Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

evet arkadaşlar idarar yaparken yanma,sık idrara çıkma ve kasıkta ağrı idrar yolu enfeksiyonu belirtileri.şuan bende aynı dertten muzdaripim çünkü.genelde üşütünce oluyormuş.antibiyotik kullanmadan tedavi olmuyor.mecburen doktora gitmek gerekiyor.yada maydanoz suyu da olabilir.gebelik istediğim için ilaç kullanmıyorum doğal yollarla tedavi tercih ediyorum.maydanoz suyunu tavsiye edebilirim arkadaşlar..

Tombilibu canım inşallah dediğin gibi göbek atarız hep beraber offfff bu ayda ginera kullandığım için olmicak. hazirana kaldı tüm ümitlerim

canım çok sıkılıyor kıslarr galiba ben çok sters yaptım nasıl bununla başedicem off kendimi sakinleştiremiyorum.neden böyle oldum yasenağlama senağlama

canım çok sıkılıyor kıslarr galiba ben çok sters yaptım nasıl bununla başedicem off kendimi sakinleştiremiyorum.neden böyle oldum yasenağlama senağlama

ayy üzülmeyin valla insan üzüldükçe kötü hissettikçe hep kötüyü çeker pozitif olalım herşey güzel olur o zaman:sm_cool:

ay sonunda gelebildim kızlar ya kaçgündür patladım bu siteyi böyle yapanın Allah cezasını versin kötükedihüso
vildoşum sayfana yazamıyorum güzelim ya çıldırıcam

Tombilibu canım inşallah dediğin gibi göbek atarız hep beraber offfff bu ayda ginera kullandığım için olmicak. hazirana kaldı tüm ümitlerim

banada enaz üç ay ilacı kullanacaksın dedi dr benimde heralde temmuz - ağustos gibi napalım olsun ya hiç umut olmasa:uhm:

yazdıgımıda sildim vildancım ama alıntı yapmıslar onu silemiyomm özür dilerimm

mavişim hemşerim ortada kızacak bişey yok canım ben anladım zaten şaka söylediğini
kızmadım kırılmadım canım valla o yazdığında bişey yokki neye kızıyım cnm yaa sadece yanlış smiley kullandım özür dilerim
bide ben şakayla gerçeği ayırt ederim cnm anlamıştım bana takıldığını nolur sende gel artık

ben şimdilik çıkıyorum kayracım tekrar geçmiş olsun herkesi öptüm akşama doğru görüşürüz byeeeeeeee

diloşşş hoşgeldin kız seni özledik merak ettik...giremediğini tahmin etmiştim ama yinede merak ettim canımcım...bende tesadüfen başka açılan konuların üzerinden girdim..anasayfayı kesinlikle açmıyorduuuudelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…