dr bana da bu ay klomen verdı ve yumurta takıbı yapacak gecen ay yumurtam erken çatladı ve bu ay adet oldum maalesef bakalım onumuzdekı ay hayırlısı
bu ay olunca üzülmeyecem demiştim olmadı yine çok üzülüyorm iştee
olmuyo işte beryalll olmuyooo tam iki sene olacak neredeyse ve hep aynı yöntemler yok işte
bu ay olunca üzülmeyecem demiştim olmadı yine çok üzülüyorm iştee
ben iyiyim canım ne yapim evdeyim işleri yaptık sabah şimdi oturuyos nohutumla.akşam olsunda babamız gelsin diye bekliyosne tatlışey gerçekten dimi yavrum ya bayılıyorum ne masum :asigim:
buarada sen nasılsın tatlım nohutunla barıştım arada sen kaynadın kaydirigubbakcemile3
slm kızlar nasılsınız dilnur seni çok özledim tatlım misafirlerden rahat konuşamıyorum oyüzden sessizce gelip gidiyorum kızma neolur
üzülme demiycem olmuyor.Fakat şuna inan bir gün olucak rabbim ol diycek olucak.inan lütfen yıpratma kendini
slm kızlar nasılsınız dilnur seni çok özledim tatlım misafirlerden rahat konuşamıyorum oyüzden sessizce gelip gidiyorum kızma neolur
çok yıprandım canım herşeyi bırakmak istiyorum eşimi bile şuan bırakıp gitmek istiyorum sanki her şey çocukmuş benim için olmuyo işte elimde değil herkese küsüyorum
kendini sakın kusturme ısyan da etme kotu dusunme rabbım en hayırlı zamna ne zamansa o zaman verecektır.sıkıntıya gırdıkce bız kendımızde psıkolojıkman engellıyorumusuz cnm .:1hug:
oooohh ne güsel alkisalkisalkisalkisalkisalkisben iyiyim canım ne yapim evdeyim işleri yaptık sabah şimdi oturuyos nohutumla.akşam olsunda babamız gelsin diye bekliyos
küstük sana bizi öslemedinmi roziş teyzoşşakkıdışakkıdı
hem kist hemde adet söktürücü canım bence kullan içeriyi temizliyo diye düşünüyorum ben alkisalkisalkisarkadaşlar bu soğan kürü kistler içinmi bende kist felan yok yinede yapayımmı
hoşgeldin hemşo Şenizslm kıslarrrrrr nassınızzz
sağol canım ama yapamıyorum işte
sekerkiz bugün hiç slm sabah yok senden
hoşgeldin hemşo Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?