hoşbulduk be ya iyiyim sen nasılsın be yahg be ya nasılsınkaydirigubbakcemile5
saol anacımhoş geldım hayatımmm
anam öğlene kadar iyiydim yemeğe gittim geldim şuan ayaklarım titriyor odeğil uyku bastırdı birdende valla hehoşgeldin canım nasılsın bakalım kaydirigubbakcemile5
escales h.g canım nasısın
geçmiş olsun canım :teselli:vücudunun direncimi kalmadı kendine bakmıyormusun yoksa :mymeka:kızlar yemeğe gittim geldim sanki dizlerimin bağı çözüldü neden oldum anlamadım birden bacaklarım titriyor resmen
say ana:dance:m say su gıbı aksın zamanda sende hamiş ol inşallaaaaahhhh emiiiiiiiiiiiiii amiinnnn
sağol canım hepimiz iyi olalım hep beraber :teytey:hihoyyyttabiki canım relax relax kaydirigubbakcemile2
bende iyiyim valla nedense kaydirigubbakcemile3[/QUO
aman hep ıyı ool sekerımm :teytey:
kızlar yemeğe gittim geldim sanki dizlerimin bağı çözüldü neden oldum anlamadım birden bacaklarım titriyor resmen
kızzzz sumos neredesiiiiin
olmuş evet şekerim
teşekkürler güzelim.hihoyyyt
arkadaşlar hadi ben kaçtım bu arada nilüfer hamiş ya oda incir kürü yapmıştı eğer görürseniz bana detaylarıyla yazsın ne zaman kaç gün uygulamış onların hepsini yazsın ne olur söyleyin ok hadi kendinize iyi bakın
pek umudum yok ama sayıom gel teskere geeeeeeeeeeeeel bebek teskeresi gel
canım sen az önce sogan kürünü sormadınmı benmi yanlıs hatırlıyorum.sogan küründen sonra incir kürünü yaparsan daha iyi oluyormus ibrahim saracoglu öyle diyor
valla bilmiyorum gülüm biraz da hantallaştım heralde ondan olsa gerek şekerkızın dediği gibi hızlı yürüdüm heralde ondan olmuş olabilirgeçmiş olsun canım :teselli:vücudunun direncimi kalmadı kendine bakmıyormusun yoksa :mymeka:
cnm hıslı yurudun ozamanda oluo yada azına tatlı bışıy at kan sekerın oynamışdaolabılır
canlarım ben çıkıyorum .öpüldünüz.
güle güle canım :a015:canlarım ben çıkıyorum .öpüldünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?