canım onun söylediğine göre 2 şekli var biri sabah-akşam birde öğle-akşam şeklinde
sanırım her halukarda sabah ve öğleni kaçırıyorsun dimi
2 kez içmem şart sanırım çünkü öyle diyor
bence ne yap biliyomusun bu kürü aç karnına içmek gerekiyor ya bir eve geldiğinde yap yemekten 10dk önce iç birde yatarken yap hiç yapmamaktan iyidir tabi uğraşabilirsen canım :içelim:
Kızlar hadi benim işim var siz ne yapıyorsunuz da ne diye kimseden çıt yok he illa hamile olmasımı lazım burdada sesçıksın bakem kızcam he size şimdi dur benim oklavam nerde bakem anam oklavamda çıkmadı bende kızayım ozaman size
Kızlar gene susmuşlar
canım cevap yazmışşın teşekkür edeim araziye çıkmıştım yeni geldim şimdi gördüm yazdıklarını.Valla denemediğim şey kalmadı nerdeyse bide bunu denemek istiyorum bakalım sabah biraz daha erken kalkıp yapmaya çalışıcam artık sabah sabahda nasıl içilir bilmem ama tadı kötüdür heralde :bbo:
AYNEN ÖYLE ANACIM HERKES SUSTU GEL ANACIM BİZ BİR HALAY ÇEKELİM BEN SIKILDIM VE UYKUM GELDİ VALLA :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:hooray::hooray::sm_cool::sm_cool:
ddeyz yarı meslektaş sayılırız galiba bende bu soğan kürünü sabah kalkar kalkmaz koyucam ocağa kalvaltı hazır olana kadar soğutursam deniycem soğumazsa işe getircem napıyım aç tok sabah farketmez napıyım akşam zaten yaparım
deyz ben 1 kere yapmıştım bi dikişte içersen o kadarda kötü değildi tekrarladıkta daha kötü olurmu bilmem
Been geldımmm slm kıslarr
bende tekrar geldim duramıyom buraya bakmayınca hihoyyytOhhooo slm bıle verenınız yok arkıdesler yasıomusunuzzz alooooo
hoşgeldiiiinnnn şeniz
dezycim tadı okadarda kötü değil canım ya tıka burnunu iç ama hemen arkasından ağzına bir meyve atsan daha iyi olur ister istemez soğan tadı pek hoşuna gitmiyo insanın bende nefes bile almadan atıyom ağzıma hiç bişey anlamıyom valla gayet rahat içiyom valla :içelim:hoşgeldiiiinnnn Şeniz
bende tekrar geldim duramıyom buraya bakmayınca hihoyyyt
dezycim tadı okadarda kötü değil canım ya tıka burnunu iç ama hemen arkasından ağzına bir meyve atsan daha iyi olur ister istemez soğan tadı pek hoşuna gitmiyo insanın bende nefes bile almadan atıyom ağzıma hiç bişey anlamıyom valla gayet rahat içiyom valla :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?