hoşgeldin canım :1hug:ben geldimmmm
heee bende görünce şaşırdım ne alaka dedim kendi kendine oldu haa ben yapmadımsırnaşık şey
hoşgeldin cnm alkisalkisalkis
iyiyim cnm sen nasılsın balım nohut nasıl:ecrin_bebek:alkisalkisalkis
iyiyiz canikom ecdeyiz hava çok güzel ama canım hiç dışarı çıkmak istemiyo.yata yata eve kapandım walla.
Kızlar bende bebiş istiyorum tedavideyim ama anca ilaç aşamasına gelecez. Şu an ginera kullanıyorum haftaya bitecek bitince adetin 2. günü ilaç tedavisine başlicaz allahım tüm bebiş isteyenlere nasip eder inşallah
nilaycım ne oldu sanayaa neden üzüyorsun kendini üzme ne olurcanım çok sıkılıyor kıslarr galiba ben çok sters yaptım nasıl bununla başedicem off kendimi sakinleştiremiyorum.neden böyle oldum yasenağlama senağlama
vildancım bence mavi gözlü sana kırılmamıştır o seni çok seviyor bukadar üzme kendini kiii seni sevmiyenmi var bu topikte :)güle güle tombilibuu byeeee
kıs nilüfer mavigözlüyü kırdım istemeden üzüldüm şimdi 5 e kadar gelmezse eğer canı sıkkın sıkkın dolaşacak
allahım ben hep yanlışların adamıyım yanlış smiley yüzünden yanlış anlaşıldım ve kalp kırdım yine yaaa
öylemi nerden buldun kıs resmini ogün ben yazınca eski halini bulabilmiştim anca
mezar otursun diye hemen yapmıyolar ya ozamanlar öyleydi şimdi yapmışlardır tabi yapmasalar olmazdı zaten garip gibi Allah rahmet eylesin canım ya :Saruboceq::Saruboceq:
merhaba h.g nasılsınkızlar ne haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
vildan şuna bak canım ya kızlar ne tatlı dimi ya
bundan bende örcem yeğenime 13 gün sonra teyze oluyorum alkisalkisalkis
güle güle canımneyse canlarım ben gidiyorum şimdilik sonra yine gelirim dışarı çıkıyoruz öptüm
tşkler canım iyiyim işte ne yapayımhosbuldum canım sen nasılsın
görüşürüz cnm güle güle nasıl olsa artık buluşuruz sorun yokkaydirigubbakcemile5neyse canlarım ben gidiyorum şimdilik sonra yine gelirim dışarı çıkıyoruz öptüm
kızlar ben size birşey soracam yaaa
elimde bir tane test var çatlatma iynesi olduktan 14 gün sonra belli olurmuş bu günde benim 14. günüm yapsam mı yapmasam mı tek cizgi görürsem çok üzülecem sanki ondan korkuyorumda yapmaya birde şimdi yapsam olurmu illaki sabahımı beklemek lazım
iyigünler canım sana kolay gelsingörüşürüz cnm güle güle nasıl olsa artık buluşuruz sorun yokkaydirigubbakcemile5
cnm bence sabahı bekle sabah yapılan daha kesin sonuç veriyo
osmaniye hoşgeldin cnm naslsın
kıslar ben şimdilik çıkıyorum benim kız koltukları ortaya çekmiş altlarını süpürmüş siliyosırnaşık şey
maşallah kızıma nasılda temiz anasına çekmiş:roflol:
gidiyimde salonu daha fazla batırmadan yardım etme bahanesiyle elinden alıyım viledayısırnaşık şey
nolduda küstü maviş vildan çok geçmişi okuyamdım vallagüle güle tombilibuu byeeee
kıs nilüfer mavigözlüyü kırdım istemeden üzüldüm şimdi 5 e kadar gelmezse eğer canı sıkkın sıkkın dolaşacak
allahım ben hep yanlışların adamıyım yanlış smiley yüzünden yanlış anlaşıldım ve kalp kırdım yine yaaa
ayy çok hoş nasıl örülüyor acaba
vildan şuna bak canım ya kızlar ne tatlı dimi ya
bundan bende örcem yeğenime 13 gün sonra teyze oluyorum alkisalkisalkis
görüşürüz cnm güle güle nasıl olsa artık buluşuruz sorun yokkaydirigubbakcemile5
kıslar ben şimdilik çıkıyorum benim kız koltukları ortaya çekmiş altlarını süpürmüş siliyosırnaşık şey
maşallah kızıma nasılda temiz anasına çekmiş:roflol:
gidiyimde salonu daha fazla batırmadan yardım etme bahanesiyle elinden alıyım viledayısırnaşık şey
kızlar hepinize merhaba nasılsınız bakalım
amin canım allah sanada herkesede veriri rahat ol kendini kasmamaya çalış
nilaycım ne oldu sanayaa neden üzüyorsun kendini üzme ne olur
bugünler yumurtlama günlerim ve ben çok ama çok stres yaptım üstümden atamıyorum nedense. off eşimide istemeden strese soktum,oda kızıyor abarttığımı söylüyor haklı ama işte elimde değil senağlama senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?