Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

saol canım benim nasılsın bakem nasıl gidiyor ben ha bire çıkıp duruyorum site ekranda kalıyor öyle baştan girmek sorunda kalıyorum ya gülümn
tşk ederim canım nasıl olsun bugün pek iyi değilim ama idare ediyorum işte sen iyisin demi yorgunluğun geçtimi biraz çok yorma kendi haaaaklava:

kızlar selaaaaaaaaaaaaaam kocacım gecikecekmiş bende sıkıldım sizlerin yanına koştum hemen

ahh canım kıyamam sana ne olur yaa ağlama ben bugün yeterince ağladım bayine ağlıyorum sen konuş ben seninle konuşurum senağlamasenağlamasenağlama

sen de ağlama bende ağlamim kimse artık ağlayıp üzülmesin benimde çok sinirlerim bozuk stresliyim.Hayırlısıyla atlatıcağımız günleri düşünmeye çalışıp kafamı dağıtmaya çalışıyorum.

ooooo esengülüm,iklimtuana,osmaniye80,selen111,serra84 h.g. anam ama hiçbirindednde ses yok galiba

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kimse varmıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

tşk ederim canım nasıl olsun bugün pek iyi değilim ama idare ediyorum işte sen iyisin demi yorgunluğun geçtimi biraz çok yorma kendi haaaaklava:

iyiyim canım ama çalışınca bide pazar falanda ben ilgileniyorum iş yerinde ki yoğunluk mahvetti bugün beni canım ya deme gitsin

selam kızlar ben geldim doktordan..benim bebişi gördük çok şükür..doktor ilk başta göremedi ama biraz uğraşınca yakaladı benim minişi)))çok şükür...tabi buarada sadece keseyi gördük...ben ultrason görüntüsünden bişi anlamadım-tatlicadiarzu-....haftaya kalp atışını duyarmışız işallahh...

canım neden aglıyosun bak bende üzüldüm niye aglıyonuz gızzzzz ne oldu:uhm:

kızlar selaaaaaaaaaaaaaam kocacım gecikecekmiş bende sıkıldım sizlerin yanına koştum hemen
hoş geldin canımmm nasılsın bakem

ne olur sen sıkma artık kendini bak yumurtalarıda üzecen daha sıkılmak için çok erken durbakalım adet döneminde sıkılırsın ok miii hem azıcıkdaha katıl sohbete benim gibi dal her kese birşey yaz heheheh

hoşgeldin canım nasılsın bakalım

kız ne diye stres yapıyorsun stres yapma bakem k.k da stres yok relax ol bakem hemen :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…