canım öle deme .gelecek meleğin ama azcık naz yapıyo annesine
canım benim affettik tabi.gel oynayın nohutla haydi.seni bekliyo tayzesigamyoncuiremsu
ilk başlangıç kürü 15 gün canım herhangi bir gün başlayabilirsin
sonra 4 veya 5 kez adetine 10 gün kala 10 gün şeklinde devam edip öyle incire başlansa daha iyi olurmuş ama yinede sen bilirsin tabi herkesin bünyesi farklı belki çabuk etkisini gösterir
ilk başlangıç kürü 15 gün canım herhangi bir gün başlayabilirsin
sonra 4 veya 5 kez adetine 10 gün kala 10 gün şeklinde devam edip öyle incire başlansa daha iyi olurmuş ama yinede sen bilirsin tabi herkesin bünyesi farklı belki çabuk etkisini gösterir
evet canım beyaz soğan olacak kırmızı veya mor olmayacakhımm anladım dilnurcum o zaman ben yarın başlıyayım beyz soğan olacak dimi hani dış kabuğuda beyz olan soğandan
Bende başlamayı düşünüyorum canım ama sabahalrı nasıl yapacam onu bilmiyorum işe geliyorum ya. günde bir kere yapsam olmazmı acaba biliyomusun tatlım :uhm:
beryal canım inş naz yapıyodur ama ne zaman gelecek canım yaaa artık sabrım tükeniyo her şeyi bırakıp gitmek istiyorum senağlama
bak aldığım oyuncağı nasılda sevdi affeder hemen teyzesini o :jeyyar:
dilnur heralde bu bana yaptığın ticker hiç ilerlemeyecek hep sıfır kalacak senağlama
ne tatlışey gerçekten dimi yavrum ya bayılıyorum ne masum :asigim:oyyy yerim ben sizi:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?