Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Kızlar bende bebiş istiyorum tedavideyim ama anca ilaç aşamasına gelecez. Şu an ginera kullanıyorum haftaya bitecek bitince adetin 2. günü ilaç tedavisine başlicaz allahım tüm bebiş isteyenlere nasip eder inşallah

yok canım anladık hoş gedin seninde cuman mübarek olsun

Materyal VAJıNAL AKINTI

Direkt Mikroskobisi . .
Trichomonas vaginalis trofozoid şekilleri görülmedi.

Gram Boyalı Preparat . .
Seyrek PNL ve epitel hücresi ve seyrek clue cell benzeri hücre görüldü.Laktobasil azalmış.Vajen florası bozulmuş.

Kültür Sonucu . .
Az sayıda Laktobasil sp. üredi.

NOT . .
Gr(-) diplokok ve maya hücresi görülmedi.
Bakteriyel vajinoz. Chlamydia ve Üreaplasma açısından değerlendirilmesi uygundur.

benneyaptımkibunlar yazıyo hiçbişey anlamadım valla ama vajen florası bozuk ne demek biliyorumda diğerleri kafamı karıştırdı

sonuç ne yani:uhm:

Canım ilk muayenede polikistik over olduğunu söyledi 2. muayenede yumurtalarımda tembellik olduğunu çatlamaya karşı direnç gösterdiğimi söyledi. Sürekli kontrole gidiyorum benim yumurtlama dönemim adetimin 17. günü geç yumurtluyomuşum hormon testleri falan hepsini yaptırdık. Eşim de yapılmasıgereken testleri yaptırdı eşimde problem yok. En son muayenede herşeyin normal olduğunu söyledi ginera verdi yumurtalarımın düzenli çalışmasını sağlıcakmış ilaç bitince 3 gün içinde adet olucakmışım 2. günü tekrar kontrol ve ilaç tedavisine başlarız dedi

hayırlısı canım sanırım sana yumurta takibi yapılacak ve çatlatma iğnesi verilecek.

Hoşgeldin toprağım nasılsın .adet olmadın dimi ??
yok gülüm olacakmış gibi bir his var bende
ama yaaaaaaa
allah kolaylık versin canım benim ya

aynı şeyler bendede var canım üzülme olucak ikimizde burda göbiş atıcaz sadece kafana takmaman lazım.

escales gulum akşama gene girerim sen çıkmadan önce yetişmeye çalışırım sana gülüm okiş ben üzgünüm sen bari üzme tatlı canını bak bebiş varsa oda üzülür annesii hadi ben kaçarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…