Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

cnm catlamamış yumurtam var onun ıçın verdım 3mm kıst ıçın ıste.sokturucu hayatım

anladım cancağızım ben bir şey sorcam ben 3 aydan beri folik asit kullanıyorum ben eşime anlatamadım gitti bir eczacı arkadaşım tavsiye etti bana bir yararı yokmuş bu ilacın eğer olaki bebişe hamile kalırsam onun gelişiminde yarar var değilmi kızlar bebiş olma açısından bir zararı yok değilmi analatamadım gitti ben herife valla

bılmıyorumkı folık asıd hep kullanılır benım bıldıgım cnm genede bılene sor cnm

neyse kızlar ben çıkıyorum hastayım yatıcam en kısa zamanda hamiş haberleri bekliyoruss kendinize iyi bakın

arkadaşlar yaptığınız tahminleri şimdi okudum bekleyip görelim ve umudumuzu kaybetmeyelim..birgün hepimiz anne olacağız inşallah.kaydirigubbakcemile3

Kızlar hadi benim işim var siz ne yapıyorsunuz da ne diye kimseden çıt yok he illa hamile olmasımı lazım burdada sesçıksın bakem kızcam he size şimdi dur benim oklavam nerde bakem anam oklavamda çıkmadı bende kızayım ozaman size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…