KuŞum ben buraya baktım renklerİ soluk bu resİmlerİn..beĞenmedİm hİÇbİrİsİnİ..hem burdada 1 aylık 3gunluk yazıorr.benİm 3.haftaya yenİ baŞlıyopum ben Şuanda..anlamadım cİdden..benİm verdİĞİm lİnke bakabİldİnmİ??ordan yapamadınmı???
canım şu anki takvimin doğru sen 5 haftalık hamilesin
canım sabah erken gittim 9 da yiyemedim çikolata ama bu kez yerim öğlen alim randevuyu.cuma yada cumartsei gidicem hayırlısıyla inşallah.beryalim tombul kuşum sende hoşgeldin cnm demek nohut naz yaptı öylemi çikolata yemedinmi kız ozaman gösteriyor şeyini sırnaşık şey
tatilimiz iyiydi teyzesi oğluşumla yüzdük bol bol cnm sanada tavsiye ederim yüzmek doğumu kolaylaştırıyormuş cnm senin orda imkanın bol ara sıra grersin şutarafagitti
hşgeldin tprağım ben iyiyim ama bu aralar kafam gene dolu valla size sorayım bakem siz ne diyeceksiniz eşim evlendiğimizden beri araba istiyor bende arabaya karşıydım bir sürü borç vardı halende var ama hiç değilse o zamanki gibi değil şükür dün eşime arabayı alalım istersen dedim ama düşündürüp duruyor beni alsak iyi olurmu biz kirada otorouyoruz evi almamız şuan için imkansız bizde biraz keyfimize düşkün çiftiz kafamız estiğinde çıkıp geziyoruz araba olsa duramayız diyorum ama şuan araba aolmadığı halde duramıyoruz hiç değilse diyorum ev almaya kalkışsak arabayı satar evin bir kısmını öderiz diyorum biz bu arabayı almasak hayatta birikim yapamıycaz kafam karma karışık sizi samimi bulduğum için sormak istedim
kız escales burda ne diyo anacım ben bi halt anlamadım..ama bak isimleriniz yazıo))))
Ama canımcım cuma günü 26 çıktı benim değerler..çok yeni oluşmaya başlamış hamilelik dediler..bende 2 haftalık arasında çıkıyordum 26 ile..zaten hesapladım 9 veya 10 martta yumurtlama günümdü ohun hamiş kaldım galiba...2 haftalık oluyorum...
bunun hesaplama şeklimi değişik canım..son adet günümü hamile kadığım gün olarakmı alıyor
dur bende seni öpem oğluşta öpsün seniŞenizŞenizçitoss canım gelbi öpem seniiŞenizŞeniz
nerde tatil yaptın canım iyi geldimi..ohh tatil gibisi varmıı
canım sabah erken gittim 9 da yiyemedim çikolata ama bu kez yerim öğlen alim randevuyu.cuma yada cumartsei gidicem hayırlısıyla inşallah.
Evet canım burda yüzmek için çok fırsatım var ama daha hava soğuk bizim evin önündede havuzumuz var ama birazdaha sıcak olsun hergün yüzerim .sende oğluşunu al gel beraber yüzdürelim yaramazları.eşimin çalıştığı oteldede kapalı havuz var eşim gel yüz diyo ama ben yalnızım diye gitmiyom .eşim çalışıyo ben yalnız kalıyom .istemiyom orayada gitmek.yaz gelsinde havuda yada denizde bol bol yüzdürelim yaramz bebişleri.anaları gibi yüzücü olacaklar :)kaydirigubbakcemile3
canım ev için yatırım olur .ama biraz masraflı oluyo bilgin olsun .ama lamışken sıfır alın bari de hem krediyle ödersiniz hem de ilerisi için yatırım olur ev parasının bir kısmı çıkmış olur .kullandığınız zamanda kar kalır .bence alın araba şart artık walla.arabasız hiç bişey olmuyo.herşey çok pahalı ama bir yandada genciz ve isteklerimiz var .bence alın toprağım .:1hug:
hoşgeldin şeker şey.doğum günün kutlu olsun .nice mutlu yıllara canım.slm kızlar nasılsınız giremiyodum ne zamandır ananem rahatsızlandı biraz.onunla ilgilendim.sizleride çok özledim varmı yeni güzel haberler kızlar...bugün benim doğumgünüm...:lepi:
merabalar kızlar toplanmışız yinee :))
doğum günün kutlu olsun bircancım a.s.a.s.ŞenizŞenizslm kızlar nasılsınız giremiyodum ne zamandır ananem rahatsızlandı biraz.onunla ilgilendim.sizleride çok özledim varmı yeni güzel haberler kızlar...bugün benim doğumgünüm...:lepi:
Kızlar ben bir yemeğe gidip geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?