Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

saol cnmŞeniz

gidiyomusun biraz daha kal diycektim kocik telefon etti işten izin almış eve geliyomuş bende gidiyorum tüüüü:bbo:
ne güzel sohbet edecektik yaffşakkıdı

daa karpuz keseceydikkk iyi git bakem cnm ama gel gene muckŞeniz

nsb şu hesap şeyisini nasıl yapıyon ya banada öğret yada eltimle görümcemide hesapla
görümcemin nişanlısının doğum tarihini bilmiyomda eltimle kaynımı yazıyım bi hesapla hayrına yaff
kıs ilk çocuğun oğlan olsun kaynatamızın adını koy senden önce ben doğurursam ben koyarım dedim
oğlan oldu adını koydular her neyse
bana kızıp duruyo senin yüzünden oğlum oldu keşke kızım olsaydı diye
bende sen hiç boşa heveslenme senin ikincinde oğlan dedim fıttırıyo :roflol:

eltimin d. tarihi 03.12.1984 ......kaynım d. tarihi 03.03.1979 hadi gııı bi bakıver hayrına

Kıslar dun doktora gıttım 3gun testlerı yapıldı bırasdan sonuÇları almaay gııdcem dua edın bı sorun cıkmasın canlarım su mubarek cuma gununde butun dualarımız kabul olur ınsallah

kıss vildan nie izin almıs koçişin hayırdırr hasta filan deilya inş yada yasa sey içinmi kıs yoqsaa :jeyyar: sadece sasırdımm
yoq kıs kızın okuluda tatil kocişte sıkılmış çalışa çalışa izin alıyım gezdiriyim sizi dedi
sen ne fenasın yaffkötükedihüso
vildangel gidiyonmu?
malesef cnm gitmem gerek:a015:
daa karpuz keseceydikkk iyi git bakem cnm ama gel gene muckŞeniz

dolapta kesilmiş karpuz var ben ondan yirim sizde bugün bensiz kalın :jeyyar:

günaydın arkadaşlarım nasılsınız bu arada herkesin cuması mübarek duaları kabul olsun inşaallah
amin canım benim
tamam canlar..yorumlarınızı bekliyorumm..
gülüm çok ama çok güzel olmuş
selamun aleykumm kıslarr cumanız mubarek olsun dualarınız kabul olsunn
seninde dualrın kabul aslun canım benim
h.g
hayırlı cumalar hanımlar döktürmüşsünüz gene yetişemiyorum valla
deme gitsin canım ya
sağol şeker..bir dilim aşk diye berna laçin in bi dizisi wardı,ordaki pastane gibi bi pastanem olması o kadar isterim ki..inşallah bi gün olurr..
inşallah canım yakında oda olur ama süper pastaların var

escales-k.a.y.r.a.-mavi gözlü-nilaykisir-nilüfer79-nsb-tatlıbebek-vildangel günaydın dedkkkkkkkkkkk nabersiniz kızlar
hoşgeldin canım

escales sağol tatlım yorumların için..inşallah bi oğlun olur da yaparız ona da arabalı bi pasta..
Hepiniz öptüm,ben çıkıyorum arkadaşlar.. Allah a emanet olun..hayırlı cumalar tekrar..duayla..
amin canım benim allah hayırlısını versin
escales+, iklimtuana+, k.a.y.r.a.+, mavi_qozlu+, nilaykisir, nsb+, pinkrose+, tombilibu
günaydın hepinizin cuması mübarek olsun
saol canım seninde cuman mübarek olsun canım benim
ooo bugun baya kalabalıgız arkadaslar nasılsınız
evet canım valla süper ya
hepinize günaydınlar hayırlı cumalarr escales+, k.a.y.r.a.+, mavi_qozlu, nilaykisir+, nilüfer79+, nsb, pinkrose, pufi, sekerkiz67, tombilibu, vildangel+
sanada hayırlı cumalar canım benim
escalessss gülüm nerelerdesinn neydiyonn
mavişim burdayım geldim

ye bakalım sen özleriz amaaaaa:a015:

kıss vildan nie izin almıs koçişin hayırdırr hasta filan deilya inş yada yasa sey içinmi kıs yoqsaa :jeyyar: sadece sasırdımm

hihihihih:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
onun içinde izin almaz herhal kız geceler torbayamı girdi..ama yinede bilemem yaneeee:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…