ayyyyyyyyyyyyyyy ozaman dile benden ne dilersen yaparım cnmmmmmmmmmm
4.tahmin selra
He valla daha biter bitmez devam çalışmaya.Amin canım topikteki tüm arkadaşlarımız için inşallah hepimizin gönlüne göre :CüvCüv::ecrin_bebek:çalış anam çalış aynen devam paraylan deılya bu:) rabbım gönlune gore versın
Allah gölüne göre versin canım bence bu tahminlerin içine kendinide koymalısın kaydirigubbakcemile5ben bu ay beş tahmin yaptım bakalım bekleyip görcez artık
ben kactım görüsürüz.dil nur cum bugün hic konusamadık öpt canımkaydirigubbakcemile3
NİYE CIKION Kİ KONUŞUYODUK:çok üzgünüm:
evet canım ya ne yapalım yine gel emi :a015:ben kactım görüsürüz.dil nur cum bugün hic konusamadık öpt canımkaydirigubbakcemile3
Kıslar kasıgım cok agrıoo farlutala basladım bugun. Yarın testlerİ yaptırcam bakem baska bı sorun cıkmıycak ınsallah dua edın canlarım bea
canım ev kadınlıgı böyle bir sey emekciyiz anlayacagın yemek temizlik ütü bulasık cocuk kocis hep bunlardan sorumlu müdürüm.imza bekliyorlar onay icin gideyim halledeyim.sonra tuvalet banyo temizligi hakkında bir toplantıya girecegim.onun icin yannnni cıkıyorum.önemli isim olmasaydı neyseeee.kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
inşallah çıkmaz anacım doktor bu farlutali sana adet söktürsün düzene soksun diye verdi değilmi canım benim
hım neyse ısın cokmuş sekerım ısıne bak ozaman baska zaman konuşurus....
canım ev kadınlıgı böyle bir sey emekciyiz anlayacagın yemek temizlik ütü bulasık cocuk kocis hep bunlardan sorumlu müdürüm.imza bekliyorlar onay icin gideyim halledeyim.sonra tuvalet banyo temizligi hakkında bir toplantıya girecegim.onun icin yannnni cıkıyorum.önemli isim olmasaydı neyseeee.kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
selra gene gelllllllllllllll:ecrin_bebek:
valla aysencim selranın dediği gibi sende bayağa azim var bizden önce sen olmıyasın hamiş anacım ben ilk başında senden bekliyorum valla bebiş haberini heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?