sağol escales çok iyiyim cnm sen nasılsın bakalımkaydirigubbakcemile5günaydın vildan ve çitosum nasılsınız bakem şekerkızım işim vardıda o yüzden giremedim valla ama aklım hep sizde valla
yadelim aramıza kesin dönüş yaptın dimi gülüm sensiz olmuyor be tatlım benimde oğluşum olucak teyzesi sende kız doğurda dünür olam senlekaydirigubbakcemile3nasıl gidiyor bebiş işlerin varmı gelişmecitosum nasılsın tatlım
gel senide öpecemmŞeniz
hepinizi bende çoooooook özlediiimmmm
günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın bebiş nasıl
öpüyom bebişini ayyy olsada sevsek yaff:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
nasıl yapmak ıstedıgını yap yaptıgın lınkı at bana duzenlıgım sana
tamam canım bir ayarlıyayım olmazsa sana göndereyim canım
bizde iyiyiz teyzesi sağol. teyzelerinle konuşunca daha iyi oluyoruz.
kızlar ben şimdilik çıkıyorum. görüşmek üzere...kendinize iyi bakın.
vildoşumm soganı denedim bende işe yaramadı:dilcikar:
ben şuan tüm umutları tüp bebege bıraktım rabbim yardımcım olsun..
çitosum senin ogluşunda evde kalırgı benim kız nasıl nazlı biliyonmu ooyy oyyy yedi ömrümü inadına bekledigim sıpam
gelir gelir merak etme sen benim bile geldiğine göre senin hayli hayli gelir kuzum merak etme sen bu inat bebişler onlarla ilgilenmeyince geliyorlar nedensesırnaşık şeyvildoşumm soganı denedim bende işe yaramadı:dilcikar:
çitosum senin ogluşunda evde kalırgı benim kız nasıl nazlı biliyonmu ooyy oyyy yedi ömrümü inadına bekledigim sıpam
allah iyilik versin hakcacım
kız bebeklere daha bi ayrı sempatim var çok cimcime oluyolar bayılıyorum oyyy yirim inşallah benim ikincimde hayırlı sağlıklı kız olur kaydirigubbakcemile3.....bu smileyin adı hakca gülüşü
evet canım yedim içtim çokşükür şifa niyetine işe yaradı..olmasa buayda devamdı kuru incire soğana..hala incirim var ama bende şimdi kuru kuru yiyorum hamileykende i,yiyymişş
vildoşumm soganı denedim bende işe yaramadı:dilcikar:
kısnaptın bakem halledebıldınmı benden acılıo sayfa nıe sende acılmıokı
O lİnkİ bİdaha atsana bana kusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?