Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

vidancım maşşallah ne kadar tatlı bişey o öyle ayy şimdi yanımda olacaktıki yanaklarını öpecektim çok tatlı canım

inş canım her şeyin hayırlısı

iltecim sen çatlatmamı vurundun ayyy bende vurulacam vurulduktan sonra ağrı felan oldumu hiç yani sonrasını anlatsana
benim geçe ayın 9 daydı son adetim 24 nisanda çatlatma iynesi vuruldum ilk önce klomen kullanmıştım iyneden sonra kasıklarımda biraz agrı oldu batma gibi ara ara onun dışında birşey yok ama ben buyük ihtimal hamile felan değilim hiç birşey hissetmiyorum çünki sadece adet sancısı olacak gibi çok az arım oluyor okadar ara sıra oda inşallah senin ve isteyen bütün arkadaşların olur

dün bakmıştımmmm...doyamadımmm okadar tatliki valla benimde yanımda olsa ona bi güzel sarılırdımmm

canım inş hayırlısıyla vardır bebiş. ozman senin adet tarihin yarınmı yada geçtimi ben daha çok ağrı olduğunu tahmin ediyodum en söyleyince rahatladım şimdi

iltecim sen çatlatmamı vurundun ayyy bende vurulacam vurulduktan sonra ağrı felan oldumu hiç yani sonrasını anlatsana

canım inş hayırlısıyla vardır bebiş. ozman senin adet tarihin yarınmı yada geçtimi ben daha çok ağrı olduğunu tahmin ediyodum en söyleyince rahatladım şimdi
kişiden kişiye denişiyor canım evet ağrı oluyorda ne bileyim bende çok fazla olmadı keşke çok ağrı olsaydı ama tutuğundan emin olsaydım çok kötüyüm bügün yaaa senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

yeniymişin tatlım inş hayırlısıyla gelir bebişn erkenden ama çatlatma yada aşılama içinde çok erken rahim filmi içnde çok erken canım

saol canım hayırlısı olsun biraz daha bekliyeyim diyorum bende senin gibi insallah olur hepimizin

çok ağrı olursa kesin tutmuş anlamındamı yani canım yok be bence o acıeşiğine bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…