bununla ilgili en net biligiyi tabi dr dan alıcaksın ama bu hastalık cinel yolla bulaştığını biliyorum yani eşininde dr a gözükmesi gerekirkızlar bel soğukluğuu ne demek bilen varmı
canım çokmu kızdın ben espiri yaptım anacımm yapma nolur mazur gör beni aklımdan gecen bişi yokki sadece espiri yaptın genelde bu tur espirileri sen yaparsın bende sana yaptımm üzüldüm bak şindi yaptıma yazacagıma bin pişman oldumm :çok üzgünüm:
abuuuu mavişim yok kısmadım niye kızıyım canım benim ben anladım espiri yaptığını bebişim falla aha şimdi bende çok üzüldüm yaaa gel lütfen:teselli:
canım çok sıkılıyor kıslarr galiba ben çok sters yaptım nasıl bununla başedicem off kendimi sakinleştiremiyorum.neden böyle oldum yasenağlama senağlama
Tombilibu canım inşallah dediğin gibi göbek atarız hep beraber offfff bu ayda ginera kullandığım için olmicak. hazirana kaldı tüm ümitlerim
yazdıgımıda sildim vildancım ama alıntı yapmıslar onu silemiyomm özür dilerimm
ben çıkıyom kıslarr biraz canım sıkkınn saat besten sonra gelirim inş göürşürüzz allaha emanet olunn kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın mutlu kalın hamiş kalınn hoşçakalınn dostlarr
escales gulum akşama gene girerim sen çıkmadan önce yetişmeye çalışırım sana gülüm okiş ben üzgünüm sen bari üzme tatlı canını bak bebiş varsa oda üzülür annesii hadi ben kaçarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?