Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

aşılam yapılırkende çatlatma ignesi yapıyorlar 36 saat sonrada kocandan alınan spermler yıkanıp yanı en iyileri alınıp san enjekde edyorlar senin ki sadece yumurtlama tedavısı

aşılam yapılırkende çatlatma ignesi yapıyorlar 36 saat sonrada kocandan alınan spermler yıkanıp yanı en iyileri alınıp san enjekde edyorlar senin ki sadece yumurtlama tedavısı

hee evet canım benim sadece yumurtlama sen kaç yıllık evliydin canım

MAVİGÖZLÜÜÜÜ kızmadım kırılmadım yaa falla gel artık nolun

kızlar mavi gözlünün cep tel. veya ev tel. veya msn . veya ev adresini bilen varmıııııııııı

hee bi gelsin zaten anlar kızmadığımı
şimdi akşam 5 e kadar kafaya takıp dolanacak içim rahat etmiycek o yüzden üzüldüm

inş mavişim beklerim off ya yarın bi olayımda şu çatlatmayı yoksa ben ortadan cartt diye çatlayacam kaydirigubbakcemile3 ayy delirdim kendi kendime kahkaha atıyom burda

canım benim ağzından bal akıyorkaydirigubbakcemile2 inş. beraber hamile kalırz mevlam beraber dogurmayı nasip etsin canım:Saruboceq:

maviş sen hiç doktora gittinmi

yok haayatımm ben daha hiç dr görünmedim genel muayenede olmadım ama bi kere gittim ultrasonla karnımdan baktı dr özelde üstelik sağlıklısın yumurtalıkların sağlam dedi başka bişi yapmadı bende beni aydınlatmadı die hiçç dr gitmedim bi daha koçiş gidecekti onuda göndermedim ama senem dolsun hamiş kalmazsam eğer bir bucuk sene oldugumda o zmaan ayrıntılı gidecegim dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…