arkadaşlar bakın böyle yazıyo bu soğan kürü için........SOĞAN KÜRÜ adetin bitiminden en erken 7 gün sonra başlanır yani anlamadım nasıl ne dem istiyo salaklaştım iyice valaha
canım o çizelgeyi kopyala ve yukarda kullanıcı paneline gir solda profil düzenlemeye gir en alta in .boy kilo takip çizelgesi yazan yere yapıştır.[/QUOTE
çizelgeyi yapıştırdım..inşallah olmıştur..teşkkürler.kaydirigubbakcemile5
hg be ya nasılsınkaydirigubbakcemile5SLM KIZLAR NE ÇOK ŞEY YAZMIŞSINIZ BE YA :1closedeyes:
keyifler gayet iyi canım senden nbr sengözlerimebaksanabhoşdak geldım hoşdak geldımmm moraller keyıfler nasılbakem
SLM KIZLAR NE ÇOK ŞEY YAZMIŞSINIZ BE YA :1closedeyes:
kıs yenı gırdım slm kıslar yasdımmm ya gormedın sanırım nasılsın cnmcm
hoşgeldin canım nasılsın bakalım kaydirigubbakcemile5SLM KIZLAR NE ÇOK ŞEY YAZMIŞSINIZ BE YA :1closedeyes:
ben çok isterim alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisherkese puan kimler isterse
keyifler gayet iyi canım senden nbr sengözlerimebaksanab
herkese puan kimler isterse
tabiki canım relax relax kaydirigubbakcemile2benım supper bomba gıbyım hava gusel oldukca bende cok gusel oluyorum:):kaydirigubbakcemile3 napıcektııkk morallerı yuksek tutcektıııık dımı sekerım
canım o çizelgeyi kopyala ve yukarda kullanıcı paneline gir solda profil düzenlemeye gir en alta in .boy kilo takip çizelgesi yazan yere yapıştır.[/QUOTE
çizelgeyi yapıştırdım..inşallah olmıştur..teşkkürler.kaydirigubbakcemile5
olmuş evet şekerim
ne olsun cnm gün sayıyom
herkese puan kimler isterse
tabiki canım relax relax kaydirigubbakcemile2
bende iyiyim valla nedense kaydirigubbakcemile3[/QUO
aman hep ıyı ool sekerımm :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?