bende ortaokuldan üniversiteye gidene kadar antalyadaydım .çağlayanda okudum ben)))))belalı okul))).birsürü arkadaşım var orada heryaz görüşürüz neredeyse...gerçi geçen yaz balayındaydım gidemedik ama olsun...
buarada pazar günü antalyadan bi arkadaşım bana geliyor ..artık kardeşim hatta arkadaştan öte çok değer verdiğim dostum...birhafta bizdee kalacak çook eğlenceli geçecek bu hafta)))))
bende ortaokuldan üniversiteye gidene kadar antalyadaydım .çağlayanda okudum ben)))))belalı okul))).birsürü arkadaşım var orada heryaz görüşürüz neredeyse...gerçi geçen yaz balayındaydım gidemedik ama olsun...
buarada pazar günü antalyadan bi arkadaşım bana geliyor ..artık kardeşim hatta arkadaştan öte çok değer verdiğim dostum...birhafta bizdee kalacak çook eğlenceli geçecek bu hafta)))))
Ben burdayım kız walla.cevap da yazdım sana.. :)
herkese hayırlı cumalarrrrrr .....bende antalyada 4 yıl kaldımmmm...burnumda tütüyoooo..
Canım konuşmaların altında alıntı yap ın yanında MQ yazıyo ya alıntı yapmak istediğin mesajlarda ona tıklayıp cevap yaz ı tıklıyosun..kızlarya bu toplu şekilde cevap işini nasıl yapıyorsunuz ben bilmiyorum da burdan kopup sitedede araştıramıyorum
hb. canım ...idare ediyom bel ağrısı na devammm...çıkıp biraz dua larımı edicemmm ...öğleden sonra gelirim..inşyarenb hg. nasılsın?sanada hayırlı Cumalar...
arkadaşlar gidip biraz dua edicem ......isteyen varmıııı))
küstüm benim adımı yazmamışsınsinemis,sekerkız,mavigözlü,huzeyfe,belenay,angel_eda,vildan83,yadel,yasemennnn,sultan,smhsmh,claire,yadel,pinkrose,papatya,merveburc,benbilirim,dilnur,dyd,selra,
sara,melike25,kayra,sessizdeniz,tatlibebek,escales,gize,iklimtuana,abyosun,dilnur,okyanus veeeeee adını sayamadığım kızlar sizler nasılsınız
sadece son 10 sayfaya baktım canımgünaydın hoş geldin
çok geçmişe takılma
evet ordaydı biraz geç geldim amaabyosun, claire, empty002, hakca, NILUFERSAHH, nilüfer79, nsb, papatya_1979, yeb2004 kızlar hepiniz geçmiştemisiniz yaaaa
eminim çok güzel olacaktır orda olmak isterdim ama malesefBu arada yarın Antalya daa..Cam piramit in bahçesindee BAHAR ŞENLİĞİMİZ warr..Herkesi bekleriizz..Sabah 9 dan gece 10 na kadar..Kendi yaptığımız yemekleri pastaları börekleri satacağızz..Çocuklar için eğlencelerr..uçurtmalar.. ve daha bisürü şey..Tüm gelir öğrenci bursu olarak kullanılacaktırrr...beklerizz..:icecream:
tşk ederim bak yaptım oldumu nasıl yapıyorsunuz diye düşünüp duruyordum çok saolCanım konuşmaların altında alıntı yap ın yanında MQ yazıyo ya alıntı yapmak istediğin mesajlarda ona tıklayıp cevap yaz ı tıklıyosun..
h.g canım cuman mubarek olsunhb. canım ...idare ediyom bel ağrısı na devammm...çıkıp biraz dua larımı edicemmm ...öğleden sonra gelirim..inş
küstüm benim adımı yazmamışsın
sadece son 10 sayfaya baktım canım
evet ordaydı biraz geç geldim ama
ben ben ben
ekleyim hemen canımmkızlar bu arda umut listesinde adımı göremedim... benide eklermisiniz...
günaydın canım seninde cuman mübarek olsun
günaydın kızlarrrrrr
oyy yerim ben onu.seninde anneler günün kutlu olsun canım .sağolun kızlarrrr ben çok iyiyim dün doktara gitmiştim serdarım çok sağlıklıymışçok şükür hepinize selam söyledi teyzelerimin anneler günü şimdiden kutlu olsun dedi size bu çiçekleri gönderdia.s.a.s.a.s.
hoşgeldin canımmmmmmmmmmmgünaydın kızlar bi geçmişe bakıp bide rep dağıtıp eleyim
ne güzel çok hayırlı bir şey yapıyosunuz tebrikler allah kabul etsin şimdiden inşallahBu arada yarın Antalya daa..Cam piramit in bahçesindee BAHAR ŞENLİĞİMİZ warr..Herkesi bekleriizz..Sabah 9 dan gece 10 na kadar..Kendi yaptığımız yemekleri pastaları börekleri satacağızz..Çocuklar için eğlencelerr..uçurtmalar.. ve daha bisürü şey..Tüm gelir öğrenci bursu olarak kullanılacaktırrr...beklerizz..:icecream:
canım her mesajın altında alıntı yap yazan yerin yanında no yazıyo almak istediğin mesajları oraya bas al en son alacağın mesaja alıntı yapa bas hepsi geliyokızlarya bu toplu şekilde cevap işini nasıl yapıyorsunuz ben bilmiyorum da burdan kopup sitedede araştıramıyorum
küstüm benim adımı yazmamışsın
sadece son 10 sayfaya baktım canım
evet ordaydı biraz geç geldim ama
ben ben ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?