Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Escales bunu sana yapmaya ÇalıŞtım ama gÖstergesı yapıŞmadı Üzerıne)))))))))))bulursam gÖnderıcem sana okıŞ

canım şu anki takvimin doğru sen 5 haftalık hamilesin

Kız escales burda ne dıyo anacım ben bı halt anlamadım..ama bak ısımlerınız yazıo))))

Benımkı olmadı zaten gÖstergesı yok ..sen Şekerkızınkını kullan...ben yapmayı ÖĞrenırsem gÖstergesınıde koyarım)))

canım şu anki takvimin doğru sen 5 haftalık hamilesin

Ama canımcım cuma günü 26 çıktı benim değerler..çok yeni oluşmaya başlamış hamilelik dediler..bende 2 haftalık arasında çıkıyordum 26 ile..zaten hesapladım 9 veya 10 martta yumurtlama günümdü ohun hamiş kaldım galiba...2 haftalık oluyorum...
bunun hesaplama şeklimi değişik canım..son adet günümü hamile kadığım gün olarakmı alıyor

merahaba kızlar

nilüfer ilk haftan hamile kaldığın zamandan değil adet tarihinden itibaren başlıyor sen 5. haftaya girdin canımcım

bide gögüslerinde dolgunluk mide bulantısı hissetmiyormusun

slm kızlar nasılsınız giremiyodum ne zamandır ananem rahatsızlandı biraz.onunla ilgilendim.sizleride çok özledim varmı yeni güzel haberler kızlar...bugün benim doğumgünüm...:lepi:

canım sabah erken gittim 9 da yiyemedim çikolata ama bu kez yerim öğlen alim randevuyu.cuma yada cumartsei gidicem hayırlısıyla inşallah.
evet canım burda yüzmek için çok fırsatım var ama daha hava soğuk bizim evin önündede havuzumuz var ama birazdaha sıcak olsun hergün yüzerim .sende oğluşunu al gel beraber yüzdürelim yaramazları.eşimin çalıştığı oteldede kapalı havuz var eşim gel yüz diyo ama ben yalnızım diye gitmiyom .eşim çalışıyo ben yalnız kalıyom .istemiyom orayada gitmek.yaz gelsinde havuda yada denizde bol bol yüzdürelim yaramz bebişleri.anaları gibi yüzücü olacaklar :)kaydirigubbakcemile3

canım ev için yatırım olur .ama biraz masraflı oluyo bilgin olsun .ama lamışken sıfır alın bari de hem krediyle ödersiniz hem de ilerisi için yatırım olur ev parasının bir kısmı çıkmış olur .kullandığınız zamanda kar kalır .bence alın araba şart artık walla.arabasız hiç bişey olmuyo.herşey çok pahalı ama bir yandada genciz ve isteklerimiz var .bence alın toprağım .:1hug:

canım nilüşüm doktorlar ve tüm dünyadaki tıp uzmanları hamilelik gününü hesaplarken bu tarihi baz alıyolar son adet tarihinin ilk günün den hesaplanıyo .canım senin hamileliğin şu an 5 hafta.takvimde doğru değiştirme sakın .
bu arada değerlerin hergün 2 katı artarak çoğalıyo tatlım merak etme sen bir sorun yok sen şu ana 5 haftalık hamilesin .doktora da haftaya git kese ancak o zaman görünüyo.ama gecikme.çünkü 6 haftalıkken vitamine başlanıyo.folik plus vitamin ve folik asit ilacına.

çitoss canım gelbi öpem seniiŞenizŞeniz
nerde tatil yaptın canım iyi geldimi..ohh tatil gibisi varmıı
dur bende seni öpem oğluşta öpsün seniŞenizŞeniz
alanyadaydık cnm 3 gün kafa dinledik ewet yaa hiç gelesim yoktu malum kocişin işleri nedeniyle kısa oldu sonra tekrar gitcez oğluşum doğmadan :lepi:

saolasın toprağım içimi rahatlattın valla

slm kızlar nasılsınız giremiyodum ne zamandır ananem rahatsızlandı biraz.onunla ilgilendim.sizleride çok özledim varmı yeni güzel haberler kızlar...bugün benim doğumgünüm...:lepi:
hoşgeldin şeker şey.doğum günün kutlu olsun .nice mutlu yıllara canım.
bu arada muhasebe22 ve nilüfer hamile müjde vereyim .:lepi:
merabalar kızlar toplanmışız yinee :))

merhaba canım hoşgeldin

doğum günün kutlu olsun bircancım a.s.a.s.ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…