yok canım çok ağrın olunca tutacak diye birşey yok ama benim içinden öyle geliyor tutmadığını düşünüyorum yani onu söylerkende bebişim olsunda ben her acıya razıyım anlamında söylemiştim yanlış anlama yaniçok ağrı olursa kesin tutmuş anlamındamı yani canım yok be bence o acıeşiğine bağlı
yok canım çok ağrın olunca tutacak diye birşey yok ama benim içinden öyle geliyor tutmadığını düşünüyorum yani onu söylerkende bebişim olsunda ben her acıya razıyım anlamında söylemiştim yanlış anlama yani
4 gün felan öncesinde girmedik canım iyne vurulduktan 10 saat sonra birde 36 saat sonra gir dedi dr bizde öyle yaptık ondan sonra 1 boş bir dolu olacak şekilde girdikiltercim bide bir şey sorcam sen iğneyi vurulana kadar ilişkiye girdinizmi geçen arkadş dedi girlmemesi gerekiyor diye ama dr bize hiç öyle bir şey demediki
kızlar ben birazdan doktora gideceğim...çok heyecanlanıyorum
ne güzel canım bu heyacanı bile unutmaz insan allah inş bizede bu heyacanı yaşatır en yakın zamanda inş canım hayırlı haberlerele dönersin
hayırlısı olsun işallahhh....işallahhh yine çok yumoşunuz olurr
İnşallah bi yanlış anlama olmuş. İnşallah tutarcanımcanım benim aşılama değildi çatlatma iğnesi olacam yarın olacam inş
üzülmeyin düzelirsinizhoşgeldin rüfüşüm
yebcim aha bu kötü pis kaka smiley yüzünden kötükedihüsoyanlış anladı beni kızdığımı sandı
kaka smiley pis smileykötükedihüsokötükedihüsoklava:
senin puanın azsa bizimki ne bize rep vermiyoalr heralde bende bakıcam kim vermiyosa vermiycem çocuklar böyle yaparya:)selammm kızlar naberler::::sumoş bende yazı rengini değiştirmiştim çok oldu hatta ama hiç renkli yaamadım nedense...belkim özel üylerde falan oluyordur bizim puan az diye kabuletmiyormu acep-tatlicadiarzu-
inş yarın bende 12.30da gidiecem dr inş büyümüştürde hemen yapar iğneyi
ben çıkıyorum şimdi kızlar...kendinize dikkat edin..çok öptüm işallah müjdelihaberlerle gelirim..
amin canım aminnn...işallahh darısı en kısa zamanda size olsun gülüm...ama hiç kolay değilmiş bak sende hamile kalıca göreceksin canım dahada dahada çookk stres oluyorsun ama yapacak bişey yok..daha ilk günden öyle bir annelik içgüdüsü doğuyor ki içine çok hassas oluyorsun yavrumu kaybederim diye çok daha stres oluyorsun..allah korusunda....tabi engüzeli kavuşmak olacaktır sanırım))))
allahın izniyle bişey olmaz herhalde canımcım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?