şekerkız baksana 3 tane taze anne var biz sırıttık biraz burda yahuuuuu e olmuyo bizede gelsin meleklerimiz dime amaolcak olcakkkkkkk dilek tutalım bukadar anne adayının arasında bari :CüvCüv:yerimseniben
iyidir inşallah canım arada bir ben buradayım iyiyim diyor. Mayısın 9'u gibi kontrole gidicez inşallah. o zamanda sağlıkla görürüz:Saruboceq:darısı en yakın zamanda sizlerin başına:Saruboceq:
şekerkız baksana 3 tane taze anne var biz sırıttık biraz burda yahuuuuu e olmuyo bizede gelsin meleklerimiz dime amaolcak olcakkkkkkk dilek tutalım bukadar anne adayının arasında bari :CüvCüv:yerimseniben
aman aman iiiiiii amin canım inşallah iiiiii bak meleğine inşallah kontrolde sana el sallar alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisanne bekle ben geliyorum diye alkisalkisalkisalkisalkisalkis
günaydın sevgi kelebeklerim .nasılsınız.hepinize güzel bir hafta ve bol hamileli günler diliyorum .[/QUOT
gnydınlar canım :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
günaydın kızlar nasılsınız*??ben iyiyim dün kan verdim bugün öğledensonra çıkacak sonuçlar...normal değerlerde yülseliyormu diye bakıyorlar ...işallah güzel çıkar sonuçlar...
hakça hayatım eksik olma canım ciğerim)))))))çok teşekkürler)))kuzum ben sana özelden neden mesaj atamıyorum..kapalımı mesaj ayarların???
sizin melekleriniz de gelecek annesi .ama allahın onları size göndereceği günü bekliyolar .biraz sabredin ve asla umutsuz olmayın .bakın göreceksin bir gün mucize gibi gelecekler melekleriniz.:teselli:
günaydın kızlar nasılsınız*??ben iyiyim dün kan verdim bugün öğledensonra çıkacak sonuçlar...normal değerlerde yülseliyormu diye bakıyorlar ...işallah güzel çıkar sonuçlar...
hakça hayatım eksik olma canım ciğerim)))))))çok teşekkürler)))kuzum ben sana özelden neden mesaj atamıyorum..kapalımı mesaj ayarların???
ana bir melekli daha katıldı aramıza günaydın beryalcim nasılsınız bakalım :CüvCüv:
beryal gunaydın cnm
günaydın kızlar nasılsınız? güzel bir hafta olması dileğiyle.bu haftada bol bol hamiş haberleri alalım inşallah:Saruboceq:
nlüüüüüüüüüüüüüüüü bebişli melekli nilüüüüüüüüüüüüüüüüü hoşgeldinnnnn taze annişkooooooo nasılsınız bakemmmmmm
aman aman iiiiiii amin canım inşallah iiiiii bak meleğine inşallah kontrolde sana el sallar alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisanne bekle ben geliyorum diye alkisalkisalkisalkisalkisalkis
beryalllllllll nerdesin yahuuuuuuu bi ses ver kısss
ay ne gusel orda onu gormek hıssetmek ıcınde oldugunu bılmek allahım en yakın zamanda ver yarabbım tum ıstıyenlere aratma bebıslerını amiiiiiinnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
)))))hoşvulduk canım..iyiyim ben çokşükür bişeyim yok .:lepi:..siz nasılsınız???nevarneyok bakalım
şekerim burdayım ilk gelince listeyi bulup güncelliyom sonra geçmişe göz atıyom sonra geliyom ne yapim .listemiz günlük taze.hergün yeniliyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?