Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ay sonunda gelebildim kızlar ya kaçgündür patladım bu siteyi böyle yapanın Allah cezasını versin kötükedihüso
vildoşum sayfana yazamıyorum güzelim ya çıldırıcam

niye yazamıyon canım:teselli:
öncelikle hoşgeldin canımın içi:sm_cool::teytey:

güle güle tombilibuu byeeee

kıs nilüfer mavigözlüyü kırdım istemeden üzüldüm şimdi 5 e kadar gelmezse eğer canı sıkkın sıkkın dolaşacak
allahım ben hep yanlışların adamıyım yanlış smiley yüzünden yanlış anlaşıldım ve kalp kırdım yine yaaa

canım sen hangi ilacı kullanıyorsun

ben klomene başlıycam reglimin 5 günü yumurta çalışsın diye sonra bakıcak duruma göre 6 ay 1 sene falan dedi dr çünki benim başka ilaçlarıda kullanmam gerekiyor ben hem kadın doğum hemde dermetoloji dr tarafından takipteyim canım

Anladım canım klomeni ben geçen ay kullandım şimdi dediğim gibi ginera kullanıyorum allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah

yok ya takmayın kafanıza...herkez karşısındakini düşünüyor nekadar güzel insanlarla birlikteyim valla bu toppiği nerden buldum bilmem dahada çok seviyorum burayı ve tabi sizleri....
takmayın kafanıza canımcım oda seni kırdım diye üzülüyordu vallahi)))))ben denk gelirsem söylerim anacım özelden yaz bebişim istersen...

canım niye canın sıkkın ne oldu kuşummmm
merhaba kıslar nasılsınız bakalım hepinize hayırlı cumalar
beloşum nasılsın biz iyiyiz oğluşumla.
kıslar benim sonuçlar çıktı sanırım tlf açıcam şimdi uff heyecan yaptım
ayyyy anlatsana kız ne çıktı
hoşgeldin canım nasılsın bakalım .
amin canım .hayırlısı olsun .
merhaba kıslar nasılsınız bakalım hepinize hayırlı cumalar
seninde cuman mübarek olsun tatlım .
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar...

hayırlı cumalar canım

takmadanda duramıyorki insan valla benim aklımdan hiç çıkmıyo hep dert ediyorum kendime

MAVıGÖZLÜÜÜÜ kızmadım kırılmadım yaa falla gel artık nolun

kızlar mavi gözlünün cep tel. veya ev tel. veya msn . veya ev adresini bilen varmıııııııııı

valla özelden... tüzelden... topikten... ziyaretçi mesajlarından... repten... heryerden yazdım senağlamasenağlama
hayatta en son yapmak istediğim şey birini kırmak yanlış anlaşılmak
isteyerek kırdıklarım ayrı onları bilerek ve isteyerek yaptım pişman değilim:enbuyukkk:
ama mavi gözlüyü kırmak adına bişey yapmadımsenağlama hemşerimmm mavişimm:çok üzgünüm:

canım çok sıkılıyor kıslarr galiba ben çok sters yaptım nasıl bununla başedicem off kendimi sakinleştiremiyorum.neden böyle oldum yasenağlama senağlama
ne olu canım .
ay sonunda gelebildim kızlar ya kaçgündür patladım bu siteyi böyle yapanın Allah cezasını versin kötükedihüso
vildoşum sayfana yazamıyorum güzelim ya çıldırıcam
dil nur teyze sen nereye gittin ya.
gitme sakın bir daha çok özledim gel bir öpüşelim ver bir dudak :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
kayraa nereye gittin kızzzzzzzzzzdelikafadulden

nilüş nasılsın şekerim saat 4 e az kaldı heyecan varmı kuşummmmkaydirigubbakcemile

canım o sana küsüpte gitmedi vildoş rahat ol canım işi vardıda çıktı ..sen kızdın diye senın gönlünü almaya çalıştı giderken...üzülme anacım

Valla kıskandım hepiniz samimi olmuşsunuz benide alın :):):):):):,)

gel cnm sende gel
bak alınmaca kırılmaca darılmaca yok yanlış kullandığım smileylerden sorumlu değilim
kızarsam kırılırsam özelden bağırır çağırır saç baş yolarım okiş:1hug:

bende anasayfadan girmeye çalıştım ondan olmadı desene sırnaşık şey
bende hepinizi çok özledim canım ya Şeniz

niye yazamıyon canım:teselli:
öncelikle hoşgeldin canımın içi:sm_cool::teytey:

hoşbuldum tatlım sonunda geldim yaw -tatlicadiarzu-
benim bilgisayar galiba başta adapte olamadı kaydirigubbakcemile3 şimdi iyi canım alkisalkisalkis
senide çok özledim naptınız bensiz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…