Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlarya bu toplu şekilde cevap işini nasıl yapıyorsunuz ben bilmiyorum da burdan kopup sitedede araştıramıyorum

Antalya'yı severim canım güzel bir yer. baksana yarende Antalya'da kalmış. deseniz ya beklide biz bir yerlerde göz göze gelmiş olabilirizkaydirigubbakcemile3

oOooO..süpermişş..bizi unutma ama nilücüm burlarda.. :) boşlama bizi de..

kızlarya bu toplu şekilde cevap işini nasıl yapıyorsunuz ben bilmiyorum da burdan kopup sitedede araştıramıyorum
Canım konuşmaların altında alıntı yap ın yanında MQ yazıyo ya alıntı yapmak istediğin mesajlarda ona tıklayıp cevap yaz ı tıklıyosun..

nilüfercim arkadaşın gelince özletme kendini. size iyi eğlenceler...

Yarenn bana da duaa..lüffenn..
Ne güzel bissürü Antalya cı warmışş..Keşke hepiniz burda oolsanız görüşür,tanışırdıkk..

küstüm benim adımı yazmamışsın
günaydın hoş geldin
çok geçmişe takılma
sadece son 10 sayfaya baktım canım
evet ordaydı biraz geç geldim ama
arkadaşlar gidip biraz dua edicem ......isteyen varmıııı))

ben ben ben

eminim çok güzel olacaktır orda olmak isterdim ama malesef ((

Canım konuşmaların altında alıntı yap ın yanında MQ yazıyo ya alıntı yapmak istediğin mesajlarda ona tıklayıp cevap yaz ı tıklıyosun..
tşk ederim bak yaptım oldumu nasıl yapıyorsunuz diye düşünüp duruyordum çok saol

kızlar bu arda umut listesinde adımı göremedim... benide eklermisiniz...
ekleyim hemen canımm

günaydın kızlarrrrrr
günaydın canım seninde cuman mübarek olsun
oyy yerim ben onu.seninde anneler günün kutlu olsun canım .
günaydın kızlar bi geçmişe bakıp bide rep dağıtıp eleyim
hoşgeldin canımmmmmmmmmmm
ne güzel çok hayırlı bir şey yapıyosunuz tebrikler allah kabul etsin şimdiden inşallah
canım her mesajın altında alıntı yap yazan yerin yanında no yazıyo almak istediğin mesajları oraya bas al en son alacağın mesaja alıntı yapa bas hepsi geliyo
arkadaşlar gidip biraz dua edicem ......isteyen varmıııı))

bana da et .nohutumu sağlıkla kucağıma alayım diye .:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…