Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

inş yarabbim okadar herkesede dua ediyorum ki vallaha yarabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmaz inş :Saruboceq:

Bende başlamayı düşünüyorum canım ama sabahalrı nasıl yapacam onu bilmiyorum işe geliyorum ya. günde bir kere yapsam olmazmı acaba biliyomusun tatlım :uhm:

beryal canım inş naz yapıyodur ama ne zaman gelecek canım yaaa artık sabrım tükeniyo her şeyi bırakıp gitmek istiyorum senağlama

hımm anladım dilnurcum o zaman ben yarın başlıyayım beyz soğan olacak dimi hani dış kabuğuda beyz olan soğandan
evet canım beyaz soğan olacak kırmızı veya mor olmayacak
2 bardak klorsuz suyu önce kaynat sonra orta boy soğanı 4 veya 6 ya böl içine atıp 5 dk kaynat süz ılık olarak iç
ama hiç koklamadan dik gitsin ve arkasından meyva yemeni tavsiye ederim canım tadını aldığın zaman pek hoşlanmassın ama öyle yaparsan bişey anlaşılmıyo ben rahat içiyorum :içelim:

ıki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.

Bende başlamayı düşünüyorum canım ama sabahalrı nasıl yapacam onu bilmiyorum işe geliyorum ya. günde bir kere yapsam olmazmı acaba biliyomusun tatlım :uhm:

canım onun söylediğine göre 2 şekli var biri sabah-akşam birde öğle-akşam şeklinde
sanırım her halukarda sabah ve öğleni kaçırıyorsun dimi
2 kez içmem şart sanırım çünkü öyle diyor
bence ne yap biliyomusun bu kürü aç karnına içmek gerekiyor ya bir eve geldiğinde yap yemekten 10dk önce iç birde yatarken yap hiç yapmamaktan iyidir tabi uğraşabilirsen canım :içelim:

beryal canım inş naz yapıyodur ama ne zaman gelecek canım yaaa artık sabrım tükeniyo her şeyi bırakıp gitmek istiyorum senağlama

sakın isyan etme tatlım bana bak ben 29 yaşındayım 4 yıllık evliyim ve daha yeni bebeğim oluyo .bu arada solyumurtalığım alındı ve tek yumurtalığımla hamile kaldım sakın yılma pes etme gelecek ben biliyorum .sen inan geleceğine.adet olduğun günü bir diye say 10 ve 24 üncü günler arası gün aşırı ilşkide bulunun .yumurtlama günlerini yakalamaya çalışın canım.:1hug:

dilnur heralde bu bana yaptığın ticker hiç ilerlemeyecek hep sıfır kalacak senağlama

olmuyo işte beryalll olmuyooo tam iki sene olacak neredeyse ve hep aynı yöntemler yok işte

isyan etmiyorum ama sabrım kalmadı artık çok umutsuz çok mutsuz oluyorum hayata küstüm yine

dilnur heralde bu bana yaptığın ticker hiç ilerlemeyecek hep sıfır kalacak senağlama

üzülme canım ya napalım bak beryale sabretmiş kazanmış bizde kazanmalıyız bu sınavı pes etmek yok güçlü ol canım lütfen :teselli:
Allahım inşallah birgün bizimde yüzümüzü güldürecek :Saruboceq::Saruboceq:

hiç bi sorun yok en korkutucu en stresli filmi bile çektirdim oda tertemiz neden olmuyooo bilmiyorum stresle alakası yok bu ay hiç stres yapmadım hiç aklıma bile gelmedi yine yok yok yok

slm kızlar nasılsınız dilnur seni çok özledim tatlım misafirlerden rahat konuşamıyorum oyüzden sessizce gelip gidiyorum kızma neolur

dr bana da bu ay klomen verdı ve yumurta takıbı yapacak gecen ay yumurtam erken çatladı ve bu ay adet oldum maalesef bakalım onumuzdekı ay hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…