Slm kızlar benide aranıza alırmısınız
mrb hanımlar herkesin cuması mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşAllah.
ismimi şaşıranlar olmuş suluzehra falan:) aslında şule zehra ama üye olurken kabul etmedi şyi bende s yazdım 5 yaşındaki kızımın ismi şule zehra benim hümeyra
Kızlar bende bebiş istiyorum tedavideyim ama anca ilaç aşamasına gelecez. Şu an ginera kullanıyorum haftaya bitecek bitince adetin 2. günü ilaç tedavisine başlicaz allahım tüm bebiş isteyenlere nasip eder inşallah[/QUOsorunun neymiş
Materyal VAJİNAL AKINTI
Direkt Mikroskobisi . .
Trichomonas vaginalis trofozoid şekilleri görülmedi.
Gram Boyalı Preparat . .
Seyrek PNL ve epitel hücresi ve seyrek clue cell benzeri hücre görüldü.Laktobasil azalmış.Vajen florası bozulmuş.
Kültür Sonucu . .
Az sayıda Laktobasil sp. üredi.
NOT . .
Gr(-) diplokok ve maya hücresi görülmedi.
Bakteriyel vajinoz. Chlamydia ve Üreaplasma açısından değerlendirilmesi uygundur.
merhaba canımmerhaba kıslar nasılsınız bakalım hepinize hayırlı cumalar
yok gülüm olacakmış gibi bir his var bendehayırlısı canım sanırım sana yumurta takibi yapılacak ve çatlatma iğnesi verilecek.
Hoşgeldin toprağım nasılsın .adet olmadın dimi ??
ama yaaaaaaaben çıkıyom kıslarr biraz canım sıkkınn saat besten sonra gelirim inş göürşürüzz allaha emanet olunn kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın mutlu kalın hamiş kalınn hoşçakalınn dostlarr
allah kolaylık versin canım benim yacanım ilk muayenede polikistik over olduğunu söyledi 2. Muayenede yumurtalarımda tembellik olduğunu çatlamaya karşı direnç gösterdiğimi söyledi. Sürekli kontrole gidiyorum benim yumurtlama dönemim adetimin 17. Günü geç yumurtluyomuşum hormon testleri falan hepsini yaptırdık. Eşim de yapılmasıgereken testleri yaptırdı eşimde problem yok. En son muayenede herşeyin normal olduğunu söyledi ginera verdi yumurtalarımın düzenli çalışmasını sağlıcakmış ilaç bitince 3 gün içinde adet olucakmışım 2. Günü tekrar kontrol ve ilaç tedavisine başlarız dedi
Canım ilk muayenede polikistik over olduğunu söyledi 2. muayenede yumurtalarımda tembellik olduğunu çatlamaya karşı direnç gösterdiğimi söyledi. Sürekli kontrole gidiyorum benim yumurtlama dönemim adetimin 17. günü geç yumurtluyomuşum hormon testleri falan hepsini yaptırdık. Eşim de yapılmasıgereken testleri yaptırdı eşimde problem yok. En son muayenede herşeyin normal olduğunu söyledi ginera verdi yumurtalarımın düzenli çalışmasını sağlıcakmış ilaç bitince 3 gün içinde adet olucakmışım 2. günü tekrar kontrol ve ilaç tedavisine başlarız dedi
kızlar bel soğukluğuu ne demek bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?