kızlar hadi hepimiz bir derin nefes alalım heeee sonrada relax oılalım nedersiniz hayat çok güzel ne olursa olsun çok güzel bide bebişlerimiz olsa daha güzel olacak he he he
kızlar hepinize iyi akşamlar ben artık çıkıyorum kendinize iyi bakın byyy
biz iyiyiz teysesi sen nasılsın .biz babamız geleecek yemek hazırlıyos nohutla beraber pek hamarat olacak oğlum .kız anne ve anne adaylarına duyrulur burdanberyalcim sen nsılsın nohutum napıyo bakalım öpüyom onu senide tabi :)
ıykkkk biz gelmeyelim hatta mahallenize bile girmeyelim hiç sevmem.ben vejeteryanım zaten ne et ne balık yemem.nohutum da yemez kaynanası.napıyonuss
kızlar kocik işkembe almış ben işkembe temizliycem birazdan seven varsa ağşama randevu alsın sekreterimden :roflol:
hoşgeldin aramıza .Merhaba arkadaşlar .iş yerinde fırsat buldum yazıyım dedim.Bu ay en sonunda yıllardır çektirmekten korktuğum ve bu yüzden dr gitmediğim rahim filmini çektirdim.Çok şükür bir şey çıkmadı.
canım nasılsın bakalımmerhaba kızlar bengeldim maşallah döktürmüşsünüz yine
evet kalırsın canım bende 8 ay önce ameliyat oldunm ama şimdi hamileyim .sende bir kaç ay daha bekle biraz.Teşekkür ederim canım 5 senelik evliyim bu arada 6 ay önce myom ameliyatı oldum.
şu anda bir tane daha myomum var ve de 4 mm olmuş dr hamileliğe engel değil diyor ama.
büyüyor bir an önce hamile kalsam ama çok isteyince de olmuyor işte
Bu arada pastalar bitince resmini çekip sayfama koycam bakabilirsiniz..Ama bunlar şeker hamurlu değil öle ahım şahım bişi beklemeyin gıı..kaydirigubbakcemile2
kızlar hepinize iyi akşamlar ben artık çıkıyorum kendinize iyi bakın byyy
Bakarım tabi canım yaz tarihleri..nsb canım benim bebeğim olursa cinsiyeti neymiş bakarmısın
Canım senin 2011 e kadar ERKEK çıkıyo..hayırlısı olsun..benim 05-05-1979 eşimin 20-12-1976
Bakarım tabi canım yaz tarihleri..
Canım senin 2011 e kadar ERKEK çıkıyo..hayırlısı olsun..
AaAa canım tombilibucum pardon eşinin 12. ayın 76 sı di mi?dur..Canım senin 2011 e kadar ERKEK çıkıyo..hayırlısı olsun..
nilay kisir nasıl oldun canım biraz iyimisin?
canım sabırlı ol ve bekle azcık daha pazartesi gününe kadar adet olmazsan pazartesi sabah ilk idrarınla tamamı kuşum .beryal yaa dayanamadım yaptım hiç birşey çıkmadı çok sinirlerim bozuldu senağlamasenağlamasenağlamakendi kendime tesselli etmeye calışıyorum ama nafile burda biraz rahatlıyorum iştte
hoşgeldin canikom nasılsınkızlar selaaaaaaaaaaaaaam kocacım gecikecekmiş bende sıkıldım sizlerin yanına koştum hemen
selam kızlar ben geldim doktordan..benim bebişi gördük çok şükür..doktor ilk başta göremedi ama biraz uğraşınca yakaladı benim minişi)))çok şükür...tabi buarada sadece keseyi gördük...ben ultrason görüntüsünden bişi anlamadım-tatlicadiarzu-....haftaya kalp atışını duyarmışız işallahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?