Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

nilüşçüm güle güle kullansın bebiişin cicilerini. ben daha nohutuma bir şey almadım 7 aylık olunca alacam bizde uğursuzluk derler.benim annem göçmen makedonyalı.o çok bağlı adetlere.aldırmıyo bana hiç birşey .7 ay olsun öle alacaz dedi .bende korkuyom uğursuzluk olur diye almıyom hiçbirşey .

canlarım eşim geldi ben çıkıyorum öpüldünüz .yarın görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın

hadi yaa...olsun canım adet yerini bulsun ozaman napcan...
bana kayaınvalidem 2 ay önce falan kermesten 2 tane bebek yeleği getirmiştii ozaman şaşırmıştım..şimdi hamiş oldum..tersine etki etti galiba...
aman canımcım bunlar boş şeyler atarım gider icabında valla hiç inanmıyorum eşyası var yok ben öyle yabancık çektiğim için alışmak için biraz reyonları gezdim alayım dedim ...öyle denk geldikçe alırım.ama bugün özellikle çıktım almaya ...bizde çeyizle bile bebek yastığı battaniyesi konur..şimdi bizimkiler yelek patik örmeye başlarlar artıkın

bizde göçmeniz..giritliyiz canımcım)))
kendine ii bak öptüm seni ..:1hug:

slm kızlar demin deprem oldu kızlar ya nasıl korktum varya

baya salladı ama ya
ne kötü bişey
eşimle ben ayrı odalardaydık duyduk ikimizde

bende senin gibi hissedenlerden duydum şok oldum ewt baya baya sallamış ama biz hiç hissetmedik yaa iki hissetmedik ben çok korkarım

bende senin gibi hissedenlerden duydum şok oldum ewt baya baya sallamış ama biz hiç hissetmedik yaa iki hissetmedik ben çok korkarım

ben bugun hayatta uyuyamam kız istanbula geldiğimden beri ilk defa sallandım ben çok korktum.
denizde olmuşya deniz kıyıları çok sallanmış
bizde yakınızya sallandık

merhaba aradaşlar bende bebek isteyenlerdeni bir kızım var 8 aydır 2 yi istiyoruz fakat omuyor pko teşhisi koydu dr klomen kullandım işe yaramadı purogen iğne kullanıcam

ben bugun hayatta uyuyamam kız istanbula geldiğimden beri ilk defa sallandım ben çok korktum.
denizde olmuşya deniz kıyıları çok sallanmış
bizde yakınızya sallandık

ewt benim memleketi vurmuş t dağ ama kıyıda olduğumuza bizde hissetmişiz k çekmecede oturuyoruz biz. ama ben şu ana ya gecede sallarsa diye düşünüyorum

ewt benim memleketi vurmuş t dağ ama kıyıda olduğumuza bizde hissetmişiz k çekmecede oturuyoruz biz. ama ben şu ana ya gecede sallarsa diye düşünüyorum

aynen şekerim kara kara nasıl uyuyacağım diye düşünüyorum ya benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

canım bende k.çekmecede oturuyorum.
he ya gecede sallarmı acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…