- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
cnm zamanını bana atsana yapayım sana tarıhını yanı
kızlar ben bir şey sorcam size bana bir akıl vermenizi istiyorum
sor gulüm ben cevap veriyim bildiğim bişeysesengözlerimebaksanabkızlar ben bir şey sorcam size bana bir akıl vermenizi istiyorum
Meraba kızlar işten güçten geçmişi okumaktan anca gelebildim valla........
bide replerinizi dağıttım .....kaydirigubbakcemile3
selam kızlar hayırlı günler
canım benimde ilk zamanlar uykusuzluk ve terleme yada üşüme sorunlarım olmuştu ama korkma bunlar normalmiş.geçiyo zamanla.tamam canım..lıght demek..hem daha iyi olıur canımcım..zaten bende sade içmekte çok zorlanıyorum sütü ya ballı olacak yada muzlu falan..sabahları biraz daha erken kalkıp bu hazırlıkları yapmalıyım...
ben bide buaralar erkenden uyanıyorum..hamilelik hiç uyku yapmadı bana galiba dahada bi cin gibiyim)))
bide benim bacaklarım kaşınıyor .sizdede oluyormu??uyuz oldum valla
günaydın çitosum çıtırdak çerezim benim .nasılsın oğluşumuz nasıl.ben cuma günü kontrole gittim 4 lü test yapıldı .3 lü testten daha iyiymiş bu 4 lü bana ondan yapıldı.bu cuma yada cumartesi günü sonuçlar çıkacak hayırlısıyla inşallah.cinsiyetini halan göremedik.göstermiyo yaramaz nohut.belki test sonuçlarını almaya gittiğimizde tekrar bakacak doktor belki gösteriri bu hafta.bu arada 20 ile 22 haftalar arası detaylı ultrasyon yapılıyormuş bilgin olsun sakın atlama çok önemliymiş canım.günaydın kızlarrrrrr nasılsınızzzz kaydirigubbakcemile5
muhasebe bebişin olucakmış canım tebrik ederim alkisalkisalkis
selam toprağım nasılsın .Slm şekerler varmı yeni haberler
canım hoşgeldin nasılsın .günaydın kızlaaarrrrr ben geldiiimmmalkisalkisalkis
tatlı anne adayları bebegine kavuşan şanslı kızlar hepinize mereba
bende hala tık yokk ayy:1shok:
günaydın hoşgeldin canım nasılsın nohutumun vildoş teyzesi.diğer kızlarada günaydın kusura bakmayın yadeli görünce sevincimden size günaydın demeyi unuttum
yadel gelmiş yaşasın yuppiiiiiiiiiiii:sm_cool:
canım takviminde 44 hafta 6 gün diye yazıyo düzelt istersen .bu tarih doğrumu??ne demek istiyo kızz.bi halt anlamadım...benim sonda çıkmış civciv..40 haftayı doldurdumu demek istiyo yalnış oldu galiba(((
hoşgeldin canım .Selam kızlar bende aranıza geldim nasılsınız
kızlar ben bir şey sorcam size bana bir akıl vermenizi istiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
BURDAN YAPTIM BEN CANIM..BENİMKİNİ DÜELTSENE CANIM SANA ZAHMET
hoşgeldin beryalim hoşgelmiş nohutum
dün nohut yemeği yedim amanda ne kadar tatlıymış nohut
şekerkız banada yap ben beceremedim yaaaa
şekerkız banada yap ben beceremedim yaaaa
tamam cnm evlenme yıldönumunu soyle yapıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?