Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

beryalcim sağol canım benim:1hug: listeyi görmek iyi oluyor. hemde haberdar oluyoruz. ben kaçgündür doğru dürüst girmiyordum.geçmişide okuyamadım.

ne demek şekerim ben ve nohutum sizler için yeniliyoruz listemizi.nohutuma kardeş geldikçe seviniyos.gamyoncuiremsu

ayyyyyy inşallah kız .nohutuma kardeş getirin ohhhhh hihoyyyt

durma canım durma yola devam hadi inşallah:teytey: gevezelikte ne demen aşkolsun:1hug:

hehehe neden olmasınnn alkisalkisalkishihoyyyt:teytey:

günaydın en taze en çıtır anne adayı .nasılsınız bebişinle.maşallah size .kahvaltı yapıldımı süt yumurta peynir bal pekmez yendimi klava:

kuşum sütüm çantamda)))şimdi içeceğim..bende ceviz kuru kayısı ve siyah kuşüzümlerinden aldım sabah hepsinden bir avuç yedim...kız biz bunları hergün yersek valla duba gibi oluruk))))şakkıdışakkıdı

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hakcam canım annenler nasıl çok selam söyle.
canım benim bu arada benim doktorum söyledi 20 ile 22 haftalar arası detaylı ultrasyonla bebeğin gelişimine ve organlarına bakılıyormuş.sen ne zaman gidicen bilgin yoksa doktorunu ara sor.çünkü yarım saat falan sürüyormuş muayne tek tek organları incelenecekmiş.

kıslar bişi sorcam ben bekarken lise yıllarımda bir rüya görmüştüm çok güzel bir erkek çocugu sarışın ve benimmiş ve ben ona akın gel buraya merdivenlere gidiyo gerçekmiş gibi yüregim ağzıma gelmişti düşecek diye akın yapma etme derken bir hışımla uyandım sonrapencereyi açıp hava alayım dedim koskoca bir tır üzerinde akın nakliyat yazıyo bende ala ala ne oluyo ya hiç akın isminde tanıdığımda yok neyin etkisinde kalabilirim dedim sonra kendi kendime birgün yengemlerde otururken ablası geldi din konularında bilgili bir bayan bunu anlattım bana dediki rabbim bazı insanları çocugunun adını rüyasında verirmiş onu koymazsan daglara taşlara allah esirgesin senden alırmış böle bişi varmı yada bilgisi olan bu beni hep etkiler yaaaasa

hatta abim demiştiki kızım allahtan güzel bir isim görmüşsün ya abdülrezzak olsaydı diye geyiğini yapmıştı benle gamyoncuiremsu

gunaydın cnm ınsal normal ılerlıyordur herseyınhihoyyyt

işallah canımcım..buarada sende kist çıkmış galiba şekercim...bak üzülme hemen tedavine başla..çok kısa sürede temizleniyor allahtan bu kistler...moralini yüksek tut buay kistleri halledersin önümüzdeki ay tertemiz bir hamileliğe başlangıç yaparsın işallahhh:lepi:

kıslar ben sımdılık cıkıyorum oglnee dogru gelırım gene malum ısyerındeyım fatura falan kıb gorusurus

canım annemşeri Cumartesi gönderdik İzmir'e.selamlarınızı ilettim sağol.onlarında selamı vardı. canım Mayıs'ın 9'u gibi gidicez o zaman yapar inşallah.hayırlıyla canım.

amin cnm amin o sökturucu ılacın etksı uzun sure gecmıyo duzene gırmoama ınşallah bu sfere gırer cnmmm

bak nilüş gelmim yanına saçını başını yolarım haaaaa :mymeka::mymeka:
yiyceksin dedim işte o kadar.klava:
bebişi için hergün bir avuç ceviz.2 bardak süt bir yumurta.1 tatlı kaşığı bal. 1 tatlı kaşığı pekmez. 3 adet meyve 3 lt su . 2 dilim peynir.1 kase yoğurt 3 dilim de ekmek hergün yenecek .aralarda kuru kayısı fındık badem giibi çerezler.bol sebze et tavuk balık haftada en az bir kez yenecek .unutma sakın haaaaaklava:

hehehe)))))))))))abdulrezzak )))))))düşünemiyorum kızzz)))
valla olabilir canımcım..gerçekten genelde böyle rüyalar görenler hep o rüyadaki ismi koymak isterler sende akın koy canım..güzel isim hem..alkisalkisalkis

kıslar ben sımdılık cıkıyorum oglnee dogru gelırım gene malum ısyerındeyım fatura falan kıb gorusurus

tamam canım ama kızımızıda ayyyyyyyy bak allah söyletti kıs mı olacak yoksa kızımızıda kendinide fazla yorma diiiiicektim valla hihoyyythihoyyythihoyyyt:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

güle güle şeker teyze :a015:
canım annemşeri Cumartesi gönderdik İzmir'e.selamlarınızı ilettim sağol.onlarında selamı vardı. canım Mayıs'ın 9'u gibi gidicez o zaman yapar inşallah.hayırlıyla canım.

a s canım sağolsunlar. hayrılı haberlerle gel inşallah doktordan canım

tamam canbımcım..dün evde sebze nevarsa pişirdim)))bürüksel lahanası enginar araka...bunlarda iyiymiş dimi..hepsini yicem sırayla...ceviz yedim bugün canımcım ))dur vurma hemncik yaa:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
bide süt bu pınarın muzlu sütlerinden olurmu??bunu hiç araştırdınmı veya sordunmu beryalcim??

canım rüyan hayra çıkar inşallah. rüyada erkek bebek görmek iyi derler. adıda güzelmiş. Allah esirgesin canım sanmam ama. benimde halamın kızı rüyasında kızı olduğunu görmüş adınıda sena olarak. kızı oldu ve adını sena koydu güzel olduğu için. yinede bilemem. Allah korusun Allahım hayırlısını versin.

ay nebiliiiiim hep aklımda biliyomusun ama göbek adı da olsa koyucam kısmetse olurda erkek bir çocucugum olursa ben poyraz ismini begeniyorum onu düşünürüm diyorum ama akın poyraz olur canım yada poyraz akın amaaannnnn hele bi olsunda isim kolay alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…