Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

olmuyo işte beryalll olmuyooo tam iki sene olacak neredeyse ve hep aynı yöntemler yok işte

canım belki yumurtaların geç çatlıyodur yada çatlamıyodur.ilaç kullansana doktoruna danışıp.ben yumurta çalıştırıcı ilaç ve yumurta çatlatıcı iğneyle hamile kaldım .

varlığın öyle bir sevinçki burnumda çilekli sakızımın kokusu
dertlerimi sayfa sayfa savurdum mümkünSe gelmesin yenisi
zaman ne demek adını sende unuttum biliyorsa söylesin birisi
gel saklanalım hiçbir ayrılık bulmasın bizi

ne tatlışey gerçekten dimi yavrum ya bayılıyorum ne masum :asigim:
buarada sen nasılsın tatlım nohutunla barıştım arada sen kaynadın kaydirigubbakcemile3
ben iyiyim canım ne yapim evdeyim işleri yaptık sabah şimdi oturuyos nohutumla.akşam olsunda babamız gelsin diye bekliyos
slm kızlar nasılsınız dilnur seni çok özledim tatlım misafirlerden rahat konuşamıyorum oyüzden sessizce gelip gidiyorum kızma neolur

küstük sana bizi öslemedinmi roziş teyzoşşakkıdışakkıdı

üzülme demiycem olmuyor.Fakat şuna inan bir gün olucak rabbim ol diycek olucak.inan lütfen yıpratma kendini

çok yıprandım canım herşeyi bırakmak istiyorum eşimi bile şuan bırakıp gitmek istiyorum sanki her şey çocukmuş benim için olmuyo işte elimde değil herkese küsüyorum

slm kızlar nasılsınız dilnur seni çok özledim tatlım misafirlerden rahat konuşamıyorum oyüzden sessizce gelip gidiyorum kızma neolur

yok kızmıyorum canım sadece merak ettim gelip konuşmadan niye gittiğini neyse sorun değil bir rep veriirsin geçer :jeyyar:

çok yıprandım canım herşeyi bırakmak istiyorum eşimi bile şuan bırakıp gitmek istiyorum sanki her şey çocukmuş benim için olmuyo işte elimde değil herkese küsüyorum

kendini sakın kusturme ısyan da etme kotu dusunme rabbım en hayırlı zamna ne zamansa o zaman verecektır.sıkıntıya gırdıkce bız kendımızde psıkolojıkman engellıyorumusuz cnm .:1hug:

ben iyiyim canım ne yapim evdeyim işleri yaptık sabah şimdi oturuyos nohutumla.akşam olsunda babamız gelsin diye bekliyos

küstük sana bizi öslemedinmi roziş teyzoşşakkıdışakkıdı
oooohh ne güsel alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bende yemek yapıyom canım ya kayın valide hala yok kayınpeder başıma kaldı oyüzden erkenden yemek işini falan haletmek zorunda kalıyom

arkadaşlar bakın böyle yazıyo bu soğan kürü için........SOĞAN KÜRÜ adetin bitiminden en erken 7 gün sonra başlanır yani anlamadım nasıl ne dem istiyo salaklaştım iyice valaha

sağol canım ama yapamıyorum işte

haklısın bende senın gıbı umutsuzluga dustugum anda bışeyler ol ve hala cocugum yok ama en azında rabbımın yanımda oldugunu herkes gıbı benıde sevındırecegını dusundum ogun bugundur umutsuzluk yok at kafandan bak bu sekılde yaparsan herseyın ıyısını dusunursen emın ol hersey yoluna gırer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…