saol cnmŞeniz
gidiyomusun biraz daha kal diycektim kocik telefon etti işten izin almış eve geliyomuş bende gidiyorum tüüüü:bbo:
ne güzel sohbet edecektik yaffşakkıdı
sekerkız kayra iklim tombilibu h.g. kıslarr
merhaba cnmsaol canım seninde cuman mubarek olsun sayfalar acılmadı bende yazamadımm yaff
HB CNM BENIM NASILSIN BAKALIM
merhaba cnm
herkese hayırlı cumalarr tüm dualarınız kabul olur inş.:Saruboceq:
merhaba cnm
herkese hayırlı cumalarr tüm dualarınız kabul olur inş.:Saruboceq:
yoq kıs kızın okuluda tatil kocişte sıkılmış çalışa çalışa izin alıyım gezdiriyim sizi dedikıss vildan nie izin almıs koçişin hayırdırr hasta filan deilya inş yada yasa sey içinmi kıs yoqsaa :jeyyar:sadece sasırdımm
malesef cnm gitmem gerek:a015:vildangel gidiyonmu?
daa karpuz keseceydikkk iyi git bakem cnm ama gel gene muckŞeniz
iyiyim canımm nasıl olalımm gene geldik buraya çosuyozz
h.g. Canımm seninde cuman mubarek olsun innşş kabul olurr
nezaman kendımı kötu hıssettsem burda ıyı oluyorum gercekten herkes posıtıv burda
amin canım benimgünaydın arkadaşlarım nasılsınız bu arada herkesin cuması mübarek duaları kabul olsun inşaallah
gülüm çok ama çok güzel olmuştamam canlar..yorumlarınızı bekliyorumm..
seninde dualrın kabul aslun canım benimselamun aleykumm kıslarr cumanız mubarek olsun dualarınız kabul olsunn
h.gselam kızlar
deme gitsin canım yahayırlı cumalar hanımlar döktürmüşsünüz gene yetişemiyorum valla
inşallah canım yakında oda olur ama süper pastaların varsağol şeker..bir dilim aşk diye berna laçin in bi dizisi wardı,ordaki pastane gibi bi pastanem olması o kadar isterim ki..inşallah bi gün olurr..
hoşgeldin canımescales-k.a.y.r.a.-mavi gözlü-nilaykisir-nilüfer79-nsb-tatlıbebek-vildangel günaydın dedkkkkkkkkkkk nabersiniz kızlar
amin canım benim allah hayırlısını versinescales sağol tatlım yorumların için..inşallah bi oğlun olur da yaparız ona da arabalı bi pasta..
Hepiniz öptüm,ben çıkıyorum arkadaşlar.. Allah a emanet olun..hayırlı cumalar tekrar..duayla..
saol canım seninde cuman mübarek olsun canım benimescales+, iklimtuana+, k.a.y.r.a.+, mavi_qozlu+, nilaykisir, nsb+, pinkrose+, tombilibu
günaydın hepinizin cuması mübarek olsun
evet canım valla süper yaooo bugun baya kalabalıgız arkadaslar nasılsınız
sanada hayırlı cumalar canım benimhepinize günaydınlar hayırlı cumalarr escales+, k.a.y.r.a.+, mavi_qozlu, nilaykisir+, nilüfer79+, nsb, pinkrose, pufi, sekerkiz67, tombilibu, vildangel+
mavişim burdayım geldimescalessss gülüm nerelerdesinn neydiyonn
hepinize günaydınlar hayırlı cumalarr ESCALES+, k.a.y.r.a.+, mavi_qozlu, nilaykisir+, nilüfer79+, nsb, PinkRose, pufi, sekerkiz67, tombilibu, vildangel+
yoq kıs kızın okuluda tatil kocişte sıkılmış çalışa çalışa izin alıyım gezdiriyim sizi dedi
sen ne fenasın yaffkötükedihüso
malesef cnm gitmem gerek:a015:
dolapta kesilmiş karpuz var ben ondan yirim sizde bugün bensiz kalın :jeyyar:
yoq kıs kızın okuluda tatil kocişte sıkılmış çalışa çalışa izin alıyım gezdiriyim sizi dedi
sen ne fenasın yaffkötükedihüso
canım çokmu kızdın ben espiri yaptım anacımm yapma nolur mazur gör beni aklımdan gecen bişi yokki sadece espiri yaptın genelde bu tur espirileri sen yaparsın bende sana yaptımm üzüldüm bak şindi yaptıma yazacagıma bin pişman oldumm :çok üzgünüm:
kıss vildan nie izin almıs koçişin hayırdırr hasta filan deilya inş yada yasa sey içinmi kıs yoqsaa :jeyyar:sadece sasırdımm
merhaba iklim cnm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?