Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

günaydın sevgi kelebeklerim .nasılsınız.hepinize güzel bir hafta ve bol hamileli günler diliyorum .

şekerkız baksana 3 tane taze anne var biz sırıttık biraz burda yahuuuuu e olmuyo bizede gelsin meleklerimiz dime ama olcak olcakkkkkkk dilek tutalım bukadar anne adayının arasında bari :CüvCüv:yerimseniben

evet cnm ya olucak hemde en yakın zamanda

iyidir inşallah canım arada bir ben buradayım iyiyim diyor. Mayısın 9'u gibi kontrole gidicez inşallah. o zamanda sağlıkla görürüz:Saruboceq:darısı en yakın zamanda sizlerin başına:Saruboceq:

aman aman iiiiiii amin canım inşallah iiiiii bak meleğine inşallah kontrolde sana el sallar alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisanne bekle ben geliyorum diye alkisalkisalkisalkisalkisalkis

günaydın kızlar nasılsınız*??ben iyiyim dün kan verdim bugün öğledensonra çıkacak sonuçlar...normal değerlerde yülseliyormu diye bakıyorlar ...işallah güzel çıkar sonuçlar...
hakça hayatım eksik olma canım ciğerim)))))))çok teşekkürler)))kuzum ben sana özelden neden mesaj atamıyorum..kapalımı mesaj ayarların???

şekerkız baksana 3 tane taze anne var biz sırıttık biraz burda yahuuuuu e olmuyo bizede gelsin meleklerimiz dime ama olcak olcakkkkkkk dilek tutalım bukadar anne adayının arasında bari :CüvCüv:yerimseniben

sizin melekleriniz de gelecek annesi .ama allahın onları size göndereceği günü bekliyolar .biraz sabredin ve asla umutsuz olmayın .bakın göreceksin bir gün mucize gibi gelecekler melekleriniz.:teselli:

aman aman iiiiiii amin canım inşallah iiiiii bak meleğine inşallah kontrolde sana el sallar alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisanne bekle ben geliyorum diye alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ay ne gusel orda onu gormek hıssetmek ıcınde oldugunu bılmek allahım en yakın zamanda ver yarabbım tum ıstıyenlere aratma bebıslerını amiiiiiinnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

günaydın en taze en çıtır anne adayı .nasılsınız bebişinle.maşallah size .kahvaltı yapıldımı süt yumurta peynir bal pekmez yendimi klava:

sizin melekleriniz de gelecek annesi .ama allahın onları size göndereceği günü bekliyolar .biraz sabredin ve asla umutsuz olmayın .bakın göreceksin bir gün mucize gibi gelecekler melekleriniz.:teselli:

amin cnm rabbım gönlune gore versın:Saruboceq:

gunaydın cnm ınsal normal ılerlıyordur herseyınhihoyyyt

canım şimdi ben sana gönderdim geldi mi? deneme olarak:))

nlüüüüüüüüüüüüüüüü bebişli melekli nilüüüüüüüüüüüüüüüüü hoşgeldinnnnn taze annişkooooooo nasılsınız bakemmmmmm

)))))hoşvulduk canım..iyiyim ben çokşükür bişeyim yok .:lepi:..siz nasılsınız???nevarneyok bakalım

amin canım amin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
bizde sizlerin güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah en yakın zamanda:Saruboceq:

)))))hoşvulduk canım..iyiyim ben çokşükür bişeyim yok .:lepi:..siz nasılsınız???nevarneyok bakalım

ne olsunnnnn aynı tas aynı hamam aynı tellal aynı havlu aynı kese aynı sabun aynı şampuan aynı duş jeli ayno ponza taşı :)))))) ayyyyyyy biri beni durdrusun kıslar bugün gevezeliğim üstümde hayırdır inşallah yoksa hamilemiyim gevezelik belirtimidir :teytey::teytey::teytey:

şekerim burdayım ilk gelince listeyi bulup güncelliyom sonra geçmişe göz atıyom sonra geliyom ne yapim .listemiz günlük taze.hergün yeniliyorum .

beryalcim sağol canım benim:1hug: listeyi görmek iyi oluyor. hemde haberdar oluyoruz. ben kaçgündür doğru dürüst girmiyordum.geçmişide okuyamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…