Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

valla aysencim selranın dediği gibi sende bayağa azim var bizden önce sen olmıyasın hamiş anacım ben ilk başında senden bekliyorum valla bebiş haberini heee

Kıslar kasıgım cok agrıoo farlutala basladım bugun. Yarın testlerı yaptırcam bakem baska bı sorun cıkmıycak ınsallah dua edın canlarım bea

NİYE CIKION Kİ KONUŞUYODUK:çok üzgünüm:

canım ev kadınlıgı böyle bir sey emekciyiz anlayacagın yemek temizlik ütü bulasık cocuk kocis hep bunlardan sorumlu müdürüm.imza bekliyorlar onay icin gideyim halledeyim.sonra tuvalet banyo temizligi hakkında bir toplantıya girecegim.onun icin yannnni cıkıyorum.önemli isim olmasaydı neyseeee.kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Kıslar kasıgım cok agrıoo farlutala basladım bugun. Yarın testlerİ yaptırcam bakem baska bı sorun cıkmıycak ınsallah dua edın canlarım bea

inşallah çıkmaz anacım doktor bu farlutali sana adet söktürsün düzene soksun diye verdi değilmi canım benim

hım neyse ısın cokmuş sekerım ısıne bak ozaman baska zaman konuşurus....

allah kolaylık versin canım sana ev işi valla zor ben pazarları bitiyorum valla

valla aysencim selranın dediği gibi sende bayağa azim var bizden önce sen olmıyasın hamiş anacım ben ilk başında senden bekliyorum valla bebiş haberini heee

yokkkkkkkkkkkk be canım bendden bu aylık ümit.Hastalancam çünkü kasıklarım ağrıyokafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…