Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

günaydın arkadaşlarım nasılsınız bu arada herkesin cuması mübarek duaları kabul olsun inşaallah
canım hoşgeldin nasılsın bebişimiz nasıl
hoşbuldum naber beryalcım nasılsın bebıs nasılll

iyiyiz canım nohutumla kahvaltımızı yaptık işlerimizi yaptık şimdi sizlerle konuşmaya geldik.a.s.

Kızlar bu arada burda çıkmadı ama benin kullanıcı sayfamdaki avatarım kendi resmim..Haberiniz olsun :)

Antalya'yı severim canım güzel bir yer. baksana yarende Antalya'da kalmış. deseniz ya beklide biz bir yerlerde göz göze gelmiş olabilirizkaydirigubbakcemile3

olabilir belkide tanışıyoruz)))
oOooO..süpermişş..bizi unutma ama nilücüm burlarda.. :) boşlama bizi de..

yok hayatım boşlarmıyım hiççç.....gündüzleri işe gelirim ben yine zaten öğlene kadar uyurbizim kız akşamüzeride 4 te giderim eve..annemde burada buhafftaa))))akşamları oke partileri falan...artık benimkide bizi gezdirir dururr..annem çok eğlencelidir benim zaten eşim nezamandır bekliyordu okey çevirmek için)))) sıkı rakiplerde))))üzerine kardeşimde gelince bilmiyom bir hafta 3 bayanı nasıl idare edecek))))hihihi)))

pastaların şekiller çok güzel tatlarını bilmiyorum eminim güzledirarabayı neden yaptın benim oğlumda çok severde arabalı pastaları

pastaların şekiller çok güzel tatlarını bilmiyorum eminim güzledirarabayı neden yaptın benim oğlumda çok severde arabalı pastaları
Oğluma yaptım ben de..Mcqueen hastasıyız da..onu istedi o yüzden.. :)
pastana bakıyorum güzelim...çok güzel bişeye benziyor..yorum az sonra..kaydirigubbakcemile5
mersi cnm,bekliyorumm..

Nilüşüm yorumların için tşk ederim ama öyle bi noktaya parmak bastınki çok doğru olmuş..Bu pastaların yapımı inanki en az 3 saat sürüyoo.. :)
Ama içini soruyosan keki için:5 yumurta,1 brd şeker,1,5 brd un,kabartma tozu,vanilya
Kreması da çok basit bişi istiyosan:3 brdak süte 1 paket ülker içim ekspress puding ve ya crem ole (muzlusu güzel) ve 1 pkt de kremşanti karıştırıp çırp içine üstüne sür..Hem pratik hem de çok lezzetli oluyo..

afferin anacım bunlar ne böyle ..hiç üşenmeden nasıl uğraştınnn))))
pastahane aç valla iyi para kazanırsın çok şekerrrrr.....tebrikler....

Sağol şeker..Bir dilim aşk diye Berna Laçin in bi dizisi wardı,ordaki pastane gibi bi pastanem olması o kadar isterim ki..İnşallah bi gün olurr..

)))))ben seni tekrar tebrik ederim...bende pratik tarif çokkk canımcım isteyen varsa puaçasından kekine tartına kadar...az malzeme pratik uygulama...))))ben uğraşamam ozaman gülüm yaaa..görüntüsünü çok beğendim ama ç.ok güzel

Bi de canım o barbie li pastanın bebeği war ya pasta için özel belden aşağısı yok çubuk yapmışlar sen etek kısmını pastadan yapıp onu batırıyosun.. :)

Sağol şeker..Bir dilim aşk diye Berna Laçin in bi dizisi wardı,ordaki pastane gibi bi pastanem olması o kadar isterim ki..İnşallah bi gün olurr..

)))biliyorum o diziyi canım..pastahane ççok şirindi.çikolataları falan ünlüydü yanılmıyorsam)))işallahh sende amacını gerçekleştirirsin)))

Ben aslında pasta yapıp malzeme parasını alıp karını burs olarak veriyorum..Antalya dan olsan istediğin zaman yapardım sana..Kargoyla yollamak biraz zor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…