ay sonunda gelebildim kızlar ya kaçgündür patladım bu siteyi böyle yapanın Allah cezasını versin kötükedihüso
vildoşum sayfana yazamıyorum güzelim ya çıldırıcam
canım sen hangi ilacı kullanıyorsun
ayy üzülmeyin valla insan üzüldükçe kötü hissettikçe hep kötüyü çeker pozitif olalım herşey güzel olur o zaman:sm_cool:
güle güle tombilibuu byeeee
kıs nilüfer mavigözlüyü kırdım istemeden üzüldüm şimdi 5 e kadar gelmezse eğer canı sıkkın sıkkın dolaşacak
allahım ben hep yanlışların adamıyım yanlış smiley yüzünden yanlış anlaşıldım ve kalp kırdım yine yaaa
canım niye canın sıkkın ne oldu kuşummmmben çıkıyom kıslarr biraz canım sıkkınn saat besten sonra gelirim inş göürşürüzz allaha emanet olunn kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın mutlu kalın hamiş kalınn hoşçakalınn dostlarr
beloşum nasılsın biz iyiyiz oğluşumla.merhaba kıslar nasılsınız bakalım hepinize hayırlı cumalar
ayyyy anlatsana kız ne çıktıkıslar benim sonuçlar çıktı sanırım tlf açıcam şimdi uff heyecan yaptım
hoşgeldin canım nasılsın bakalım .mrb hanımlar herkesin cuması mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşAllah.
ismimi şaşıranlar olmuş suluzehra falan:) aslında şule zehra ama üye olurken kabul etmedi şyi bende s yazdım 5 yaşındaki kızımın ismi şule zehra benim hümeyra
amin canım .hayırlısı olsun .Kızlar bende bebiş istiyorum tedavideyim ama anca ilaç aşamasına gelecez. Şu an ginera kullanıyorum haftaya bitecek bitince adetin 2. günü ilaç tedavisine başlicaz allahım tüm bebiş isteyenlere nasip eder inşallah
seninde cuman mübarek olsun tatlım .merhaba kıslar nasılsınız bakalım hepinize hayırlı cumalar
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar...
yok ya takmayın kafanıza...herkez karşısındakini düşünüyor nekadar güzel insanlarla birlikteyim valla bu toppiği nerden buldum bilmem dahada çok seviyorum burayı ve tabi sizleri....
takmayın kafanıza canımcım oda seni kırdım diye üzülüyordu vallahi)))))ben denk gelirsem söylerim anacım özelden yaz bebişim istersen...
ne olu canım .canım çok sıkılıyor kıslarr galiba ben çok sters yaptım nasıl bununla başedicem off kendimi sakinleştiremiyorum.neden böyle oldum yasenağlama senağlama
dil nur teyze sen nereye gittin ya.ay sonunda gelebildim kızlar ya kaçgündür patladım bu siteyi böyle yapanın Allah cezasını versin kötükedihüso
vildoşum sayfana yazamıyorum güzelim ya çıldırıcam
kayraa nereye gittin kızzzzzzzzzzdelikafadulden
Valla kıskandım hepiniz samimi olmuşsunuz benide alın :):):):):):,)
bende anasayfadan girmeye çalıştım ondan olmadı desene sırnaşık şeydiloşşş hoşgeldin kız seni özledik merak ettik...giremediğini tahmin etmiştim ama yinede merak ettim canımcım...bende tesadüfen başka açılan konuların üzerinden girdim..anasayfayı kesinlikle açmıyorduuuudelikafadulden
niye yazamıyon canım:teselli:
öncelikle hoşgeldin canımın içi:sm_cool::teytey:
bende iyiyim canım evdeyim oğluşumla uzandık yatağa ordan yazıyos size.hb beryalcim iyiyim saol sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?