Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

selam kızlar
cumanız mübarek olsun
kucagınız bebişlerle dolsun inşallahhhhhhhhhhhhh

hoşgeldin rüfüşüm

yebcim aha bu kötü pis kaka smiley yüzünden kötükedihüsoyanlış anladı beni kızdığımı sandı

kaka smiley pis smileykötükedihüsokötükedihüsoklava:

iltecim sen çatlatmamı vurundun ayyy bende vurulacam vurulduktan sonra ağrı felan oldumu hiç yani sonrasını anlatsana

hoşgeldin rüfüşüm

yebcim aha bu kötü pis kaka smiley yüzünden kötükedihüsoyanlış anladı beni kızdığımı sandı

kaka smiley pis smileykötükedihüsokötükedihüsoklava:

hb vildoşummm
nassılsın canım benim
ay maşallah ya kızın çok şeker Allah banada böle şeker bi kız nasip eder inşllah
nsb arkadaşımız bi yerden bakıyo ya
2010 a kadar hamiş kalırsam kızım oluyomuş
inşallah hamiş olurum en yakın zamanda:CüvCüv:

kızlar bilgisayar cok yavas sinir oldum yaa gecmişi zor okudum banada dua edin kıslarrrrrrrrr 15 de adet günüm insallah hamileliğe terfi ederim

yaaa banada bakın benim cinsiyeti ne olacak diye lütfennn benim tarihim 02.09.1986 eşimin tarihi 27.06.1981lütfennnn

slm arkadaşlar ,:CüvCüv:
hepinize duamı ettim inş rabbim kabul eederr ....önümüzdeki ay patlama olurrrsüprizzzzz

vildannn kızın çok tatlııııııı....allah bağışlasın uzun ve sağlıklı ömürler versinnnn ...aynısından banada 2 tannennnneeeee versinn...yerimseniben...amiiiinnnnnnnnn

inş canım terfi edersin mayıs ayı inş hepimize uğur getirir tedavi felan oluyomuydun

canım amin herkesin gönlüne göre versin rabbim insallah dr gittim tedavi vermedi hiç bişeyin yok dedi hkafana takma hamile kalırsın sen dedi eger olmazsa 6 ay sonra gel tüplerin acıkmı degilmiğ bakalım dedi hayırlısı olsun bekliyoruz rabbim ne zaman layık görürse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…