Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

cnm baktımda orda dedıgım gıbı yok aynen senın yaptıgın gıbı oldu anlamadım orayı ben vallCADIARZU

amma hızlı yazıyosunuz kızlar yaa okumaya yetişemiyorum..eskales canım araba alınca bidaha arabasız kalamıyosunuz valla satsan bile yine alıyosunuz çok rahatlık ama çok masraf tabiikii hayırlı olsun alırsınız inşş...hoşbuldum bu arada şekerler

beryalim tombul kuşum sende hoşgeldin cnm demek nohut naz yaptı öylemi çikolata yemedinmi kız ozaman gösteriyor şeyini sırnaşık şey
tatilimiz iyiydi teyzesi oğluşumla yüzdük bol bol cnm sanada tavsiye ederim yüzmek doğumu kolaylaştırıyormuş cnm senin orda imkanın bol ara sıra grersin şutarafagitti

hoşgeldin canım o dediğinde haklısın canım ama ne bileyim eşim 2 yıldan beri alalım diye tutturdu ben istemiyordum almayı dediğin gibi masraf diye ama benimkisi bu sefer eve olmadık şeyler almak istiyor örneğin evde tv var bu sefer lcd yada tepe göz alcam diyor hadi evde bilgisayar var bizim laptop alcam diyor anlıyacağınız birikim durumu bizde %0 gibi birşey canım

çitoss canım gelbi öpem seniiŞenizŞeniz
nerde tatil yaptın canım iyi geldimi..ohh tatil gibisi varmıı

Son düzenleme:
şeker kız oldumu canım..bu neden haftalığı göstermiyor..gün olarak yazmış galiba....

şekerkız canım çok teşekürler uğraştın sağol

bidebuna bak http://ticker.7910.org/as1cA3o0g410010MDAwMDYxMmR8MDAwMTM0OXB8YXNraW1sYSBiZXJhYmVy.gif

kızlar iltihap mı var bilmiyorum ama dün sanki adet olmuşum gibi bir anda ıslaklık hissettim bir baktım benden akıntı geliyor anlamadım gitti gene iltihap falanmı var bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…