Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

doğru diyosun iişte koyuvermeyi becerebilmek lazım inşallah bnde yapmaya çalışacam. yoksa hayattan zavk almamaya başlıcam bu daha kötü olacak

oyy vildosumm duyy sesimi tatlımm ben seni kırdımm die üzüldümm bidenem çıkmak zorundaydım giremedim bi daha

sumoş gece yarım kaldı çatlatma ignesini ne zaman yapdıracaksın

canım yarın gidecem ama önce bakacak heralde demi yeterince büyükmü diye ona göre vurulacam inş büyük bi ihtimal vurulurum canım senin adet ne zamndı ya unuttum geçmedi dimi daha

ayy yine herkes doluştu oh oh

h.b. canım nasılsınn yaa vildan da olsaydı keşke bi yanlış anlaşılma oldu gunduz ikimizin arasında keşke olsaydıda şimdi burda msjımı alsaydı o şimdi rahat uyuyamamıstır inş uyumusturda uykusunu alır ee sumoscumm yarın buyuk gunmus senin için simdi sana sabahta olmazz

canım yarın gidecem ama önce bakacak heralde demi yeterince büyükmü diye ona göre vurulacam inş büyük bi ihtimal vurulurum canım senin adet ne zamndı ya unuttum geçmedi dimi daha

buyuk bir ihtimal öyle olur heralde buyumemişse göbek den bir igne yapıyorlar bana 1tane de göbekden yapdılardı 25nısanda aşılama yapıldı 15 mays adet tarihim bekliyorum sende mi aşılama yapdıracakdın

evet be güzelim bak bu ayaktayım heyecan ve korku aynı anda hayırlısı diyorum artık kaderimde varsa hayırlıysa tutar iğne hayırsızsa tutmaz zaten ama ben sonrasında üzülecem diye korkuyoum

buyuk bir ihtimal öyle olur heralde buyumemişse göbek den bir igne yapıyorlar bana 1tane de göbekden yapdılardı 25nısanda aşılama yapıldı 15 mays adet tarihim bekliyorum sende mi aşılama yapdıracakdın

canım aşılamayla çatlatma ayrı değilmi ben çatlatma yapacam inş büyümüştürde yarın olur kurtulurum

evet be güzelim bak bu ayaktayım heyecan ve korku aynı anda hayırlısı diyorum artık kaderimde varsa hayırlıysa tutar iğne hayırsızsa tutmaz zaten ama ben sonrasında üzülecem diye korkuyoum

allahtan hayırlısını dile canım inş hersey yolunda gider bizide habersiz bırakma tamam tatlımm

alara az kalmış canım kaçıncı günü belli oluyodu üğneyi vurunduktan sonra 16. gün felan heralde ee sen niye test yapmadın kızzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…