selam kızlar ben geldim doktordan..benim bebişi gördük çok şükür..doktor ilk başta göremedi ama biraz uğraşınca yakaladı benim minişi)))çok şükür...tabi buarada sadece keseyi gördük...ben ultrason görüntüsünden bişi anlamadım-tatlicadiarzu-....haftaya kalp atışını duyarmışız işallahh...
çok şükür canım hadi şimdi size kaldı iş kolay gelsin .kaydirigubbakcemile3kıslar ebn geldım sonuçlarım hepsınormal cıktı cok sukur bırtek e2 cok yuksek cıktı oda belırlı gunlerde cok yuksek oluyomuş doktorun dedıgıne gore
aman hep öle ol kuşummmmhihoyyyt sonuçlar superr bendesuperım
selam toprağım 3 gün kaldı canım benim testine bak ben senin yerine sayıyorum .Slm kızlllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
meraba bütün anne adayları vede anne aday adayları hepinizin anneler gününü kutlar vede cumanızı mübarek kılması için allaha dua eden bir anne adayı olarak evlat isteyen bütün kullarının dualarını kabul eyle yarabbim sana sığınıyoruz sen büyüksün rabbim amiiiinn.:Saruboceq:
nilaykisir burda çok zor bugün yazışmak anlamadım çok yavaş ilerliyo
selam şekerlerhihoyyyt
oy oy oy yerim ben o bıdığı çok ta hazylaz olurmuş bizim bıdığımız annesinide doktorunuda uğraştırırmışta haylazımız anacım çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde eline alırsın canım benimselam kızlar ben geldim doktordan..benim bebişi gördük çok şükür..doktor ilk başta göremedi ama biraz uğraşınca yakaladı benim minişi)))çok şükür...tabi buarada sadece keseyi gördük...ben ultrason görüntüsünden bişi anlamadım-tatlicadiarzu-....haftaya kalp atışını duyarmışız işallahh...
selam şekerlerhihoyyyt
oooohhhh h.g.niloşum hadi gözün aydın ozaman tatlım minişi yerim ben hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarsın inşallahkaydirigubbakcemile5selam kızlar ben geldim doktordan..benim bebişi gördük çok şükür..doktor ilk başta göremedi ama biraz uğraşınca yakaladı benim minişi)))çok şükür...tabi buarada sadece keseyi gördük...ben ultrason görüntüsünden bişi anlamadım-tatlicadiarzu-....haftaya kalp atışını duyarmışız işallahh...
selam şekerlerhihoyyyt
çok sevindim canım allahımıza bin şükür kalp atışlarınıda duyarsın inşallahselam kızlar ben geldim doktordan..benim bebişi gördük çok şükür..doktor ilk başta göremedi ama biraz uğraşınca yakaladı benim minişi)))çok şükür...tabi buarada sadece keseyi gördük...ben ultrason görüntüsünden bişi anlamadım-tatlicadiarzu-....haftaya kalp atışını duyarmışız işallahh...
selam hoş geldin canımmselam şekerlerhihoyyyt
ya sorma nilay yumurtlama döneminde streste benim adet günüm az kaldı kaltım test yaptım daha 2 gün vardı birşey çıkmadı ondan ağlıyozcanım neden aglıyosun bak bende üzüldüm niye aglıyonuz gızzzzz ne oldu:uhm:
selam kızlar ben geldim doktordan..benim bebişi gördük çok şükür..doktor ilk başta göremedi ama biraz uğraşınca yakaladı benim minişi)))çok şükür...tabi buarada sadece keseyi gördük...ben ultrason görüntüsünden bişi anlamadım-tatlicadiarzu-....haftaya kalp atışını duyarmışız işallahh...
canım neden aglıyosun bak bende üzüldüm niye aglıyonuz gızzzzz ne oldu:uhm:
canım burdayımmmmmmmmmmmmmooooo esengülüm,iklimtuana,osmaniye80,selen111,serra84 h.g. anam ama hiçbirindednde ses yok galiba
saol canımiyi yaptın canım
gözün aydın canım benim darısı bizlere inşallah amiiiiiiiiiiiinselam kızlar ben geldim doktordan..benim bebişi gördük çok şükür..doktor ilk başta göremedi ama biraz uğraşınca yakaladı benim minişi)))çok şükür...tabi buarada sadece keseyi gördük...ben ultrason görüntüsünden bişi anlamadım-tatlicadiarzu-....haftaya kalp atışını duyarmışız işallahh...
selaaaaaaaaaaaaaaaamselam şekerlerhihoyyyt
h.g.iyi yapmışın valla nasılsın QUOTE]
iyiyim sen nasılsın tatlım
hoş geldin canımmm nasılsın bakem
iyiyim canım sen nasılsın neden aglıyon sen bakimmmmmmm
ne olur sen sıkma artık kendini bak yumurtalarıda üzecen daha sıkılmak için çok erken durbakalım adet döneminde sıkılırsın ok miii hem azıcıkdaha katıl sohbete benim gibi dal her kese birşey yaz heheheh
hoşgeldin canım nasılsın bakalım
hosbulduk cancağızım sende hos geldin iyiyim sen
kız ne diye stres yapıyorsun stres yapma bakem k.k da stres yok relax ol bakem hemen :icecream:
çok şükür canım hadi şimdi size kaldı iş kolay gelsin .kaydirigubbakcemile3
aman hep öle ol kuşummmm
selam toprağım 3 gün kaldı canım benim testine bak ben senin yerine sayıyorum .
amin canımmmmm:Saruboceq:
canım tarihlari yazmış mıydın görmedimm..Tekrar yazabilir misin sana zahmet?nsb bana baktınmı?
evt farkındayım bende çok gerginim bugün size naz yapıyorum işte kıslar napim yanlış anlamayın :1no2: buraya hepinize çok alıştım sizinle paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?