Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ben bu akşamdan itibaren soğana başlayım 3 ay yapayım diyorum nasıl olsa hamileliğe kötü etkisi yokmuş hatta yaparken hamile kalanlar bile varmış ben bu aralar hamilleiğe değilde adet olamadığıma takığım

canım cevap yazmışşın teşekkür edeim araziye çıkmıştım yeni geldim şimdi gördüm yazdıklarını.Valla denemediğim şey kalmadı nerdeyse bide bunu denemek istiyorum bakalım sabah biraz daha erken kalkıp yapmaya çalışıcam artık sabah sabahda nasıl içilir bilmem ama tadı kötüdür heralde :bbo:

Asıl burda hamile değil olmayanların sesi çıkması lazım onlar mutlu mesutlar dahada çok mutlu olsunlar. Ama biz birbirimize çare oluyoruz

Kızlar gene susmuşlar

AYNEN ÖYLE ANACIM HERKES SUSTU GEL ANACIM BİZ BİR HALAY ÇEKELİM BEN SIKILDIM VE UYKUM GELDİ VALLA :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:hooray::hooray::sm_cool::sm_cool:

ddeyz yarı meslektaş sayılırız galiba bende bu soğan kürünü sabah kalkar kalkmaz koyucam ocağa kalvaltı hazır olana kadar soğutursam deniycem soğumazsa işe getircem napıyım aç tok sabah farketmez napıyım akşam zaten yaparım

:teytey:
:teytey::teytey::teytey:çekelim canım stresi atalım dimi ya

deyz ben 1 kere yapmıştım bi dikişte içersen o kadarda kötü değildi tekrarladıkta daha kötü olurmu bilmem

mesletaşmıyız canım bilmiyodum sevindim valla ben yüksek mühendisim araziye gittim demin canım çıktı.valla bende deniycem sabahları eğer çare olacaksa 5 dak az uyurum ne olacakki :sm_confused:

deyz ben 1 kere yapmıştım bi dikişte içersen o kadarda kötü değildi tekrarladıkta daha kötü olurmu bilmem

peki işe yaramışmışmıydı canım içeriz artık ardındanda ne bulursak tıkacaz artık ağzımıza cokacimcoook

hoşgeldiiiinnnn Şeniz
dezycim tadı okadarda kötü değil canım ya tıka burnunu iç ama hemen arkasından ağzına bir meyve atsan daha iyi olur ister istemez soğan tadı pek hoşuna gitmiyo insanın bende nefes bile almadan atıyom ağzıma hiç bişey anlamıyom valla gayet rahat içiyom valla :içelim:

deniycem tatlım ne yapalım şifa olsun hepimize yeter valla kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…