Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

çok ağrı olursa kesin tutmuş anlamındamı yani canım yok be bence o acıeşiğine bağlı
yok canım çok ağrın olunca tutacak diye birşey yok ama benim içinden öyle geliyor tutmadığını düşünüyorum yani onu söylerkende bebişim olsunda ben her acıya razıyım anlamında söylemiştim yanlış anlama yani

iltercim bide bir şey sorcam sen iğneyi vurulana kadar ilişkiye girdinizmi geçen arkadş dedi girlmemesi gerekiyor diye ama dr bize hiç öyle bir şey demediki

hayırlısı olsun be canım sende benim gibi çok takıyosun kafaya zaten en büyük sorunumuz bu dimi

selammm kızlar naberler::::sumoş bende yazı rengini değiştirmiştim çok oldu hatta ama hiç renkli yaamadım nedense...belkim özel üylerde falan oluyordur bizim puan az diye kabuletmiyormu acep-tatlicadiarzu-

iltercim bide bir şey sorcam sen iğneyi vurulana kadar ilişkiye girdinizmi geçen arkadş dedi girlmemesi gerekiyor diye ama dr bize hiç öyle bir şey demediki
4 gün felan öncesinde girmedik canım iyne vurulduktan 10 saat sonra birde 36 saat sonra gir dedi dr bizde öyle yaptık ondan sonra 1 boş bir dolu olacak şekilde girdik

anladım iltercim bakalım bende klomen kullandım senin yumurta nekadr olmuştu ben bi kaç ay öncesinde kullandım yumurta 21 felan olmuştu çok iyiydi ama iğneyi bulamadık bu sefer önce iğneyi bulduk ki aramak zorun kalmayalım diye yarın baklım ne olcak

ne güzel canım bu heyacanı bile unutmaz insan allah inş bizede bu heyacanı yaşatır en yakın zamanda inş canım hayırlı haberlerele dönersin

amin canım aminnn...işallahh darısı en kısa zamanda size olsun gülüm...ama hiç kolay değilmiş bak sende hamile kalıca göreceksin canım dahada dahada çookk stres oluyorsun ama yapacak bişey yok..daha ilk günden öyle bir annelik içgüdüsü doğuyor ki içine çok hassas oluyorsun yavrumu kaybederim diye çok daha stres oluyorsun..allah korusunda....tabi engüzeli kavuşmak olacaktır sanırım))))
allahın izniyle bişey olmaz herhalde canımcım...

ben çıkıyorum şimdi kızlar...kendinize dikkat edin..çok öptüm işallah müjdelihaberlerle gelirim..

canım benim aşılama değildi çatlatma iğnesi olacam yarın olacam inş
İnşallah bi yanlış anlama olmuş. İnşallah tutarcanım
hoşgeldin rüfüşüm

yebcim aha bu kötü pis kaka smiley yüzünden kötükedihüsoyanlış anladı beni kızdığımı sandı

kaka smiley pis smileykötükedihüsokötükedihüsoklava:
üzülmeyin düzelirsiniz
selammm kızlar naberler::::sumoş bende yazı rengini değiştirmiştim çok oldu hatta ama hiç renkli yaamadım nedense...belkim özel üylerde falan oluyordur bizim puan az diye kabuletmiyormu acep-tatlicadiarzu-
senin puanın azsa bizimki ne bize rep vermiyoalr heralde bende bakıcam kim vermiyosa vermiycem çocuklar böyle yaparya:)
inş yarın bende 12.30da gidiecem dr inş büyümüştürde hemen yapar iğneyi

İnşallah canım Allah gönlüne gör bi bebek versin

allahın izniyle hiç bir şey olmaz canım mrk etme allah bizede nasip etsinde inş vallha ben 3 ay yatmaya bile razıyım o okadar güzel bi duygudurki onu düşündükçe bile gözlerim doluyo off offf yine duygulandım işte acaba ben hiç anne olamayacammı off yaaasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…