ekleyim hemen canımm
günaydın canım seninde cuman mübarek olsun
oyy yerim ben onu.seninde anneler günün kutlu olsun canım .
hoşgeldin canımmmmmmmmmmm
ne güzel çok hayırlı bir şey yapıyosunuz tebrikler allah kabul etsin şimdiden inşallah
canım her mesajın altında alıntı yap yazan yerin yanında no yazıyo almak istediğin mesajları oraya bas al en son alacağın mesaja alıntı yapa bas hepsi geliyo
bana da et .nohutumu sağlıkla kucağıma alayım diye .:Saruboceq:
ne demek arkadaşımm yine veririz.beryal nsb rep için çok teşekkür bende size sık sık vericem öptüm canım
kızlar ben çıkıyorum size bol muhabbetler. görüşmek üzere..
nereye gidiyorsun yaaaakızlar ben çıkıyorum size bol muhabbetler. görüşmek üzere..
saol canım benim seninde anneler günün kutlu olsun bebişin doğsun annesine bir demet gül versin annesinin boynuna sarılsın inşallah canım benim[ı][ı]tüm annelerin, anne adaylarının,anne olmak isteyen herkesin anneler günü kutlu olsun.nice anneler gününe[/ı][/ı] :1hug:
h.b canım benimhoşgeldin canımm..senin ve herkesin cuması mübarek olsun..
h.b canım benimhoş geldin canım nasılsın bu gün
seninde cuman mubarek olsun
günaydın hakçacım seninde mübarek olsungünaydın canım seninde cuman mübarek olsun.
kızlarya bu toplu şekilde cevap işini nasıl yapıyorsunuz ben bilmiyorum da burdan kopup sitedede araştıramıyorum
ne demek arkadaşımm yine veririz.
güle güle canım yine gel.görüşemezsek yarına kadar hayırlı haberlerini bekliyorum yarın yaz bize.öptüm kocaman .Şeniz
saol canım benim seninde anneler günün kutlu olsun bebişin doğsun annesine bir demet gül versin annesinin boynuna sarılsın inşallah canım benim
h.b canım benim
h.b canım benim
günaydın hakçacım seninde mübarek olsun
canım altıntının yanında ho diye bir yer var alıntı yapmak istediğin yazıları al ve en son olan yazıya gelince alıntıya bas o zaman toplu alabiliyorsun canım benim
küsmedim canımcım şaka iyiyim sen nasılsın kuzcuğunlaküsme canım arkadaşım benim:1hug: nasılsın iyi misin?
ekleyim hemen canımm
günaydın canım seninde cuman mübarek olsun
hoşgeldin canımmmmmmmmmmm
Hoşbulduk kızlarhoşgeldinnnnkaydirigubbakcemile2
ne demek arkadaşımm yine veririz.
ver canım tşk bende sana veririm
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=8030
Kıslaarr arzu eden pastalarıma burdan bakabilir,sölemesi ayıptırr.. :)
bakıp yorum yapıcam canım bi bakıp geelyim
kızlar ben çıkıyorum size bol muhabbetler. görüşmek üzere..
günaydın toprağım hoşgeldin .
toprak dedim de aklıma geldi escales nerdesin kuzummmmmm
gorusuruz canımcımmmmmm=)kızlar bende çıkıyorum ögleden sonra gelirim yine ben benim kociş gelecek yemek yapmam lazım hemde annem birazdan teftişe gelir ne yapıyorsun sen diye hehehehe
günaydın arkadaşlarım nasılsınız bu arada herkesin cuması mübarek duaları kabul olsun inşaallah
günaydın arkadaşlarım nasılsınız bu arada herkesin cuması mübarek duaları kabul olsun inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?