Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Bi de canım o barbie li pastanın bebeği war ya pasta için özel belden aşağısı yok çubuk yapmışlar sen etek kısmını pastadan yapıp onu batırıyosun.. :)

hadi yaaa vay anasını....sen aşmışsın canımcım...çok güzel...öyle birisine pasta yaptınmı oyuncakları unutmamak lazım ozaman ..sonra yine yaparsın))))cokacimcoookcokacimcoook

bu arada benbilirim h.b canım nasılsın bakalım nasıl gidiyo gittinmi dr değerin yükselmiştir inş rufeyda sen nasılsın canım alara gizee suluzehra daha diğerleri nasılsınız

:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey allah iyiliğini versin sumos kıs bende çok dikkat edişyom suluzehra yazmayım diye
sule zehra kıs onun adı

Ben aslında pasta yapıp malzeme parasını alıp karını burs olarak veriyorum..Antalya dan olsan istediğin zaman yapardım sana..Kargoyla yollamak biraz zor :)

ayyy keşke olsam valla)))bende yaptırırdım bol bol)))hemde hayırlı işlere paramız gitmiş olurdu canım...allah gönlüne göre versin..

ESCALES-k.a.y.r.a.-mavi gözlü-nilaykisir-nilüfer79-nsb-tatlıbebek-vildangel günaydın dedkkkkkkkkkkk nabersiniz kızlar

:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey allah iyiliğini versin sumos kıs bende çok dikkat edişyom suluzehra yazmayım diye
sule zehra kıs onun adı

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
benimde dikkatimi çekmişti )))))

nsb canım ellerine sağlık çok güzel pastaların araba olan ve barbili olan çok farklı hamarat gacuuŞeniz
hayırlı cumalar kızlar dualarımız kabul olsun bu mübarek günde inş:1hug:

ESCALES sağol tatlım yorumların için..İnşallah bi oğlun olur da yaparız ona da arabalı bi pasta..
Hepiniz öptüm,ben çıkıyorum arkadaşlar.. Allah a emanet olun..hayırlı cumalar tekrar..duayla..

anaaaam butun cadılar buraya toplaşmışşşş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Canım senin KIZ çıkıyo.. :)
Vildangel in de erkek çıktı..Ben kız istiyodum diye ağlıyo. :) bi kızı war ya 2 kız kardeş olcaklarmış :)
hee yaf kız olsunçok istiyom iki bacı olsunlar
gerçi aralarındaki yaş çok fazla ama olsun önemli değil
bakalım hayırlısı olsun yinede
ESCALES-k.a.y.r.a.-mavi gözlü-nilaykisir-nilüfer79-nsb-tatlıbebek-vildangel günaydın dedkkkkkkkkkkk nabersiniz kızlar
günaydın cnm hoşgeldin hayırlı cumalar
ben geçmişi okuyorum henüz geleceğe gelmedim
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
benimde dikkatimi çekmişti )))))

:roflol::roflol: bende ilk günden beri suluzehramı şulezehramı diye dikkatlice baktım ama ilk baktığımda sulu gibi okumuştum:mymeka:

nsb canım ellerine sağlık çok güzel pastaların araba olan ve barbili olan çok farklı hamarat gacuuŞeniz
hayırlı cumalar kızlar dualarımız kabul olsun bu mübarek günde inş:1hug:
Sağol bacuuu..Çıkıyorum şimdi görüşürüz yine..Öptümm

oh pastalar börekler yapında çaya gelelim valla

walla toplaşıp gelin bi gün inşallah,beklerim.. :) oğlumun en sevdiği karakterlerden bi kaçı tombilibular biliyo musun? :) sana merAba ve şimdilik hoşçakal canım..Öptümm

ESCALES+, iklimtuana+, k.a.y.r.a.+, mavi_qozlu+, nilaykisir, nsb+, PinkRose+, tombilibu
günaydın hepinizin cuması mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…