Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar hadi hepimiz bir derin nefes alalım heeee sonrada relax oılalım nedersiniz hayat çok güzel ne olursa olsun çok güzel bide bebişlerimiz olsa daha güzel olacak he he he

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
evettt budurrrr...hayat güzelll hiçbişeyin moralini bozmasına izin vermeee...umutlar yitirilmesinn ayrıcaaa......:lepi:

kızlar buarad benım ve bebişim için güzel dilekleriniz için sağollun..escales kuzum öptüm senide canıkommsırnaşık şey

beryalcim sen nsılsın nohutum napıyo bakalım öpüyom onu senide tabi :)
biz iyiyiz teysesi sen nasılsın .biz babamız geleecek yemek hazırlıyos nohutla beraber pek hamarat olacak oğlum .kız anne ve anne adaylarına duyrulur burdan
napıyonuss
kızlar kocik işkembe almış ben işkembe temizliycem birazdan seven varsa ağşama randevu alsın sekreterimden :roflol:
ıykkkk biz gelmeyelim hatta mahallenize bile girmeyelim hiç sevmem.ben vejeteryanım zaten ne et ne balık yemem.nohutum da yemez kaynanası.
Merhaba arkadaşlar .iş yerinde fırsat buldum yazıyım dedim.Bu ay en sonunda yıllardır çektirmekten korktuğum ve bu yüzden dr gitmediğim rahim filmini çektirdim.Çok şükür bir şey çıkmadı.
hoşgeldin aramıza .
merhaba kızlar bengeldim maşallah döktürmüşsünüz yine
canım nasılsın bakalım
evet kalırsın canım bende 8 ay önce ameliyat oldunm ama şimdi hamileyim .sende bir kaç ay daha bekle biraz.
Bu arada pastalar bitince resmini çekip sayfama koycam bakabilirsiniz..Ama bunlar şeker hamurlu değil öle ahım şahım bişi beklemeyin gıı..kaydirigubbakcemile2

yaaaa teyzoşpastalar çok güzel ama annemle benim canım çekiyo ama senağlamasenağlamasenağlama

yerim ben o nohutu amanda aman bakalım şnslı kaynana ve gelin kim olacak hehe.

işkembemiiiii))))))))))))))))))))
anam vildan nasıl elliyosun kız onu))))))))
ben bakamam bileeeeeeee...

Canım senin 2011 e kadar ERKEK çıkıyo..hayırlısı olsun..[/QUOTE]
AaAa canım tombilibucum pardon eşinin 12. ayın 76 sı di mi?dur..
eşinin doğum gününe kadar hamile kalırsan KIZ ondan sonra 2011 e kadar ERKEK canım..

ayyyyyyy çatlıycam valla giremiyorum yarım saattir ya nsb banada baksan ya sabahtan beri okudum anlayamadım ben 04-03-1988 eşim 15-04-1984

Canım senin 2011 e kadar ERKEK çıkıyo..hayırlısı olsun..
AaAa canım tombilibucum pardon eşinin 12. ayın 76 sı di mi?dur..
eşinin doğum gününe kadar hamile kalırsan KIZ ondan sonra 2011 e kadar ERKEK canım..[/QUOTE]

canım banada bakarmısın zahmet olmazsa

beryal yaa dayanamadım yaptım hiç birşey çıkmadı çok sinirlerim bozuldu senağlamasenağlamasenağlamakendi kendime tesselli etmeye calışıyorum ama nafile burda biraz rahatlıyorum iştte
canım sabırlı ol ve bekle azcık daha pazartesi gününe kadar adet olmazsan pazartesi sabah ilk idrarınla tamamı kuşum .
ben escalese de bu yüzden kızıyorum adeti 1 gün geçiyo yapıyo sonra olmadı diye bütün hafta üzülüyo .bekle lütfen pazartesi escaleste yapacak beraber inşallah hayırlı haberlerinizi alırız.
kızlar selaaaaaaaaaaaaaam kocacım gecikecekmiş bende sıkıldım sizlerin yanına koştum hemen
hoşgeldin canikom nasılsın

canım tebrikler .ayyy çok sevindim .minişin kesesi göründü demek.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım .:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…