escales hoş geldin
tşk ederim canım nasıl olsun bugün pek iyi değilim ama idare ediyorum işte sen iyisin demi yorgunluğun geçtimi biraz çok yorma kendi haaaasaol canım benim nasılsın bakem nasıl gidiyor ben ha bire çıkıp duruyorum site ekranda kalıyor öyle baştan girmek sorunda kalıyorum ya gülümn
ahh canım kıyamam sana ne olur yaa ağlama ben bugün yeterince ağladım bayine ağlıyorum sen konuş ben seninle konuşurum senağlamasenağlamasenağlama
kızlar selaaaaaaaaaaaaaam kocacım gecikecekmiş bende sıkıldım sizlerin yanına koştum hemen
tşk ederim canım nasıl olsun bugün pek iyi değilim ama idare ediyorum işte sen iyisin demi yorgunluğun geçtimi biraz çok yorma kendi haaaaklava:
sen de ağlama bende ağlamim kimse artık ağlayıp üzülmesin benimde çok sinirlerim bozuk stresliyim.Hayırlısıyla atlatıcağımız günleri düşünmeye çalışıp kafamı dağıtmaya çalışıyorum.
h.g.iyi yapmışın valla nasılsın bakalımkızlar selaaaaaaaaaaaaaam kocacım gecikecekmiş bende sıkıldım sizlerin yanına koştum hemen
Canım hanimis.blogspot.com ve ya ayseyaman.blogspot.com
hoş geldin canımmm nasılsın bakemkızlar selaaaaaaaaaaaaaam kocacım gecikecekmiş bende sıkıldım sizlerin yanına koştum hemen
sen de ağlama bende ağlamim kimse artık ağlayıp üzülmesin benimde çok sinirlerim bozuk stresliyim.Hayırlısıyla atlatıcağımız günleri düşünmeye çalışıp kafamı dağıtmaya çalışıyorum.
hoşgeldin canım nasılsın bakalımkızlar selaaaaaaaaaaaaaam kocacım gecikecekmiş bende sıkıldım sizlerin yanına koştum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?