slm kızlar bende varım. klomene başladım bugün. bakalım hayırlısı
nilüşçüm güle güle kullansın bebiişin cicilerini. ben daha nohutuma bir şey almadım 7 aylık olunca alacam bizde uğursuzluk derler.benim annem göçmen makedonyalı.o çok bağlı adetlere.aldırmıyo bana hiç birşey .7 ay olsun öle alacaz dedi .bende korkuyom uğursuzluk olur diye almıyom hiçbirşey .
hoşgeldin canım aramıza.
[COLOR="DarkOrchid"]Merhaba arkadaşlar ben yeni aranıza katıldım çok hoş paylaşımlarınız var a.s. Bende bebiş isteyenlerdenim bende varım.[/COLOR]
Hoşbuldum teşekkürler kaydirigubbakcemile5
kız ewt deprem olmuş
biz nası duymadık eşimle hayret
baya salladı ama ya
ne kötü bişey
eşimle ben ayrı odalardaydık duyduk ikimizde
bende senin gibi hissedenlerden duydum şok oldum ewt baya baya sallamış ama biz hiç hissetmedik yaa iki hissetmedik ben çok korkarım
merhaba aradaşlar bende bebek isteyenlerdeni bir kızım var 8 aydır 2 yi istiyoruz fakat omuyor pko teşhisi koydu dr klomen kullandım işe yaramadı purogen iğne kullanıcam
ben bugun hayatta uyuyamam kız istanbula geldiğimden beri ilk defa sallandım ben çok korktum.
denizde olmuşya deniz kıyıları çok sallanmış
bizde yakınızya sallandık
ewt benim memleketi vurmuş t dağ ama kıyıda olduğumuza bizde hissetmişiz k çekmecede oturuyoruz biz. ama ben şu ana ya gecede sallarsa diye düşünüyorum
ewt benim memleketi vurmuş t dağ ama kıyıda olduğumuza bizde hissetmişiz k çekmecede oturuyoruz biz. ama ben şu ana ya gecede sallarsa diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?