slm arkadaşlar ,:CüvCüv:
hepinize duamı ettim inş rabbim kabul eederr ....önümüzdeki ay patlama olurrrsüprizzzzz
saol canım nasılsınsumooşş - osmaniye hoşgeldiniz hepiniz a.s
canım amin herkesin gönlüne göre versin rabbim insallah dr gittim tedavi vermedi hiç bişeyin yok dedi hkafana takma hamile kalırsın sen dedi eger olmazsa 6 ay sonra gel tüplerin acıkmı degilmiğ bakalım dedi hayırlısı olsun bekliyoruz rabbim ne zaman layık görürse
benim geçe ayın 9 daydı son adetim 24 nisanda çatlatma iynesi vuruldum ilk önce klomen kullanmıştım iyneden sonra kasıklarımda biraz agrı oldu batma gibi ara ara onun dışında birşey yok ama ben buyük ihtimal hamile felan değilim hiç birşey hissetmiyorum çünki sadece adet sancısı olacak gibi çok az arım oluyor okadar ara sıra oda inşallah senin ve isteyen bütün arkadaşların oluriltecim sen çatlatmamı vurundun ayyy bende vurulacam vurulduktan sonra ağrı felan oldumu hiç yani sonrasını anlatsana
kızlar benim bebegin cinsiyetine bakarmısınız 12.08.1987 esimin 14.10.1983
osmaniye canım kaç aylık evlisin
benim geçe ayın 9 daydı son adetim 24 nisanda çatlatma iynesi vuruldum ilk önce klomen kullanmıştım iyneden sonra kasıklarımda biraz agrı oldu batma gibi ara ara onun dışında birşey yok ama ben buyük ihtimal hamile felan değilim hiç birşey hissetmiyorum çünki sadece adet sancısı olacak gibi çok az arım oluyor okadar ara sıra oda inşallah senin ve isteyen bütün arkadaşların olur
mayıs 17 de tam bi sene olucak tatlım
iltecim sen çatlatmamı vurundun ayyy bende vurulacam vurulduktan sonra ağrı felan oldumu hiç yani sonrasını anlatsana
kişiden kişiye denişiyor canım evet ağrı oluyorda ne bileyim bende çok fazla olmadı keşke çok ağrı olsaydı ama tutuğundan emin olsaydım çok kötüyüm bügün yaaa senağlamasenağlamasenağlamasenağlamacanım inş hayırlısıyla vardır bebiş. ozman senin adet tarihin yarınmı yada geçtimi ben daha çok ağrı olduğunu tahmin ediyodum en söyleyince rahatladım şimdi
yeniymişin tatlım inş hayırlısıyla gelir bebişn erkenden ama çatlatma yada aşılama içinde çok erken rahim filmi içnde çok erken canım
kişiden kişiye denişiyor canım evet ağrı oluyorda ne bileyim bende çok fazla olmadı keşke çok ağrı olsaydı ama tutuğundan emin olsaydım çok kötüyüm bügün yaaa senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
saol canım hayırlısı olsun biraz daha bekliyeyim diyorum bende senin gibi insallah olur hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?