Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Meraba kızlar işten güçten geçmişi okumaktan anca gelebildim valla........

bide replerinizi dağıttım .....kaydirigubbakcemile3

kızlar ben bir şey sorcam size bana bir akıl vermenizi istiyorum
sor gulüm ben cevap veriyim bildiğim bişeysesengözlerimebaksanab
Meraba kızlar işten güçten geçmişi okumaktan anca gelebildim valla........

bide replerinizi dağıttım .....kaydirigubbakcemile3

günaydın dezyyŞeniz beni unutmuşsun bana vermemişsin :çok üzgünüm:

yadelim cnm gitmişsin
yine gel tamammı kıs seni çok sefiyom ben canım canıııııımm hemşom toprağım

canım benimde ilk zamanlar uykusuzluk ve terleme yada üşüme sorunlarım olmuştu ama korkma bunlar normalmiş.geçiyo zamanla.
günaydın kızlarrrrrr nasılsınızzzz kaydirigubbakcemile5
muhasebe bebişin olucakmış canım tebrik ederim alkisalkisalkis
günaydın çitosum çıtırdak çerezim benim .nasılsın oğluşumuz nasıl.ben cuma günü kontrole gittim 4 lü test yapıldı .3 lü testten daha iyiymiş bu 4 lü bana ondan yapıldı.bu cuma yada cumartesi günü sonuçlar çıkacak hayırlısıyla inşallah.cinsiyetini halan göremedik.göstermiyo yaramaz nohut.belki test sonuçlarını almaya gittiğimizde tekrar bakacak doktor belki gösteriri bu hafta.bu arada 20 ile 22 haftalar arası detaylı ultrasyon yapılıyormuş bilgin olsun sakın atlama çok önemliymiş canım.
senin tatilin nasıl geçti oğluşun nasıl.
Slm şekerler varmı yeni haberler
selam toprağım nasılsın .
günaydın kızlaaarrrrr ben geldiiimmmalkisalkisalkis
tatlı anne adayları bebegine kavuşan şanslı kızlar hepinize mereba
bende hala tık yokk ayy:1shok:
canım hoşgeldin nasılsın .
diğer kızlarada günaydın kusura bakmayın yadeli görünce sevincimden size günaydın demeyi unuttum
yadel gelmiş yaşasın yuppiiiiiiiiiiii:sm_cool:
günaydın hoşgeldin canım nasılsın nohutumun vildoş teyzesi.
bu tarih doğrumu??ne demek istiyo kızz.bi halt anlamadım...benim sonda çıkmış civciv..40 haftayı doldurdumu demek istiyo yalnış oldu galiba(((
canım takviminde 44 hafta 6 gün diye yazıyo düzelt istersen .
Selam kızlar bende aranıza geldim nasılsınız
hoşgeldin canım .
kızlar ben bir şey sorcam size bana bir akıl vermenizi istiyorum

sor şekerim .elimizden geldiğince yardımcı oluruz.:teselli:

hoşgeldin beryalim hoşgelmiş nohutum
dün nohut yemeği yedim amanda ne kadar tatlıymış nohut

KuŞum ben buraya baktım renklerı soluk bu resımlerın..beĞenmedım hıÇbırısını..hem burdada 1 aylık 3gunluk yazıorr.benım 3.haftaya yenı baŞlıyopum ben Şuanda..anlamadım cıdden..benım verdıĞım lınke bakabıldınmı??ordan yapamadınmı???

hşgeldin tprağım ben iyiyim ama bu aralar kafam gene dolu valla size sorayım bakem siz ne diyeceksiniz eşim evlendiğimizden beri araba istiyor bende arabaya karşıydım bir sürü borç vardı halende var ama hiç değilse o zamanki gibi değil şükür dün eşime arabayı alalım istersen dedim ama düşündürüp duruyor beni alsak iyi olurmu biz kirada otorouyoruz evi almamız şuan için imkansız bizde biraz keyfimize düşkün çiftiz kafamız estiğinde çıkıp geziyoruz araba olsa duramayız diyorum ama şuan araba aolmadığı halde duramıyoruz hiç değilse diyorum ev almaya kalkışsak arabayı satar evin bir kısmını öderiz diyorum biz bu arabayı almasak hayatta birikim yapamıycaz kafam karma karışık sizi samimi bulduğum için sormak istedim

günaydın dezyyŞeniz beni unutmuşsun bana vermemişsin :çok üzgünüm:[/QUOTE]

canım sana önceden vermiştim 20 kişiyi doldurmak lazım ya yoksa unutmadım unuturmuyum hiç hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…