beryalcim sağol canım benim:1hug: listeyi görmek iyi oluyor. hemde haberdar oluyoruz. ben kaçgündür doğru dürüst girmiyordum.geçmişide okuyamadım.
ne olsunnnnn aynı tas aynı hamam aynı tellal aynı havlu aynı kese aynı sabun aynı şampuan aynı duş jeli ayno ponza taşı :)))))) ayyyyyyy biri beni durdrusun kıslar bugün gevezeliğim üstümde hayırdır inşallah yoksa hamilemiyim gevezelik belirtimidir :teytey::teytey::teytey:
ne olsunnnnn aynı tas aynı hamam aynı tellal aynı havlu aynı kese aynı sabun aynı şampuan aynı duş jeli ayno ponza taşı :)))))) ayyyyyyy biri beni durdrusun kıslar bugün gevezeliğim üstümde hayırdır inşallah yoksa hamilemiyim gevezelik belirtimidir :teytey::teytey::teytey:
ne demek şekerim ben ve nohutum sizler için yeniliyoruz listemizi.nohutuma kardeş geldikçe seviniyos.gamyoncuiremsu
günaydın en taze en çıtır anne adayı .nasılsınız bebişinle.maşallah size .kahvaltı yapıldımı süt yumurta peynir bal pekmez yendimiklava:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
gunaydın cnm ınsal normal ılerlıyordur herseyınhihoyyyt
hakcam canım annenler nasıl çok selam söyle.
canım benim bu arada benim doktorum söyledi 20 ile 22 haftalar arası detaylı ultrasyonla bebeğin gelişimine ve organlarına bakılıyormuş.sen ne zaman gidicen bilgin yoksa doktorunu ara sor.çünkü yarım saat falan sürüyormuş muayne tek tek organları incelenecekmiş.
işallah canımcım..buarada sende kist çıkmış galiba şekercim...bak üzülme hemen tedavine başla..çok kısa sürede temizleniyor allahtan bu kistler...moralini yüksek tut buay kistleri halledersin önümüzdeki ay tertemiz bir hamileliğe başlangıç yaparsın işallahhh:lepi:
kuşum sütüm çantamda)))şimdi içeceğim..bende ceviz kuru kayısı ve siyah kuşüzümlerinden aldım sabah hepsinden bir avuç yedim...kız biz bunları hergün yersek valla duba gibi oluruk))))şakkıdışakkıdı
kıslar ben sımdılık cıkıyorum oglnee dogru gelırım gene malum ısyerındeyım fatura falan kıb gorusurus
kıslar bişi sorcam ben bekarken lise yıllarımda bir rüya görmüştüm çok güzel bir erkek çocugu sarışın ve benimmiş ve ben ona akın gel buraya merdivenlere gidiyo gerçekmiş gibi yüregim ağzıma gelmişti düşecek diye akın yapma etme derken bir hışımla uyandım sonrapencereyi açıp hava alayım dedim koskoca bir tır üzerinde akın nakliyat yazıyo bende ala ala ne oluyo ya hiç akın isminde tanıdığımda yok neyin etkisinde kalabilirim dedim sonra kendi kendime birgün yengemlerde otururken ablası geldi din konularında bilgili bir bayan bunu anlattım bana dediki rabbim bazı insanları çocugunun adını rüyasında verirmiş onu koymazsan daglara taşlara allah esirgesin senden alırmış böle bişi varmı yada bilgisi olan bu beni hep etkiler yaaaasa
hatta abim demiştiki kızım allahtan güzel bir isim görmüşsün ya abdülrezzak olsaydı diye geyiğini yapmıştı benle gamyoncuiremsu
kıslar ben sımdılık cıkıyorum oglnee dogru gelırım gene malum ısyerındeyım fatura falan kıb gorusurus
güle güle şeker teyze :a015:kıslar ben sımdılık cıkıyorum oglnee dogru gelırım gene malum ısyerındeyım fatura falan kıb gorusurus
canım annemşeri Cumartesi gönderdik İzmir'e.selamlarınızı ilettim sağol.onlarında selamı vardı. canım Mayıs'ın 9'u gibi gidicez o zaman yapar inşallah.hayırlıyla canım.
bak nilüş gelmim yanına saçını başını yolarım haaaaa :mymeka::mymeka:
yiyceksin dedim işte o kadar.klava:
bebişi için hergün bir avuç ceviz.2 bardak süt bir yumurta.1 tatlı kaşığı bal. 1 tatlı kaşığı pekmez. 3 adet meyve 3 lt su . 2 dilim peynir.1 kase yoğurt 3 dilim de ekmek hergün yenecek .aralarda kuru kayısı fındık badem giibi çerezler.bol sebze et tavuk balık haftada en az bir kez yenecek .unutma sakın haaaaaklava:
kıslar bişi sorcam ben bekarken lise yıllarımda bir rüya görmüştüm çok güzel bir erkek çocugu sarışın ve benimmiş ve ben ona akın gel buraya merdivenlere gidiyo gerçekmiş gibi yüregim ağzıma gelmişti düşecek diye akın yapma etme derken bir hışımla uyandım sonrapencereyi açıp hava alayım dedim koskoca bir tır üzerinde akın nakliyat yazıyo bende ala ala ne oluyo ya hiç akın isminde tanıdığımda yok neyin etkisinde kalabilirim dedim sonra kendi kendime birgün yengemlerde otururken ablası geldi din konularında bilgili bir bayan bunu anlattım bana dediki rabbim bazı insanları çocugunun adını rüyasında verirmiş onu koymazsan daglara taşlara allah esirgesin senden alırmış böle bişi varmı yada bilgisi olan bu beni hep etkiler yaaaasa
hatta abim demiştiki kızım allahtan güzel bir isim görmüşsün ya abdülrezzak olsaydı diye geyiğini yapmıştı benle gamyoncuiremsu
hehehe)))))))))))abdulrezzak )))))))düşünemiyorum kızzz)))
valla olabilir canımcım..gerçekten genelde böyle rüyalar görenler hep o rüyadaki ismi koymak isterler sende akın koy canım..güzel isim hem..alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?