canım hoşgeldin nasılsın bebişimiz nasılgünaydın arkadaşlarım nasılsınız bu arada herkesin cuması mübarek duaları kabul olsun inşaallah
hoşbuldum naber beryalcım nasılsın bebıs nasılll
canım hoşgeldin nasılsın bebişimiz nasıl
iyiyiz canım nohutumla kahvaltımızı yaptık işlerimizi yaptık şimdi sizlerle konuşmaya geldik.a.s.
selamun aleykumm kıslarr cumanız mubarek olsun dualarınız kabul olsunn
canım hoşgeldin nasılsın bebişimiz nasıl
iyiyiz canım nohutumla kahvaltımızı yaptık işlerimizi yaptık şimdi sizlerle konuşmaya geldik.a.s.
deneme..
Antalya'yı severim canım güzel bir yer. baksana yarende Antalya'da kalmış. deseniz ya beklide biz bir yerlerde göz göze gelmiş olabilirizkaydirigubbakcemile3
oOooO..süpermişş..bizi unutma ama nilücüm burlarda.. :) boşlama bizi de..
Oğluma yaptım ben de..Mcqueen hastasıyız da..onu istedi o yüzden.. :)pastaların şekiller çok güzel tatlarını bilmiyorum eminim güzledirarabayı neden yaptın benim oğlumda çok severde arabalı pastaları
mersi cnm,bekliyorumm..pastana bakıyorum güzelim...çok güzel bişeye benziyor..yorum az sonra..kaydirigubbakcemile5
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=8030
Kıslaarr arzu eden pastalarıma burdan bakabilir,sölemesi ayıptırr.. :)
afferin anacım bunlar ne böyle ..hiç üşenmeden nasıl uğraştınnn))))
pastahane aç valla iyi para kazanırsın çok şekerrrrr.....tebrikler....
Sağol şeker..Bir dilim aşk diye Berna Laçin in bi dizisi wardı,ordaki pastane gibi bi pastanem olması o kadar isterim ki..İnşallah bi gün olurr..
Ben aslında pasta yapıp malzeme parasını alıp karını burs olarak veriyorum..Antalya dan olsan istediğin zaman yapardım sana..Kargoyla yollamak biraz zor :))))))ben seni tekrar tebrik ederim...bende pratik tarif çokkk canımcım isteyen varsa puaçasından kekine tartına kadar...az malzeme pratik uygulama...))))ben uğraşamam ozaman gülüm yaaa..görüntüsünü çok beğendim ama ç.ok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?