Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

neden kendini kötü hissediyosun ne oldu canım

NE BILIYIM CNM 8 AYDIR BEBEIŞ ISTIYORUZ AMA OLMADI BUGUN TEKRARDAN BUTUN TESTLERDEN GECITIM BELLI OLUCAK DUA EDIN BİŞEYCIK CIKMASIN.BU ARALAR NEDENSE ASIRI DERECEDE BEBIŞ ISTOYRUM SANKI KUCAGIMDAYMIŞ GIBI HISSEDIYORUM GALIBA FAZLA KAPTIRDIM.RABBIM BUTUN ANNE OLMAK ISTEYENLERIN DUASINI KABUL EDER İNŞALLAH:Saruboceq:

kızlar kimsenin konuşçağı yok bari bende kaçıyım sonra gene gelirimm

umarımALLAH'ım gönlünden geçeni verir benimde kızım 2 yılda oldu şuanda 2 için uğraşıyorum yumurta yok muş tedavi görücem bu ay üstüne üstlük ben behçet hastasıyım zaman zaman ataklarım oluyor yani üzülme beterin beterin var sen iste ALLAH duyar ve görür senin için hepimiz dua ederiz .

Kıslar dun doktora gıttım 3gun testlerı yapıldı bırasdan sonuÇları almaay gııdcem dua edın bı sorun cıkmasın canlarım su mubarek cuma gununde butun dualarımız kabul olur ınsallah
hayırlısı canım sanırım sana yumurta takibi yapılacak ve çatlatma iğnesi verilecek.
kuşum fatura kesiyorum da oyüzden cevap yazamıyorum ben şükür iyiyim canım benim

hoşgeldin toprağım nasılsın .adet olmadın dimi ??

ben çıkıyom kıslarr biraz canım sıkkınn saat besten sonra gelirim inş göürşürüzz allaha emanet olunn kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın mutlu kalın hamiş kalınn hoşçakalınn dostlarr

neoldu bugün herkezin canı sıkkın üzülmeyin ya kızlar herşey yoluna girer.görüşürüz canım kendini üzme.

mrb hanımlar herkesin cuması mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşAllah.

ismimi şaşıranlar olmuş suluzehra falan:) aslında şule zehra ama üye olurken kabul etmedi şyi bende s yazdım 5 yaşındaki kızımın ismi şule zehra benim hümeyra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…