Bi de canım o barbie li pastanın bebeği war ya pasta için özel belden aşağısı yok çubuk yapmışlar sen etek kısmını pastadan yapıp onu batırıyosun.. :)
bu arada benbilirim h.b canım nasılsın bakalım nasıl gidiyo gittinmi dr değerin yükselmiştir inş rufeyda sen nasılsın canım alara gizee suluzehra daha diğerleri nasılsınız
Ben aslında pasta yapıp malzeme parasını alıp karını burs olarak veriyorum..Antalya dan olsan istediğin zaman yapardım sana..Kargoyla yollamak biraz zor :)
:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey allah iyiliğini versin sumos kıs bende çok dikkat edişyom suluzehra yazmayım diye
sule zehra kıs onun adı
ESCALES-k.a.y.r.a.-mavi gözlü-nilaykisir-nilüfer79-nsb-tatlıbebek-vildangel günaydın dedkkkkkkkkkkk nabersiniz kızlar
hee yaf kız olsunçok istiyom iki bacı olsunlarCanım senin KIZ çıkıyo.. :)
Vildangel in de erkek çıktı..Ben kız istiyodum diye ağlıyo. :) bi kızı war ya 2 kız kardeş olcaklarmış :)
günaydın cnm hoşgeldin hayırlı cumalarESCALES-k.a.y.r.a.-mavi gözlü-nilaykisir-nilüfer79-nsb-tatlıbebek-vildangel günaydın dedkkkkkkkkkkk nabersiniz kızlar
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
benimde dikkatimi çekmişti )))))
Sağol bacuuu..Çıkıyorum şimdi görüşürüz yine..Öptümmnsb canım ellerine sağlık çok güzel pastaların araba olan ve barbili olan çok farklı hamarat gacuuŞeniz
hayırlı cumalar kızlar dualarımız kabul olsun bu mübarek günde inş:1hug:
oh pastalar börekler yapında çaya gelelim valla
tombili canım hoşgeldiiinnnna.s.
ESCALES+, iklimtuana+, k.a.y.r.a.+, mavi_qozlu+, nilaykisir, nsb+, PinkRose+, tombilibu
günaydın hepinizin cuması mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?