeyin başı moral olmalı pozitif olmaıyız ki herşey güzel olsun bendede vardı kist 3 ay önce ilaçlarla düzene girdim ve şimdi düzene giriyorum sabır lazım sabırrrrr bide hep bunu düşünmemek lazım yani hep aman buseferde olsun mantığıyla yaklaşmamak gerek valla doktor böle diyo bende boşverdim ve valla tadını çıkarıyorum alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis :))))
günaydın kızlar nasılsınız? güzel bir hafta olması dileğiyle.bu haftada bol bol hamiş haberleri alalım inşallah:Saruboceq:
günaydın kızlar nasılsınız? güzel bir hafta olması dileğiyle.bu haftada bol bol hamiş haberleri alalım inşallah:Saruboceq:
aslına bakarsan eskıden olsa daha cok takıodum sımdı ıse zamanı var dıe dusunuyorum.hayırlısı herseyın senın gunun bellımıalkisalkisalkis
EVET CANIM 13 MAYIS heyecanla bekliyorum ama bakalım heyecanla derken merak daha fazla kaptırmak istemiyorum kendimi sonra hoş olmuyo yahu kısmet nasip rabbim ne eylerse güzel eyler alkisalkisalkisalkisalkisalkis[/QUOThaklsısın cnm hayırlısı bakalım bekleyelımalkisalkisalkis
günaydın sinemis,sağol canım. dualarım hep sizlerle...
günaydın sekerkiz geçmiş olsun canım.umarım en yakın zamanda adetlerin düzene girer inşallah...
kızlar benim yengemin kızı var ablam olur kendisi 35 yaşında 11 senedir tedavi görüyodu bebek için olmadı sonra bir kez tutturdular 8 aylık doğdu bebegi ciğerleri gelişmemiş öldü masum sonra oda bıktı istemiyorum falan dedi tedaviyi bıraktı ve şuan 4 aylık hamile trabzonda oturuyo misafirliğe gelmiş buraya dün onu gördüm nasıl kötü oldum hep karnını tutarak yürüyo varya içim bi hoş oldu yani baksanıza neler var o yüzden umutsuzluk yok düşüncelerde pozitif olcaz ki herşey güzel olsun dime ama :CüvCüv:
sinemis haklısın canım herzaman pozitif düşünelim ve herşey güzel olsun. Allahım vakti ve zamanını biliyor. biz ne yapsak boş.dualarımızıda eksik etmiyoruz. Allahım hayırlısını versin inşallah. ablanda inşallah sağlıkla bebişini kucağına alır,nerde varsa:Saruboceq:
kızlar benim yengemin kızı var ablam olur kendisi 35 yaşında 11 senedir tedavi görüyodu bebek için olmadı sonra bir kez tutturdular 8 aylık doğdu bebegi ciğerleri gelişmemiş öldü masum sonra oda bıktı istemiyorum falan dedi tedaviyi bıraktı ve şuan 4 aylık hamile trabzonda oturuyo misafirliğe gelmiş buraya dün onu gördüm nasıl kötü oldum hep karnını tutarak yürüyo varya içim bi hoş oldu yani baksanıza neler var o yüzden umutsuzluk yok düşüncelerde pozitif olcaz ki herşey güzel olsun dime ama :CüvCüv:
hakca kızımız nasıl bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?