Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

günaydın kızlar nasılsınız? güzel bir hafta olması dileğiyle.bu haftada bol bol hamiş haberleri alalım inşallah:Saruboceq:

nlüüüüüüüüüüüüüüüü bebişli melekli nilüüüüüüüüüüüüüüüüü hoşgeldinnnnn taze annişkooooooo nasılsınız bakemmmmmm

aslına bakarsan eskıden olsa daha cok takıodum sımdı ıse zamanı var dıe dusunuyorum.hayırlısı herseyın senın gunun bellımıalkisalkisalkis

günaydın kızlar nasılsınız? güzel bir hafta olması dileğiyle.bu haftada bol bol hamiş haberleri alalım inşallah:Saruboceq:

günaydın canımcım AMİİİİİİİİİNNN İNŞALLAH AGZIN BAL YESİNNNNN EMİ alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

nilüfer canım benim tekrar tebrik ederim:teytey: daha önce yazmıştım ama okudun mu bilmiyorum. nasıl gidiyor bir şikayetin var mı? kaç haftalık doktora gittin mi? geçmişi okuyamadımda o yüzden soruyorum kusura bakam.

aslına bakarsan eskıden olsa daha cok takıodum sımdı ıse zamanı var dıe dusunuyorum.hayırlısı herseyın senın gunun bellımıalkisalkisalkis

EVET CANIM 13 MAYIS heyecanla bekliyorum ama bakalım heyecanla derken merak daha fazla kaptırmak istemiyorum kendimi sonra hoş olmuyo yahu kısmet nasip rabbim ne eylerse güzel eyler alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ana bir melekli daha katıldı aramıza günaydın beryalcim nasılsınız bakalım :CüvCüv:

günaydın sinemis,sağol canım. dualarım hep sizlerle...
günaydın sekerkiz geçmiş olsun canım.umarım en yakın zamanda adetlerin düzene girer inşallah...

TARıH : 27.04.2009 SAAT : 09:00

HAMıLE LıSTESı

ıSıM____________________ SAT ______________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK___________kız
3.Çıtos2903 :______________10 OCAK____________erkek
4.beryal: _________________12 OCAK ____________
5.bırcan:__________________25 OCAK
6.sÜprız_mucıze : __________6 OCAK
7.ıNTERHAT:
8.merve_85: ________________6 ŞUBAT
19.ÖZLEMıMSıN: ___________ 9 ARALIK
10.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
11.mervevatan:
12.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
13.missmiss : _____________
14.hlymms: ________________8 MART
15.sessizdeniz:____________21 MART
16.sevgii:) _________________
17.nilüfer79 ________________24 MART
18.muhasebe22 ____________

UMUT LıSTESı

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.lucian
11.pinkrose
12. yeb2004
13.sumos23
14.benbilirim
15.dyd
16.kurnaz
17.alin
18.yadel
19.ezgicik
20.eylull
21.pingu................... aramıza hg canım
22.funda41 ...............aramıza hg canım
23.selra
24.huzeyfe
25.smhsmh
26.yosun2003
27.orays
28.butha...............aramıza hg canım
29.ozle_mm..........aramıza hg canım
30.bilgen35..........aramıza hg
31.tatl : ...............aramıza hg
32.SivriBiber: ........aramıza hg
33.NAZ87 : ..........aramıza hg
34.melike25:
35.burcinn:
36.hayrun:
37.meryem82.
38.zahidem:
39.triyandafil:
40.Eski_dünya:.........aramıza hg
41.umutlu16:.............aramıza hg
42.ekince:
43.gaye: .................hg aramıza
44.ceylanmelek: .....hg aramıza
45:srncr : ...............hg aramıza
46:daisy24: ............hg aramıza
47.34nesli: .............hg aramıza
48.vildan83: ............hg aramıza
49.bengl :...............hg aramıza
50.&ayla&:.............hgaramıza
51.cesica:..............hg aramıza
52.mavi_gozlu:.......hg aramıza
53.ebrar42: ...........hg aramıza
54.osmaniye80:
55.fransiyum:
56.ALARA1983:
57.angel_eda:
58.talyaa:
59.ktg:
60.belenay:
61.datlum:
62.zeyn77:
63.yagmur2009:
64.windy:
65.niran77:
66.yldz:
67.iklimtuana:
68.tekecen:
69.ESCALES:
70.dezy:
71.gize:
72.ozbek83:
73.sedcan:
74.k.a.y.r.a
75.sinemis84:
76.AYSEN74:
77.abyosun:
78.esengülüm:
79.NS72
80.sekerkiz67:

KIZLAR EN YENı LıSTE BU LÜTFEN ıSMı OLMAYANLAR BıLDıRSıN
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:

kızlar benim yengemin kızı var ablam olur kendisi 35 yaşında 11 senedir tedavi görüyodu bebek için olmadı sonra bir kez tutturdular 8 aylık doğdu bebegi ciğerleri gelişmemiş öldü masum sonra oda bıktı istemiyorum falan dedi tedaviyi bıraktı ve şuan 4 aylık hamile trabzonda oturuyo misafirliğe gelmiş buraya dün onu gördüm nasıl kötü oldum hep karnını tutarak yürüyo varya içim bi hoş oldu yani baksanıza neler var o yüzden umutsuzluk yok düşüncelerde pozitif olcaz ki herşey güzel olsun dime ama :CüvCüv:

sinemis haklısın canım herzaman pozitif düşünelim ve herşey güzel olsun. Allahım vakti ve zamanını biliyor. biz ne yapsak boş.dualarımızıda eksik etmiyoruz. Allahım hayırlısını versin inşallah. ablanda inşallah sağlıkla bebişini kucağına alır,nerde varsa:Saruboceq:

şekerkız baksana 3 tane taze anne var biz sırıttık biraz burda yahuuuuu e olmuyo bizede gelsin meleklerimiz dime ama olcak olcakkkkkkk dilek tutalım bukadar anne adayının arasında bari :CüvCüv:yerimseniben

amiiiiinnnnn canım inşallah alkisalkisalkisalkisalkisalkis

hakılısınm cnm posıtıv olmamız gerekıoeskıden evlı cıftlerı gorunce bakardım sımdı ıse bebeklı cıftlere bakıorum:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…